0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben 2 gün önce bakım yaptırdığım ustama götürdüm.. Kendisi toyota konusunda gerçekten çok iyidir.. belki istanbul'da oturanlar yada forumda illaki tanıyanlar vardır. Toyotronıc > Mithat usta.. Yakıtın bakımdan öncekine rağmen cok yaktıgını ve neden böyle oldugunu sordum. Kış aylarında artışın normal oldugunu kendi arabasıda(Yeni kasa sedan corolla) dahil buna mağruz kaldıgını söyledi... Eğer havalar düzelmeye başladıktan sonra yine devam ederse zaten tekrar bakabiliceğini söyledi...Bu gün 50TL'lik benzin aldım KM'yi sıfırladım yarın sabiha gökçene gidip gelicem bakalım ne kadar yakıcak...
Ben de zaten aynı ustaya gidiyorum. Toyotronic Mithat usta'yı bu forumda yazılanlardan öğrenmiş ve daha önce 20bin bakımı için gitmiştim. 30bin bakımı zamanına bin km kadar kaldı, fazla geçirmeden işlerimden boş zaman yaratıp gdeceğim bu ay sonuna kadar. Gitmişken neden çok yakıyor onu da sorarım. Bugün passat'ı olan bir arkadaşla yakıt mevzusu konuşurken benim passat daha az yakıyor dedi moralimi bozdu. Ne kadar doğru söyledi bilmiyorum ama.
mesela bu gün sabiha gökçene gittim geliştede beylikdüzüne gittim.. kısmen istanbulun bi ucundan bi ucu sayılabilir
Beylikdüzü, İstanbul'un bir ucu sayılmaz daha Büyükçekmece ve kocaman Silivri var, hıh!
sürekli b.düzüne takıldığım için oraya takılmış olabilirim 11 yıldır beylikdüzünde oturuyorum da takılmadan edemedim, maksat gülmek