0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Gerçekten süper olmuş
Tunç ne yalan söyleyim bende yaptıracam sanırım.
Yaptırma biraz uğraş elinden gelir mutlaka ( tabi yeni kasaları tanımadığımdan bişey diyemem) Elimden gelir aslında ama şu lehim olayı biraz zorluyacak gibi
Sağolasın canım kardeşim, metresi 20TL oğuzhan'ım silikonlu ayrıca ledlerin üzeri su geçirmiyor...İzmir içi veya dışı düşünen arkadaslara yardımcı olurum
Aylardır aklımda var ama yapmaya hiç zamanım olmadı.. İzmirde olsaydım buluşurduk birgün beraber yapardık ama şansımıza küselim Türkay'la yapacaz birgün buluşup.. Hele şu sınavlar geçsin , Türkay gelsin de
valla mükemmel eline saglık
Sınavlar bitince Türkay kardeşim İzmir'e döner yha bakarsın ben gelirim Ankara'ya burda toplanamadık orda bişeyler yaparız Ankara o konuda biraz daha canlı
ya hacı kusura bakma ben yaptım ya ama sana yardım etcem söz ben bir haftadır izmirdeyim bir şeyler yapabiliriz aslında konuyla ilgili de bir şeyler yazayım; ben de aynı şeritten kullandım ama direk sizin yaptığınız yere değil de yan taraflara da kablo çekip oraya da taktım, 3 ayrı yerden aydınlatıyor yani, ortada ve iki yanda.. aşırı memnunum, iç tepe lambamı da led yapmıştım..şimdi bacaklara bakan yerlere ve torpido gözüne planlıyorum
Vayy Türkay'ım seni bekliyordum valla kardeşim yazmadan geçmez diyordum Bende şuanda içeriye tavana komple led döşemeyi planlıyorum fakat ortaya anahtara kabloyu nasıl ne şekilde getiricem henüz planlamış değilim Kardeşim hemen bi gece buluşması ayarlayalım yer mekan önemli değil, zaman önemli