Gönderen Konu: Yeni Dörtnal..  (Okunma sayısı 4376 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
Yeni Dörtnal..
« : Ocak 07, 2010, 18:36:55 »
bugun yeni dörtnal a gittim yağ değişimi için..

arabanın yagı değiştikten sonrada epey bi sohpet ettik..

yağ , yag filtresi , hava filtresi ve bujiler değişti.. 110TL tuttu ...

neyse gelelim asıl konuya..

orda benim yaşlarımda belki 2-3 yaş küçük birisi vardı yanımdada oglum var konuyu oglum başlattı tabi.. dötnalda sadık usta oğlumun arkadaşının eniştesiymiş neyse..

o arkadaşın adını hatırlamıyorum ama dediki;

bu araba çıktıgında dedi ben toyotasa da çalışıyodum dedi.. birileri ( toyotasanın yöneticileri ) türkiyede 100.000 km yapmışlar 10.000 km doldugunda arabayı durdurup yagını değiştirmişler.. 3 ay boyunca gezmişler türkiyeyi... 100.000 km oldugu anda durmuşlar ve çekiciyle götürmüşler arabayı... bu abi ve arkadaşları arabanın motorunu komple sökmüşler... bütün parçaları röntgene sokmuşlar ve hiç aşınma olmadıgını görmüşler.... bu arabanın dedi kötü kaderi sadece önünü beğenmemeleri dedi.. bence dedi bu araba daha iyi diğerlerinden falan dedi şasesi falan daha iyi bu arabaların dedi.. çarpışma testlerinde diğerlerinden daha iyi sonuçlar çıkardı falan dedi.. sonra benim oglan toyotanın tek ralli arabası bizim kasa dedi... ama 98 modelleri bundan daha pahalıya alıyolar falan filan derken muhabbet uzadı..

ben bukdar süredir kullandıgım arabanın böyle özellikleri oldugunu bilmiyordum hele motor testine çok şaşırdım ve hayret ettim ama tabi birazda sevindim :)

Toyota Club Türkiye

Yeni Dörtnal..
« : Ocak 07, 2010, 18:36:55 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • Kan Grubu: A+
  • 3 kere teşekkür edildi
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • If it is not Boeing, I am not going... ;)
    • ToyotaClubTr Facebook Sayfası
  • Araç: Prius
  • Kilometre: 135000
  • Model Yılı: '10
  • 2 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
Ynt: Yeni Dörtnal..
« Yanıtla #2 : Ocak 07, 2010, 21:13:36 »
 Hele bi elim bollaşsın, borçlarım vs. bitsinde siz bu araba aslında ne kadar güzel bir araba imiş görün...
Toyota Prius 1.8 Premium Hybrid

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 56000
  • Model Yılı: '11
  • 2 kere teşekkür etti
  • 13 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ocak 07, 2010, 22:01:25 »
Hele bi elim bollaşsın, borçlarım vs. bitsinde siz bu araba aslında ne kadar güzel bir araba imiş görün...

Ergün benim de aklımda birçok şey var fakat bu yakınlarda ancak arabayı elimde tutabileceğim. Biz yapamasak bile
inşallah sen bu kurbağlardan bir prens çıkarırsın. :D
Deli sormuş deliye aşk nedir diye? deli gülmüş deliye ben niye delirdim diye!  ***TOYOTA  Auris 1,33 Comfort  ( 2011 ) ***

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ocak 07, 2010, 22:09:36 »
bugun yeni dörtnal a gittim yağ değişimi için..

arabanın yagı değiştikten sonrada epey bi sohpet ettik..

yağ , yag filtresi , hava filtresi ve bujiler değişti.. 110TL tuttu ...

neyse gelelim asıl konuya..

orda benim yaşlarımda belki 2-3 yaş küçük birisi vardı yanımdada oglum var konuyu oglum başlattı tabi.. dötnalda sadık usta oğlumun arkadaşının eniştesiymiş neyse..

o arkadaşın adını hatırlamıyorum ama dediki;

bu araba çıktıgında dedi ben toyotasa da çalışıyodum dedi.. birileri ( toyotasanın yöneticileri ) türkiyede 100.000 km yapmışlar 10.000 km doldugunda arabayı durdurup yagını değiştirmişler.. 3 ay boyunca gezmişler türkiyeyi... 100.000 km oldugu anda durmuşlar ve çekiciyle götürmüşler arabayı... bu abi ve arkadaşları arabanın motorunu komple sökmüşler... bütün parçaları röntgene sokmuşlar ve hiç aşınma olmadıgını görmüşler.... bu arabanın dedi kötü kaderi sadece önünü beğenmemeleri dedi.. bence dedi bu araba daha iyi diğerlerinden falan dedi şasesi falan daha iyi bu arabaların dedi.. çarpışma testlerinde diğerlerinden daha iyi sonuçlar çıkardı falan dedi.. sonra benim oglan toyotanın tek ralli arabası bizim kasa dedi... ama 98 modelleri bundan daha pahalıya alıyolar falan filan derken muhabbet uzadı..

ben bukdar süredir kullandıgım arabanın böyle özellikleri oldugunu bilmiyordum hele motor testine çok şaşırdım ve hayret ettim ama tabi birazda sevindim :)
  Ey büyük Allah'ım sen nelere kadirsin...Dünya küçük derlerdide inanmazdım...Muzeffer bey bende o Dörtnal'da arabasının plakasındaki siyah çerçeveyi tiner ile silen kişiyim(Passat'ın APP plakasını söküp orjinal olanı takıyordum).Gri Passat'ın sahibi....Hatta telefonda Avensis hakkında bilgi aldığım kişi Ergün GÜRKAN'dı.Hattaaa aramızdaki çoook uzun boylu arkadaşımız Bekir ARTTIRAN'da forum ahalisindendir.Hatta ve hatta Sadık ustada forum ahalisinden ama gördüğünüz gibi adamcağız yoğunluktan giremiyor foruma(nasıl girsin ki? )
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #5 : Ocak 08, 2010, 10:08:47 »
   Ey büyük Allah'ım sen nelere kadirsin...Dünya küçük derlerdide inanmazdım...Muzeffer bey bende o Dörtnal'da arabasının plakasındaki siyah çerçeveyi tiner ile silen kişiyim(Passat'ın APP plakasını söküp orjinal olanı takıyordum).Gri Passat'ın sahibi....Hatta telefonda Avensis hakkında bilgi aldığım kişi Ergün GÜRKAN'dı.Hattaaa aramızdaki çoook uzun boylu arkadaşımız Bekir ARTTIRAN'da forum ahalisindendir.Hatta ve hatta Sadık ustada forum ahalisinden ama gördüğünüz gibi adamcağız yoğunluktan giremiyor foruma(nasıl girsin ki? )

evet hatırladım sizi jatlarınız BBS çok güzel demişti benim oglan :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Ocak 08, 2010, 11:40:56 »
vay vay vay konuya bak :D sanki biri benim ailemden bahsediyor gibi hissettim, yeni dörnal forumumuzun ankara yetkili servisi gibi bir şey oldu artık :)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #7 : Ocak 08, 2010, 12:01:13 »
beni oglum götürdü arkadaşının eniştesi ymiş sadık usta.. ama çok hoş çok güzel bi ortam :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Ocak 08, 2010, 19:25:41 »
evet hatırladım sizi jatlarınız BBS çok güzel demişti benim oglan :)
   Oğlunuz hangi ara gittide jantlara baktı :) Evet jantlar kendi döneminin en alâ jantlarındandı...
ama çok hoş çok güzel bi ortam :)
   Aynen dediğiniz gibi.Çok güzel bir ortamı var oranın.Ogün,Sadık,Burak,Bekir,Gökmen,Burak,Murat,Veyis ve servis müdürü Kemal abi ile birlikte çok güzel çok hoş bir aile ortamı gibi...Dünde size dediğim gibi arabamın VW olması hiç önemli değil...Oradaki arkadaşlık ortamı,dostluk,kardeşlik en güzeli...
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR