Gönderen Konu: 99 Avensis orjinal alarm  (Okunma sayısı 1476 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 99 Avensis 2.0 Manuel L/B idi...
    • 2011 1.6 comfort corolla...
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
99 Avensis orjinal alarm
« : Ocak 09, 2010, 19:02:27 »
Arkadaşlar tekrar selam,
arabamdaki orjinal alarm sistemi aracı açarken bir kez ses çıkarıyordu ve parkları bir kez yakıyordu, kapatırken 2 kez ses çıkarıyor ve park yakıyordu. kapının birini açtığımda siren ötüyordu. yaklaşık 2 haftadır alarm kilitlerken 2 yerine 1 kere park yakıyor ve ötüyor ayrıca kapıyı açtığımda ses seda yok. aceba diyorum sessiz moda mı geçti. kullanım kılavuzum yok tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum teşekkürler.
Eğer bir gün dünyaya ait çok büyük bir derdin olursa...
Rabbine dönüp "Benim büyük bir derdim var." deme.
Derdine dönüp "Benim çok büyük bir rabbim Var.' De....
Mevlâna                                                                                                                                                                                                        2011 1.6 comfort corolla...

Toyota Club Türkiye

99 Avensis orjinal alarm
« : Ocak 09, 2010, 19:02:27 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
Ynt: 99 Avensis orjinal alarm
« Yanıtla #1 : Ocak 13, 2010, 17:21:49 »
selam  arkadasım bende de 2000 model 2.0cc sol extra avensis var ama benim aracda orjinal alarım yok ne kapatırken ne açarken (anahtar üzerindeki kumanda ile) ne ses çıkarıyo nede sinyalleri yakıyo hatta bende merak ettim aracı kilitledim içerisinde biraz bekledikten sonra kapıları açtım hiçbir siren sinyal çalmadı sordum alarım yok sadece immobiliser var dediler bende fazla üzerine düşmemiştim ama şimdi senin yazını okuyunca 99 modelde olduguna göre 2000 modelde de vardır o zaman benim aracımda mı bir problem var bu konuda bilgin varsa bana da yardımcı olursan sevinirim