arkadaşlar arkada sol tarafımda kalan toyota yazısını otoparkta adi bir hırsızın teki sökmüş....
aslındar. bana kalsa tekrar takmayacağım ama kötüde duruyo....
serviste 30-40 gibi falandır dedi...
yani bunun toyota yazısının gümüşten yapsam o kadar anca eder gibime geliyor...
bikaç siteyi araştırdım ama hiç rastlamadım...
bilen varsa ltfen yardım...nerden alabilirim bu yazıyı...........
Hey allahım yarabbim sen akıl fikirver şu insanlara.
Evren bey çok geçmiş olsun.Çıkmacılara bir sorun isterseniz.
saolun ama bu işin bile ticaretini yaparlar valla ya...al bi kaç arabandan topla ondan sonra sat 10 a 20ye...
teşekkür ederim...
herhangi bir sitede bu yazıya rastlayan var mı???
Neye tenezzür ediyor bu insanlar.Benimde çamurluktaki vvt-i yazısı sökülmüştü..25 tl falandı..Yapacak bişey yok..Gözünüz ya o şekil alışacak yada alacaksınız.Geçmiş olsun
benimde o yazıyı çalmışlardı, tanıdık bi tamircim vardı, ona sordum, "yarın tamam" dedi
gerçektende ertesi gün bulmuş getirdi taktı, nereden bulduysa artık...
benimde o yazıyı çalmışlardı, tanıdık bi tamircim vardı, ona sordum, "yarın tamam" dedi
gerçektende ertesi gün bulmuş getirdi taktı, nereden bulduysa artık...
abi belkide elemanları seninkini getirmişlerdir haberin yok.
O toyota yazısını çıkarana kadar öldüm resmen

Hırsız nasıl çıkarmış öyle şaşırdım
..e yuh artık.
geçmiş olsun Evren bey...
Bizim eski corolla'nın da ön panjurdaki toyota sembolünü çalmışlardı şimdi hatırladım..
O toyota yazısını çıkarana kadar öldüm resmen
Hırsız nasıl çıkarmış öyle şaşırdım
eskiden o yazılar iki geçmeli çıkıntıyla takılıyordu, yani ufacık bi kankırtmalık işi vardı, çakının ucuyla , bi tornavidayla , hatta kalınca bi tırnağa sahip olanlar tırnak ucuyla bile çıkarabiliyordu, sonradan gövdede bu yazılar için delik açmak anlamsız gelmiş olmalı ki , yapıştırmaya başladılar
Evren bey aksarayda bikaç parçacıda gördüm bugün parça alırken 20Tl dediler bilginiz olsun...
tabelacılarda bilgisayarda gri folyoya istediğin punto ve yazı stili ile yazdırıp yapıştır