0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
mesut abi tekrardan mutluluklar dilerim
Erdinç iyi dileklerin için çok teşekkürler Suraycım Diğer konudada yazdım çok teşekkür ederim Geldiğiniz için eğer yarın evdeysen görüşelim gel ben evdeyim Özer çok teşekkür ederim
.. bu hafta bende evdeyim yine malesef.gelirim tabi ama olur mu?sen artık evlisin unutma ...
Maşallah, çok yakışıyorsunuz birbirinize Mesut Abi. Allah yüzünüzdeki gülücükleri hiç aratmasın, hep daim etsin huzurla mutlulukla bir ömür boyunca.
..tamam o zaman.hey yavrum benim bee duygulandım birden.ah birde uykuya dalmasaymışım çekim sırasında ...
Bekliyorum yarın mutlaka arabayla gel bu arada başka biri daha vardı fotğraf çeken, arkadaşım kendisi , hafta içi ondan fotoğrafları alıcam , belki uyumadığın fotoğrafın vardır
..inşallah vardır,sevinirim .neyse yarın görüşürüz inşallah.fotoğrafta ki diğer arkadaş ta Ahmet abi.bilgin olsun ...
Allah bir ömür boyu mutluluğunuzu bozmasın hayırlı cocuklar versin...
Mesut, sana ailenle bir ömür boyu mutluluklar diliyorum. Tct olarak gelen arkadaşlarıda içtenlikle tebrik ediyorum, bu güzel gününde seni yalnız bırakmamışlar.
tebrikler Mesut kardeşim Allah mesut etsin............
Mesut tekrar tebrikler, görünen yenge basmış ayağına aman dikkat inşallah düğününde yanında oluruz.
tekrar tekrar tebrik ederim mesut, Allah bir yastıkta kocatsın inşallah...