0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
o chip almanyadaki toyota f1 araştırma-geliştirme merkezinde üretilmekte, 90 hp den 116hp ye çıkarıyo, 195nm torku da 255nm ye çıkarıyo.ayrıca k&n marka kutu içi filtreler var onlardan da alabilirsin ikisi birlikte güzel olur.tte chip'in fiyatı 1070€, getirmede mehmet çelenk yardımcı olabilir sanıyorum. [/quote]arkadaşlar çok özür dilerim aranızda yeni olduğum için mehmet çelenk kim acaba nasıl ulaşabilirim ?
CTH Box'un TR satış fiyatı nedir? [/quote]Levent Bey özür dilerim CTH Box nedir?
D-4D motor modifiyesi hakkında birşeyler yapan var mı aramızda?[/quote]evet abi ben yaptım arabam corolla ama aynı motor sonuş olarak D4-D abi katalitik konvertörü iptal et 6 beygir garanti artış üzerinede kutu içi performans filtresi tak bi 5 te o koyuyo ve araba öle bi cigerli gidiyoki fark bu kadar belli olamaz
Senden önce cevap veren arkadaşımızın LC'ı [/quote] Valla kardeş olayı bir yerde karıştırdın ama bende anlayamadım ..Aynı motor diye bir söylemim olmadı benim..Sanırım az dikkatli bakarsan hallolacak sorun:)
evet abi ben yaptım arabam corolla ama aynı motor sonuş olarak D4-D abi katalitik konvertörü iptal et 6 beygir garanti artış üzerinede kutu içi performans filtresi tak bi 5 te o koyuyo ve araba öle bi cigerli gidiyoki fark bu kadar belli olamaz