Abicim tekrardan hayırlı olsun diyor, bir ömür boyu mutluluklar diliyorum. 
Bir yastıkta kocayın dicem ama artık herkes kendi yastığına baş koyuyo.Hatta bazalar çift gözüksede tek tek.

Tabi bu önemli değil KaLpLeR bir olsun gönüller hoş olsun gerisi yalan olsun... : )))
Emre saoğlasın kardeşim ya valla sizi görünce şok oldum

Allah bozmasın Mesut Abi. Darısı bize inşallah 
Teşekkür ederim

darısı tüm bekarların başına çok güzel bir duygu tarifi imkansız gerçekten

Tekrar tebrikler Mesut,
Mesut'un düğünede bir toplantı organizasyonu şart oldu desenize. Nerede bizim organizatör? Kendisine bir görev edinirse bu işi kesin toplanırız Mesut'un düğünde. Hadi bakalım A.C.D iş yine sana düştü.
Ali abi çok teşekkür ederim, ACD halledicektir o olayı , valla forumdan daha çok arkadaş bekliyordum biraz hayal kırklığı oldu ama artık düğüne inşallah

Hayırlı olsun Mesut. Bu mutluluğunuz inşallah bir ömür boyu sürer.
Tuncer abi çok teşekkür ederim iyi dileğin için

Mesaj alınmşıtırrrr 
İnşallah bensizde olsa toplanıcaksınız, ben Haziran 12de Amerika yolcusu
Ama Mesut abicim ve Ayla yengecim için organizasyon bende yinede abicim 
ACD nereye olm düğünümde göbek atmadan valla kırarım kafanı

inşallah biraz sarkar Amerika işin oh olsun sana

organizasyonu yap bari gitmeden

Paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir, evlilik gibi bir noktayla ebedileştirdiğiniz sevginizin hep çoğalmasını dilerim... Yaşamınız boyunca güneş hep önünüzde olsun ki gölgeler ardınızda kalsın. Ömür boyu mutluluklar dilerim Mesut.
Fatih çok teşekkür ederim anlamlı mesajın için

Mesut gerçekten birbirinize çok yakışıyorsunuz Allah bi yastıkta kocatsın sağlıklı mutlu çocuklarınızla bir ömür geçirmeniz dileğiyle bu arada çok temiz bir yüzün var Allah hiç bozmasın 
Ali çok teşekkürler, birçok insan kardeş zanneti bizi çıkma döneminde çok benziyormuşuz

inşallah çocukta olucak ama daha var ona

Tebrik ederim Mesut Abicimm, Allah ayırmasın gerçekten birbirinize çoooookk yakışıyorsunuz bir ömür mutlu huzurlu sağlıklı ve COROLLA'lı geçirmeniz dileğimlee...
Teşekkür ederim Tunç kardeşim

Corolla hayatımızda hep olucak

çok paralanıp BMW M3 almazsam
Tekrar tebrikler Mesut, Allah hayırlı,uğurlu etsin. Bir ömür boyu mutluluklar...
Emre kardeşim çok teşekkür ederim

senin ufaklık napıyo bakalım

İnşallah düğüne gelmeye çalışırız Mesut.
İnşallah Hakan abim

bekliyorum mutlaka

gülen yüzleriniz hiç solmasın....
Hande hanım çok teşekkür ederim, doğru insan olduğu taktirde evlilik anlatılması imkansız güzellikte birşey mutlaka deneyin derim size

sana ve ailene ömürboyu mutluluklar dilerim en kötü günün nikah günündeki gibi mutlu olması dileğiyle alah bir yastıkta kocatsın
Erdem çok teşekkür ederim bu güzel dileklerin için saoğlasın