0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Zeytinburnu Derindere'den Satış Müdür Yardımcısı Nurhan Deliormanlı ile konuş istersen. Benim adımı da verebilirsin. 0212 414 14 14[/quote]dostum ilgin için teşekürler verdiğin numaradan sizin adınızı vererek nurhan beyle görüşüp bilgi aldım.park sensoru : 180 ytlalarm : 220 ytl dedi.sonkar danda bir fiyat alım dedimpark sensoru : 160 ytlalarm : 200 ytlbu aradaki fiyat farkları nerden geliyor acaba her servis istediği marka cihazımı takıyor. Yetkili servislerde fiyatların aslında standart olması gerekmiyor mu.
bosch car servisi aradım park sensoru montaj dahil 500 ytl [/quote] her tarafını altınla mı kaplamışlar yoksa
Fiyatlar güzel ama garanti meselesini servisle konuşsanız iyi olur. Sonradan "Aman ben ne yaptım" olmasın diye ... Biraz katıdır Toyota servisleri bu konuda.[/quote]Kafama takılan sorulara Toyan'da dun aldığım cevapları size aktarayım.1- Araç altı yalıtım onlara göre gereksiz.2- Kaput ve tampon üzeri filim kaplama gerekli ve tavsiye ediyorlar.3- Ayrıca Boya korumayı hararetle tavsiye ediyorlar.4- Cam filimi için de pozitifler ve tavsiyed ediyorlar hatta. Trafikte sorun olup olmayacağı konusunda da aynen söyle dediler. Eğer trafikte sorun yaratırsa vs. sökmesi para iadesi hepsi garanti kapsamında.Bir de Kaput koruma ve boya koruma ve cam filiminin Üçünü kampanya dahilinde garantili 850 YTL'ya yapıyorlar ne dersiniz. Bir de zibart'tan fiyat almak gerekir belki. Iyı tarafı yapanın Toyan olması ve garntili olması tabi ki.