Gönderen Konu: 2009 corolla bilgi  (Okunma sayısı 6520 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
2009 corolla bilgi
« : Ocak 06, 2010, 13:21:25 »
merhaba arkadaşlar,

2009 dizel aracım 10000 bakımından sonra yaklasık 17000 lerde soon oil maint diye uyarı verdi.servise götürdüm yag değiştikten sonra sıfırlamayı unutmusuz dediler sıfırladılar fakat daha önce gözüme hiç çarpmayan kontak acıkken ekranda anahtar altında ok yazıyor acaba bu uyarı herkeste cıkıyormu ?
2009 Corolla D4D/MMT Elegant Metalik gri

Toyota Club Türkiye

2009 corolla bilgi
« : Ocak 06, 2010, 13:21:25 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
Ynt: 2009 corolla bilgi
« Yanıtla #1 : Ocak 06, 2010, 13:27:19 »
merhaba arkadaşlar,

2009 dizel aracım 10000 bakımından sonra yaklasık 17000 lerde soon oil maint diye uyarı verdi.servise götürdüm yag değiştikten sonra sıfırlamayı unutmusuz dediler sıfırladılar fakat daha önce gözüme hiç çarpmayan kontak acıkken ekranda anahtar altında ok yazıyor acaba bu uyarı herkeste cıkıyormu ?

OK çıkması bakımın yapıldığını aracın servis ihtiyacı olmadığını gösteriyor, yan, tüm araçlarda olan bişi.
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Ocak 06, 2010, 15:31:06 »
tesekkür ederim
2009 Corolla D4D/MMT Elegant Metalik gri

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #3 : Nisan 22, 2012, 18:45:24 »
ali bey merhaba oil maint yazısını kendımız reset lıye bılırmıyız

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Nisan 22, 2012, 20:10:03 »
Bunun için ek bir cihaza ihtiyacınız var, aracın arıza kaydı gibi kayıtlarının loglandığı veri alanına erişmeniz gerek. Bu cihaz olmadan sıfırlanamıyor diye biliyorum.
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"