0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hele bi elim bollaşsın, borçlarım vs. bitsinde siz bu araba aslında ne kadar güzel bir araba imiş görün...
bugun yeni dörtnal a gittim yağ değişimi için.. arabanın yagı değiştikten sonrada epey bi sohpet ettik..yağ , yag filtresi , hava filtresi ve bujiler değişti.. 110TL tuttu ...neyse gelelim asıl konuya..orda benim yaşlarımda belki 2-3 yaş küçük birisi vardı yanımdada oglum var konuyu oglum başlattı tabi.. dötnalda sadık usta oğlumun arkadaşının eniştesiymiş neyse.. o arkadaşın adını hatırlamıyorum ama dediki;bu araba çıktıgında dedi ben toyotasa da çalışıyodum dedi.. birileri ( toyotasanın yöneticileri ) türkiyede 100.000 km yapmışlar 10.000 km doldugunda arabayı durdurup yagını değiştirmişler.. 3 ay boyunca gezmişler türkiyeyi... 100.000 km oldugu anda durmuşlar ve çekiciyle götürmüşler arabayı... bu abi ve arkadaşları arabanın motorunu komple sökmüşler... bütün parçaları röntgene sokmuşlar ve hiç aşınma olmadıgını görmüşler.... bu arabanın dedi kötü kaderi sadece önünü beğenmemeleri dedi.. bence dedi bu araba daha iyi diğerlerinden falan dedi şasesi falan daha iyi bu arabaların dedi.. çarpışma testlerinde diğerlerinden daha iyi sonuçlar çıkardı falan dedi.. sonra benim oglan toyotanın tek ralli arabası bizim kasa dedi... ama 98 modelleri bundan daha pahalıya alıyolar falan filan derken muhabbet uzadı..ben bukdar süredir kullandıgım arabanın böyle özellikleri oldugunu bilmiyordum hele motor testine çok şaşırdım ve hayret ettim ama tabi birazda sevindim
Ey büyük Allah'ım sen nelere kadirsin...Dünya küçük derlerdide inanmazdım...Muzeffer bey bende o Dörtnal'da arabasının plakasındaki siyah çerçeveyi tiner ile silen kişiyim(Passat'ın APP plakasını söküp orjinal olanı takıyordum).Gri Passat'ın sahibi....Hatta telefonda Avensis hakkında bilgi aldığım kişi Ergün GÜRKAN'dı.Hattaaa aramızdaki çoook uzun boylu arkadaşımız Bekir ARTTIRAN'da forum ahalisindendir.Hatta ve hatta Sadık ustada forum ahalisinden ama gördüğünüz gibi adamcağız yoğunluktan giremiyor foruma(nasıl girsin ki? )
evet hatırladım sizi jatlarınız BBS çok güzel demişti benim oglan
ama çok hoş çok güzel bi ortam