Merhabalar...
Arkadaşlar öncelikle biraz kendimden bahsedeyim. Yaklaşık 11 yıldır bilgisayar kullanıcısıyım, bende sizler gibi extreme düzeyde bilgisayara ilgisi olan bir arkadaşınızım. haliyle gün gel donanıma gün geldi websitesi yapmaya gün geldi mirc, icq ya merak saldık amatörce birşeyler yağmaya çalıştık. internetle tanıştığımdan beri yer yer sitelerde karşıma netten para kazan vb. bir sürü site çıktı sayfalarca makaleler falan.. bundan 3-5 yıl öncesine kadar bayada sardırmıştım kendi çapımda bir websitem vardı oraya banner almış. sonra ek kazanç programı spedia ya üye olamuştum zamanında baya modaydı şimdi aktivmi bilmiyorum. ama olmadı hep hüsran. ya ben beceremedim yada şudur budur bir sürü nedeni olabilir 1 kuruş kazanamamıştım ve kendimi inandırmıştım. pro bir web sitem yoksa başka türlü netten para kazanamam diye. geçtiğimiz aya kadar bu işlerle hiç ilgilenmedim. geçtiğimiz ay bir arkadaşım PTC " pay to click " olayına artık türk sitelerininde girdiğini söyledi bende nedir ne değildir soruşturdum tlinkpara adında bir site arkaasında EBI var bu meşhur itraf net ve siberalem gibi tr de ilgi gören sitelerin sahipleri neyse güvendim üye oldum uğraştık baya adamlar 150.000 Tıklamaya 15tl veriyo

neyse sadece aslı olup olmadığını denemek adına denedim yaklaşık 3 hafta içerisinde 300.000 tık a ulaştım ve " min. çekme tutarı 30TL" ödeme istedim. 3 gün sonra fark ettimki göndermişler havale ettiler ve 2 tlde masraf kestiler vergidir şudur budur 3 tl de öyle yani 30 tl kazançtan bana 25 tl net havale edildi. tabi baya uğraştım 300.000 tık az değil. bir sürü türk forumları falan. neyse konuyu araştırırken yabancıların daha profesyonel ve döviz bazlı yaptıklarını fark ettim. sonra yabancı PTC " pay to click" sitelerini araştırdım. Önce linkbucks ile tanıştım üye oldum ve tlinkpara ile birlikte reklama başladım forumlarda falan. ama iş gereği fazla ilgilenemedim ama boş zamanlarımda hep araştırdım. en son geçtiğimiz günlerde urlcash ile tanıştım. üye oldum ve birazkullandım 2 gün başında sabahladım ve 3. gün 19.86 lık ödememi aldım aşağıda resimlerle daha detaylı inceleyebilirsiniz aynı taktiği urlcash e 3 gün linkbucks a son gün yani bir gün uygulamadım 5$ oradan geldi. şimdi iyi has güzelde bunu neden sizlerle paylaşıyorum ? arkadaşlar bende sizler gibi forumlardan bu konuları çok araştırdım. herkes akıl veriyor şu bu diye kimse yol yordam göstermiyor. tek kaynaktan kopyalayıp herkes kendisi yazmış gibi onlarca siteye kaynak belirtmeden C/P yapıyor.. e haliyle insanlar başarılı olamıyor veya bende olduğu gibi bir dolu boşa zaman harcama sabahlara kadar bilgisayar başında uğraşma göz ağrıları olarak geri dönüyor. ben bu süreci sizlerle paylaşacağım ve ilerde 10 kişi kadar olduğumuz asıl bombayı patlatıcaz ortak bir çalışma yapıcaz haliyle daha yüklü bir kazanç daha az çalışma.. eğer aklımdakini gerçekleşirebilirsem en az 5 kişilik bir ekiple aylık ortalama kişibaşı 300+$ kadar sadece urlcashten kazanabiliriz.. ama şuda varki ekip arkadaşlarımızın sağlam olması birbirimize güvenmemiz şart herneyse bu uzun orta vadede bir proje. sizlere asıl teklifim bu işe sizinde başlamanız ve tüm dünyanın para kazandığı bu sistem para kazanmanız. eğer urlcashstatistic resmimi incelerseniz günleri ve hitimi görebilirsiniz yada sağdaki kutudanda takip edebilirsiniz en alttada hangi ülkelerden tık aldığım var lütfen dikkat edin türkiye sadece %2 bu neden önemli? çünkü yabancı PTC siteleri sadece america canada ve avrupa ülkelerine yüksek oranlı kazanç sağlıyor türkiye dahil diğer tüm ülkeler özellikle asya ülkelerinden getirdiğiniz ziyaretcilerin pekte bir kazanç getirmiyor. bu 1. olmazsa olmazımız. en kritik noktamız yabancı hiti alabilmemiz. eh buda tabi birkaç ufak ayrıntıda gizli bu tiyoları bana kimse söylemedi ama ben bunları pyaylaşmakta kararlıyım. eğer bu konuya ilginiz varsa.. sizlere yardımcı olabilirim. herkee şunu hatırlatmak istiyorum ben kimseye şukadar bukadar para kazanmayı vaad etmiyorum ! sadece kendi kazancımın ne olduğunu ve alaka duyarsanız sizinde bu kadar veya daha fazla kazanabileceğinizi belirtirim. 3 günde 19.86$ ki bunun 1 günü full çalıştım yaklaşık 10 saat diğerleri ofsiten falan arada gir çık sonra bir kaç çok etken faktörüde daha devreye sokamadım bu hafta sonu değerlendiricem.
Not1: Uyguladığım stratejiler arasında asla hile-hurda yoktur " oto clickers. gizli proxyler vb" gibi. tamamen gerçek hitlerden oluşacak. zaten bahsi geçen siteler " linkbucks , Urlcash " sektörde bilinen profesyonel firmalar en ufak hile yapıldığında anlayıp üyeliğinize son verirler.
Not2: İnternetten para kazanma programların herhangi bir programa, websitesine veya aracı bir şeye ihtiyacınız yok. sadece belirttiğim yolları takip etmek o kadar..
Not3: Eğer günlük 2-4 saat bilgisayar başında geçirmiyorsanız tüm bu yazdıklarımı unutun

bu konda ciddiyim hergün rutin uygulamamız gereken prosedürler var.
NOTE4: Arkadaşlar hepimizin bildiği gibi herşeyin bir bedeli var. ben buna aslında bedel olarakta adlandırmak istemiyorum. yukarda bahsi geçen para kazanma taktiklerini uygulayacak arkadaşların benim Ref. imden üye olmaları zorunlu " eğer benden yardım istenecekse" yok ben kendim uğraşır çözerim derseniz siz bilirsiniz. aşağıda iki siteninde Ref'li linkini veriyorum tek yapmanız gereken çok kısa bir forum doldurarak sitelere üye olmanız sonra bana üye olduğunuz kullanıcı adını yazarak bir mail atmanız sonra iletişimize mail veya msn den devam edicez. Tekrar ediyorum benden yardım alacak kişilerin benim ref'imle üye olmaları ve üye kullanıcı adlarını bana maille ulaştırmaları gerekli. aksi taktirde o kullanıcı adını urlcash ve linkbucks ımda görmezsem cevap yazmam. şimdi gelelim nedir bu Ref. olayı ? şöyleki eğer siz benim Referansımla üye olursanız bende siteye yeni üye kazandırdığımdan dolayı bir miktar komisyon alacağım zannetmeyinki 100 lerce dolar

tam aksine çok cüzii bir miktar. yaklaşık 20 cent gii ilerde sistemi kapınca sizlerde arkadaşlarınızın referansı olabilirsiniz. 2. ilgili arkadaşların ne kadar ciddi olduklarını buradan takip edebilirim..
Ödeme detayları ve İstatistik sayfası;

Mail adresim;
akanda666@gmail.com(Üye olduktan sonra, üye olduğunuz kullanıcı adıyla birlikte benle iletişime geçin)
Üye Olmak için ;
http://www.urlcash.net/?ref=50219http://www.linkbucks.com/referral/168970Saygılarımla..