0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kalkışlardaki titremeyi pedaldaki boşluğu kendi salaklığım zannederek düne kadar söylemeye utanmama özgüvenimi yitirmeme sebep olan tüm tanıdıklarıma selamlarımı sunar bunun benim acemiliğim değil debriyaj balatasının suçu olduğunu söyleyen adil bey ve erdinç beye teşekkürü bir borç bilirim...
doktor hande diyorum aslında ünvan söylemek yanlış ama alışkanlık olmuş vallahi yüksek egomla ilgisi yok...
sadece Can(can 2. ismim) şimdilik bi ünvanımm yok, inşAllah ilerde Komiser Murat olcak
Kimlikler sadece mesleklere göre mi belirleniyor? Gerçekten ilginç geldi. Murat, inşallah istediğin olur. Zaten isim oluyor (Murat ve Kemal ).
Mura kendini ele verdin Soyadın ne bakalım senin? Biliyorsun gerçek isim soyisimle kaıyt mecburi
Neden merak ettiniz? kuzey kuralcılığına sahip bir akdenizli......
beni arkadaşlar ve çevremdekiler hep Mac gayver(makgayvır nasıl yazıldığını hatırlayamadım da) diye çağırırdı ve öyle bilirlerdi. Hatta bazen Hızır Hazım diye de geçer.Kendimi tanıtırken çok fazla tabir kullanmam. karşımdaki insan tanıdıkça kendisi bir kavram bulur zaten. Yeri geldi mi çok ciddi yeri geldimi Ahmetten bile şamatacı olurum(Ahmet kusuruma bakma yaptım bir hata)