0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aslında mp3 calabılmesı için yapılabılecek birsey var ama ne kadar kaliteli olur bilemem aracınızın kasetçalar yerine uygun MP3-CD-iPod Kaset adaptörü var bunun yardımı ile mp3 yada I pod bağlayabilirsiniz fakat araca göre seste değişiklik gösterebilyor mesela 2002 kango ve 1999 passatta herhangibir sorun çıkarmazken 2001 model 206 da ses çok kötü geliyordu (kendi deneyimim) (ürün linki: [url]http://estore.apple.com.tr/cgi-bin/WebObje...000000000014499[/url] )[/quote]o aklımda idi kardes de kasetcalar yok cd calar var o da track tabiii
Bu radyo vericileri cok parazit yapiyor. Sizin tecrübeniz nasil yeni aldiginiz cihazla?[/quote]CD çalar kalitesine yakın ya da net bir radyo istasyon yayını gibi müziklerimi dinliyorum. Hem de garantiyi ve orjinalliği bozmadan. Çanakkale de olmamın avantajı olabilir. (en iyi verimi 108.00 Mhz de aldım)
Burak bey, cihaz hakkaten hoş bir cihaza benziyor. Ancak lütfen forum kuralları gereği önce kendinizi (görünüşe göre bu cihazla uğraşıyorsunuz, belki onu da) tanıtım bölümünde tanıtın.Sonrasında Toyota desteği ve hangi modellerde kullanılabileceğinden, montaj detaylarından, fiyatından vs vs... ayrı bir konu olarak bahsederseniz bu bölümde çok şık olur :[/quote]Sevgili arkadaşım,kusuruma bakma henüz forum sitesinin acemisiyim yavaş yavaş öğrenicem insallah.Ben hem ürün bilinsin istedim Toyota kullanıcıları arasında hemde yazık günah cd changer a o parayı vermek sonuçta sertçe çukura girse cd takılıyor,atlama yapıyor,lens tozlandımı bitti işte alet maksat hemde arkadaşı bilinçlendirmek.Önerin için teşekkur ederim sağlıklı günler dilerim hepinize..