Gönderen Konu: D-4D modifiye  (Okunma sayısı 6522 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
D-4D modifiye
« : Nisan 04, 2006, 16:09:12 »

Orjinal olarak yaris D-4D'ye yapılanbilen chip uygulaması var diye daha önce bahsi geçmişti. TTE firmasının yanılmıyorsam. Acaba bu konu hakkında bilgi alabileceğim yetkili bir var mı varsa no'sunu yazarsanız sevinirim

Toyota Club Türkiye

D-4D modifiye
« : Nisan 04, 2006, 16:09:12 »

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
D-4D modifiye
« Yanıtla #1 : Nisan 05, 2006, 17:50:25 »
bu konuda lvent daha bilgili ama benim bildiğim kadarıyla japonyadan gelyior motor gücü 90 dan 110 a torkta 194 den(tte ye göre 203 ) 240 a çıkıyo

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
D-4D modifiye
« Yanıtla #2 : Temmuz 04, 2006, 11:54:30 »
D-4D motor modifiyesi hakkında birşeyler yapan var mı aramızda?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
D-4D modifiye
« Yanıtla #3 : Ağustos 24, 2006, 12:01:29 »
eco tuning diye bir başlık attım almanya kökenli firma araç 108 hp oluyor
tork 210 nw
skn
bunun en güzel yanı araçta %20 yakıt tasarrufu yaptırıyor almancan varsa eco tuning yaz yada skn yaz gir şekillerden anlarsın adamlar 2 yıl 100 bin km garan ti de veriyorlar
türkiye temsilcisi gama tuning ama bir sorun var temsilcilik olarak netleşsim ben yaptıracağım
0 532 4161647 ara arkadaşla bir görüş bakalımhttp:
//www.skn-tuning.de/

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
D-4D modifiye
« Yanıtla #4 : Ağustos 25, 2006, 00:00:59 »
yakıt ne olacak araçtan size 160 hp de verirler ama 500 bin yakarsınız bunu herkes yapıyor ama eco tuning olayı farklı lütfeen inceleyin site  adresini yukarıda yazdım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
D-4D modifiye
« Yanıtla #5 : Ekim 17, 2006, 22:09:21 »
Alıntı yapılan: Levent Sevim
o chip almanyadaki toyota f1 araştırma-geliştirme merkezinde üretilmekte, 90 hp den 116hp ye çıkarıyo, 195nm torku da 255nm ye çıkarıyo.ayrıca k&n marka kutu içi filtreler var onlardan da alabilirsin ikisi birlikte güzel olur.

tte chip'in fiyatı 1070€, getirmede mehmet çelenk yardımcı olabilir sanıyorum. [/quote]

arkadaşlar çok özür dilerim aranızda yeni olduğum için mehmet çelenk kim acaba nasıl ulaşabilirim ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
D-4D modifiye
« Yanıtla #6 : Ekim 18, 2006, 03:32:46 »
arkadaşlar bu arada bir sorum daha olacak aracım 2006 yaris D-4D

AM 26354 Compact 66kW(90PS) kodlu TOYOTA COROLLA E12 D-4D için yapılmış performans kitini Yaris D-4D için kullanabilirmiyim ? iki araç arasındaki fark sadece sürtünmede corollanın sürtünmesi 0,29 iken yarisin 0,3 bu çok büyük bir fark yaratırmı ? Yada Yaris D-4D için bildiğiniz performans kiti varmı ? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

istiyenler için TTE nin engine tuning linki:" http://www.tte.de/popup/tp_engine_tuning.htm "

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
D-4D modifiye
« Yanıtla #7 : Ekim 20, 2006, 18:41:31 »
arkadaşlar öncelikle merhabalar sivastan ağustos 15 itibari ile 2007 model bir d4d yaris sahibi oldum işin kötü tarafı ise bu siteyi henüz keşfetmem oldu  
modifiye işlemine önce orjinal TTE komple body kit ile başladım ardından TTE spor son susturucu ve son olarakta krom kapı kolları ve çizilmez cam filmi yaptırdım. ve tabi bu daha başlangıç....
öncelikle neredeyse birebir aynı dönme çapına sahip 215/40-17 jant ve lastik almak üzereyim FAKAAAAAAT!!!

HEPİNİZİN DE MERAK edeceği üzre böyle bir jantı tolere edebilecekmi değilmi aracım hantallaşacakmı diye merakımdan dizel araçlarda bildiğiniz üzre çok daha iyi performans veren chip tuning uygulamasını düşündüm

türkiyedeki firmalarda henüz bu yeni araç ve motor için böyle bir uygulamanın distrübütörüne rastlamadım
ama nette tesadüfen bir belçika sitesine rastladım işte linki:

http://www.cth.be/index.php/chiptuning/diesel/Toyota/

işin hoş olan tarafı yeni d4d 90hp yariste (sanırım bilginiz vardır) box ya da chip uygulaması olmadan direkt serial programming veya ODB tuning (yani direkt olarak bilgisayar girişinden ecu 'yu sökmeden!!) uygulaması ile  18+HP 35+NM TORK artışı ve %15 lik bir yakıt tassarrufu ile 215 km/h gibi bir son sürat değeri ortaya çıkıyor.

belçikadaki bir arkadaşım vasıtası ile firma ile iletişime geçmek üzereyim ve sizleri bilgilendireceğim

haaa unutmadan spor helezon ve amortisör de bugün yarın ama tabi önce performans......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
D-4D modifiye
« Yanıtla #8 : Ekim 29, 2006, 20:48:16 »
fatih bey yaptırırsan bana da haber ver bir de almanya dan skn eco tuning incelemeni tavsiye ederim
çok hoş bir olay
pinaryaren1974@hotmail.com
email adresim
ssaygılarla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
D-4D modifiye
« Yanıtla #9 : Kasım 01, 2006, 17:59:16 »
Alıntı yapılan: Levent Sevim
CTH Box'un TR satış fiyatı nedir? [/quote]

Levent Bey özür dilerim CTH Box nedir?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
D-4D modifiye
« Yanıtla #10 : Kasım 07, 2006, 09:48:26 »
Arkadaşlar TTe ile yazışmalarım sonucunda makyajlı D-4D lere hala TTe chip üretmemiş diğer makjaysız modellerin  chipleri varmış
ama Türkiyede makjaysız Corollalarda D-4D yok o yüzden Corolla için hala beklemek gerekiyor TTE nin dediğine görede herhangi bir Toyota Satış ve Servis Noktasından TTE ait bütün ürünlerin siparişi verilebiliyormuş. Fiyat konusunda bi şey açıklamıyorlar
Keşke benim kalbimde arabamın motoru gibi sessiz çalışsaydı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
D-4D modifiye
« Yanıtla #11 : Aralık 11, 2007, 15:08:45 »

Arkadaşlar bende 10 güne kadar Land cruisere (3.0 D4D) box uygulaması yapacağım.Deneyimleri burdan paylaşırız

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
D-4D modifiye
« Yanıtla #12 : Aralık 28, 2007, 02:56:39 »
Alıntı yapılan: Ali Yavuz ÇAKIR
D-4D motor modifiyesi hakkında birşeyler yapan var mı aramızda?
[/quote]

evet abi ben yaptım arabam corolla ama aynı motor sonuş olarak D4-D abi katalitik konvertörü iptal et 6 beygir garanti artış üzerinede kutu içi performans filtresi tak bi 5 te o koyuyo ve araba öle bi cigerli gidiyoki fark bu kadar belli olamaz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
D-4D modifiye
« Yanıtla #13 : Aralık 28, 2007, 09:44:48 »
Nasıl aynı motor yahu, biri 1.4 diğeri 3.0! Yakıtından başka biçbir aynı tarafı yok.
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
D-4D modifiye
« Yanıtla #14 : Aralık 28, 2007, 21:40:12 »
pardon abi neyin motoru 3.0 corolla dizeller benim bildigim kadarıyla 1.4 motor yani arabamı yanlış bilmiyorumdur heralde

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
D-4D modifiye
« Yanıtla #15 : Aralık 28, 2007, 22:20:17 »
Senden önce cevap veren arkadaşımızın LC'ı
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
D-4D modifiye
« Yanıtla #16 : Aralık 29, 2007, 04:53:30 »
Alıntı yapılan: Alper Sinav
Senden önce cevap veren arkadaşımızın LC'ı
[/quote]

Valla kardeş olayı bir yerde karıştırdın ama bende anlayamadım ..Aynı motor diye bir söylemim olmadı benim..Sanırım az dikkatli bakarsan hallolacak sorun:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: D-4D modifiye
« Yanıtla #17 : Mayıs 27, 2008, 00:53:47 »

evet abi ben yaptım arabam corolla ama aynı motor sonuş olarak D4-D abi katalitik konvertörü iptal et 6 beygir garanti artış üzerinede kutu içi performans filtresi tak bi 5 te o koyuyo ve araba öle bi cigerli gidiyoki fark bu kadar belli olamaz

vay vay kat.iptali 6 beygir, kutu içi ifltre 5 beygir :D   hahahaha süpermiş be.