Gönderen Konu: Cd Changer Için Sizce Değermi....  (Okunma sayısı 3483 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
Cd Changer Için Sizce Değermi....
« : Ocak 22, 2007, 23:25:18 »
arkadaşlar herhalde bu konunun daha meraklısı vardır arabam 2007 corolla sd plus lıne fakat bildiğiniz gibi ne mp3 çalan seti var nede ı pod girişi adamlar yarise hem ı pd girisi hemde mp3 calan sistem koymuslar ama bu araca kolaylık olsun diye hiç bir sey yapmamıslar sanırım mp3 calabılmesı için yapılabılecek birsey yok cd changer içinde servis sadece changer a 1700 ytl dedıler işçilik hariç yaptıran yada başka bir cozum bulan oldumu...?

Toyota Club Türkiye

« : Ocak 22, 2007, 23:25:18 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • www.eymirim.com
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1 : Ocak 22, 2007, 23:56:27 »
Alt göze Alpine mp3 çalar + ses sistemi tamamen değiştirildi
2005 Corolla Terra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #2 : Ocak 23, 2007, 01:13:09 »
Aslında mp3 calabılmesı için yapılabılecek birsey var ama ne kadar kaliteli olur bilemem aracınızın kasetçalar yerine uygun MP3-CD-iPod Kaset adaptörü var bunun yardımı ile mp3 yada I pod bağlayabilirsiniz fakat araca göre seste değişiklik gösterebilyor mesela  2002 kango ve 1999 passatta herhangibir sorun çıkarmazken 2001 model 206 da ses çok kötü geliyordu (kendi deneyimim) (ürün linki: http://estore.apple.com.tr/cgi-bin/WebObje...000000000014499 )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #3 : Ocak 24, 2007, 10:50:31 »
Alıntı yapılan: Murat AKDENİZ
Aslında mp3 calabılmesı için yapılabılecek birsey var ama ne kadar kaliteli olur bilemem aracınızın kasetçalar yerine uygun MP3-CD-iPod Kaset adaptörü var bunun yardımı ile mp3 yada I pod bağlayabilirsiniz fakat araca göre seste değişiklik gösterebilyor mesela  2002 kango ve 1999 passatta herhangibir sorun çıkarmazken 2001 model 206 da ses çok kötü geliyordu (kendi deneyimim) (ürün linki: [url]http://estore.apple.com.tr/cgi-bin/WebObje...000000000014499[/url] )
[/quote]

o aklımda idi kardes de kasetcalar yok cd calar var o da track tabiii

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Toyota Club Türkiye
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '13
  • 34 kere teşekkür etti
  • 25 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ocak 24, 2007, 15:58:31 »
Changera 1700 ytl + işçilik verene kadar ekstradan kaiteli bir ana ünite ile orta halli sistem kurulabilir. Hem mp3 çalar, hem de kolonlar değiştirilip amfi ilave edilerek daha kaliteli ses alınabilir.

Ben öyle yaptım

Bu arada konuyu olması gereken yere, Araç içi aksesuarlara taşıdım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Ocak 24, 2007, 18:56:13 »
toyota  websitesidne aksesuar fiyatlarında
arkaya cd changer 800,  ön konsola cd changer 1200ytl diye hatırlıyorum
Saygılar, Yaman.
2010 Captiva  Beyaz 2.0 CDTI Auto
Daha eski: Corsa, Corolla, Mini cooper, Twingo, Uno, Justy

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
« Yanıtla #6 : Ocak 24, 2007, 19:58:08 »
yenı bır sıstem kurmanı şiddetle tavsıye ederım.1 cd changer fıyatına senı  tatmın edecek bı sıstem kurabılırsın....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Ocak 24, 2007, 20:42:53 »
sonynin 6lı cd cahngerleri aracına uyuyor bir adaptör kabloyla. Set halinde satılıyor 450ytl gibi bi fiyata mp3 de okuyor aynı zamanda....
2000 ZZE112 Toyota Corolla 1.6 Terra Special A/C

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #8 : Ocak 26, 2007, 19:41:06 »
Sony'nin hangi modelleri uyuyor? Takılma sistemi nasıl? Kısaca bu konu hakkında bilgi verebilir misiniz Erdem Bey?
2006 Corolla Sedan D-4D Gümüş Gri

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Ocak 28, 2007, 20:02:05 »
Sony cdx-t69 ve cdx-t70 modelleri gereken adaptörle birlikte temin edilirse uyuyor. Google da aram yaparsanız bulabilirsiniz. Örneğin bir tanesi;

http://www.morfare.com/asp/show_stock.asp?...CDX-T70MX%20TOY
2000 ZZE112 Toyota Corolla 1.6 Terra Special A/C

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #10 : Şubat 02, 2007, 19:23:33 »
Arkadaşlar aynı soronu ben de çok dert ettim. Şu anda olayı çözmüş bulunuyorum. Hemde süper birşey oldu. mp3 çalarım vardı sadece 20 YTL ye bir WRELESS FM STEREO aldım o kadar.
Bizim araçların radyoları mükemmel. CD çalar gibi FM vericisi ile radyodan mp3 dinliyorum. Tavsiye ederim. Ancak dikkat edin 87,5 Mhz ile 108,0 Mhz arasındaki herhangi bir frekansı kendinizin ayarlayabilecegi cihaz alınız.
2007 D-4D Corolla sedan

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Lazy Black Sheep
    • www.toyotaclubtr.com
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 55000
  • Model Yılı: '08
  • 96 kere teşekkür etti
  • 126 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Şubat 04, 2007, 00:22:14 »
Bu radyo vericileri cok parazit yapiyor. Sizin tecrübeniz nasil yeni aldiginiz cihazla?
Ey Türk Gencligi, birinci vazifeni hic bir zaman unutma!

"The hottest places in hell are reserved for those who in times of great moral crises maintain their neutrality" Dante

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #12 : Şubat 04, 2007, 21:09:11 »
Alıntı yapılan: Murat Küden
Bu radyo vericileri cok parazit yapiyor. Sizin tecrübeniz nasil yeni aldiginiz cihazla?
[/quote]

CD çalar kalitesine yakın ya da net bir radyo istasyon yayını gibi müziklerimi dinliyorum. Hem de garantiyi ve orjinalliği bozmadan. Çanakkale de olmamın avantajı olabilir.
(en iyi verimi 108.00 Mhz de aldım)
2007 D-4D Corolla sedan

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #13 : Ekim 20, 2007, 10:52:46 »
Sevgili arkadaşım bu cihazı görmeden karar verme üzülürsün sonra..
Bu cihaz,isterseniz USB flash Memori'ye yada harici bir hdd'ye oluşturduğunuz klasörlere koyacağınız mp3 leri çalabilir(cihazın önündeki usb girişine takılıyor) dilerseniz line in girişinden herhangi bir müzik çaları(ipod,md player vb.) bağlayabilirsiniz.Yani hem bir mp3 player olarak hemde bağlantı arabirimi olarak kullanabilirsin.Kutusundan çıkacak olan sd-mmc/rs-mmc cart reader'la da cep telefonu vs.hafıza kartlarındaki mp3 lerinizi dinleyebilirsinizwww.xcarlink.com.tr
Xcarlink'in en büyük kolaylığı aracınızın orjinalliğini bozmadan mp3 dinlemeniz ve tüm kontrolleri araç teybinden varsa direksiyon kumandasından yapmanız.!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Ekim 20, 2007, 12:03:49 »
Burak bey, cihaz hakkaten hoş bir cihaza benziyor. Ancak lütfen forum kuralları gereği önce kendinizi (görünüşe göre bu cihazla uğraşıyorsunuz, belki onu da) tanıtım bölümünde tanıtın.

Sonrasında Toyota desteği ve hangi modellerde kullanılabileceğinden, montaj detaylarından, fiyatından vs vs... ayrı bir konu olarak bahsederseniz bu bölümde çok şık olur :
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #15 : Ekim 20, 2007, 18:29:40 »
Alıntı yapılan: Alper Sinav
Burak bey, cihaz hakkaten hoş bir cihaza benziyor. Ancak lütfen forum kuralları gereği önce kendinizi (görünüşe göre bu cihazla uğraşıyorsunuz, belki onu da) tanıtım bölümünde tanıtın.

Sonrasında Toyota desteği ve hangi modellerde kullanılabileceğinden, montaj detaylarından, fiyatından vs vs... ayrı bir konu olarak bahsederseniz bu bölümde çok şık olur :
[/quote]

Sevgili arkadaşım,kusuruma bakma henüz forum sitesinin acemisiyim yavaş yavaş öğrenicem insallah.Ben hem ürün bilinsin istedim Toyota kullanıcıları arasında hemde yazık günah cd changer a o parayı vermek sonuçta sertçe çukura girse cd takılıyor,atlama yapıyor,lens tozlandımı bitti işte alet maksat hemde arkadaşı bilinçlendirmek.Önerin için teşekkur ederim sağlıklı günler dilerim hepinize..