Gönderen Konu: Arçelikten ürün alıcam yardımcı olabilicek biri varmı  (Okunma sayısı 3755 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: ---
  • 7 kere teşekkür edildi
Ynt: Arçelikten ürün alıcam yardımcı olabilicek biri varmı
« Yanıtla #20 : Ocak 05, 2010, 17:11:16 »
kardeşim hayırlısı olsun işin zor.
bence sınırlı sayıda üretilen bosch buzdolabı alma yedek parçasıda sınırlı sayıda üretilebilir (ihtimal).
arçelik buzdolabında iyidir, zamanında buzdolabı alırken beko detaylarda arçelikten daha iyiydi (aksesuarları falan daha güzeldi) malum yurt dışında beko olarak satılıyor. ancak beko yurt dışındaki elektrik standartlarına göre yapılıyormuş malum Türkiye de hele gebzede elektrik dalgalanması çok oluyor.
birde arçelikte çalışanlar indirimli alabiliyorlar hatta defolu ürünler falan satılıyor çalışanlara.
arçelikte çalışan birini tanıyorum forumdan :)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ocak 05, 2010, 17:11:16 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Ocak 05, 2010, 17:25:45 »
 Buzdolabım Vestel, Çamaşır ve bulaşık makinem Arçelik. Üçünden de memnunum. Ancak fazlaca elektronik sistemleri olanlardan kaçınıyorum. Bir de servis ağı fazla olanları tercih ediyorum.
98 Corolla 1.6 GLI Special

Düşüncelerle karşılaşınca,zayıflar korkar,aptallar karşı gelir,akıllılar karar verir,ustalar da yönetir.
''Mme Jeanne Roland''

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Gülümseyin...
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Ocak 05, 2010, 17:57:19 »
Evdeki beyaz eşyalarımın çoğu Beko dur ve hiçbir sıkıntı yaşamadım 7 senedir ;)
Bu arada ben tüm beyaz eşyayı Siemensten aldığımda boşandım, haberin olsun:)))))))))))))))))))))
:D
umut abi siemens dava açsa hakkı var bunun üstüne :D
Doğan bence umut abinin mahkemeye vermesi lazım uğursuz ev aletleriniz diye bir de iyi tazminat davası ohhhh:)))))))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Kan Grubu: A-
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Ocak 06, 2010, 08:56:04 »
 Ben yeni Vestel buzdolabı aldım ve memnunum şu an Mesut. Samsung'da kaliteli ürünler üretiyor.

Hakan abi Vesteli hiç sevmiyorum, marka olarak hiç ısınamadım birde bağzı yakın akrabalrımızın vestelle çektiği sıkıntıları duyunca iyice soğudum vestelden.

O zaman fiyat performans değerlendirmesine göre Arçelik - Beko bakacaksın. Şayet bölgendeki servis problemli değil ise karşılaşacağın tüm sorunları (eğer olursa) en kısa zamanda çözersin.

Bu arada peşin imkanın varsa Spotçuları mutlaka gezmelisin.

Ali abi peşin alıcam hani canlı sıcak para derlerya :D elden ödüycem nakit olarak ama spotçuları hiç bilmem nerden bulucam spotçuları :)

kardeşim hayırlısı olsun işin zor.
bence sınırlı sayıda üretilen bosch buzdolabı alma yedek parçasıda sınırlı sayıda üretilebilir (ihtimal).
arçelik buzdolabında iyidir, zamanında buzdolabı alırken beko detaylarda arçelikten daha iyiydi (aksesuarları falan daha güzeldi) malum yurt dışında beko olarak satılıyor. ancak beko yurt dışındaki elektrik standartlarına göre yapılıyormuş malum Türkiye de hele gebzede elektrik dalgalanması çok oluyor.
birde arçelikte çalışanlar indirimli alabiliyorlar hatta defolu ürünler falan satılıyor çalışanlara.
arçelikte çalışan birini tanıyorum forumdan :)

Oktay Bosch ta parça sıkıntısı çekilmez sınırlı sayıdada üretilse beyaz eşyadada aynı otomobil sektöründe olduğu gibi üretilen bir malın en az 10 yıl yedek parçasını fabrikası teğmin etmek zorunda, Beko yada bakabilirim tabi neden olmasın.

Buzdolabım Vestel, Çamaşır ve bulaşık makinem Arçelik. Üçünden de memnunum. Ancak fazlaca elektronik sistemleri olanlardan kaçınıyorum. Bir de servis ağı fazla olanları tercih ediyorum.

Kemal abi Vestel düşünmüyorum ama Arçelik olucak sanırım bu gidişle :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • we'll wrench your heart out !
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • 12 kere teşekkür etti
  • 82 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Ocak 06, 2010, 09:04:05 »
Mesut  abim evimizde  9 senelik  arçelik  buzdolabı ve  çamasır makinesi kullanıyoruz valide  sultan'la  daha  sıkıntı  çıkardığını görmedim bi  2 ay  once  buz dolabının iç aydınlatma  lambası patladı sanırım  yanmıyor  annemde  o kadar  önemli değil bi lamba  dedi :D  :D  :D
Bizde  kabul görmez cahilden  gelen afra tafra !

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • yemyeşil inciler...
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Ocak 06, 2010, 09:04:35 »
tv, dvd, ses sistemi vb. elektronik ürünler : 1.sony, 2.phılıps, 3.sunny :D
buzdolabı, çamaşır ve bulaşık makinası : 1.arçelik, 2.bosch,
elektrik süpürgesi : 1.arçelik, 2.miele, 3.çalı süpürgesi :D
çaydanlık : hiç farketmez, yalnız demliği porselen olsun
bursa'dan alırsanız, parada nakitse spot firmalar var, daha uygun oluyor (gürkaynaklar, coşkun gibi firmalar)
beyaz eşya olayı öncelikle şans işi, ama yukarıdaki gibi iyi markaları tercih ederseniz işinizi daha az şansa bırakmış olursunuz...iyi şanslar... ::)
iyi ki varsın toyota...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Ocak 06, 2010, 10:03:48 »
Mesut'cum Spotçular ile ilgili senin bölgende bir araştırma yaptım GEBZE'de Poli Spotçular çarşısını buldum. Adresi aşağıda umarım işine yarayan bir bilgi olur.

Söğütler Mah. İstanbul Cad. No : 55 (E-5 Yanyol) Gebze
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Kan Grubu: A-
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Ocak 06, 2010, 10:29:12 »
Mesut  abim evimizde  9 senelik  arçelik  buzdolabı ve  çamasır makinesi kullanıyoruz valide  sultan'la  daha  sıkıntı  çıkardığını görmedim bi  2 ay  once  buz dolabının iç aydınlatma  lambası patladı sanırım  yanmıyor  annemde  o kadar  önemli değil bi lamba  dedi :D  :D  :D

Bizim validede 10 yıldır Arçelik kullanıyor :) Buzdolabı , fırın bulaşık makinesi , ocak , aspiratör bizde hiç sorun yaşamadık :)

tv, dvd, ses sistemi vb. elektronik ürünler : 1.sony, 2.phılıps, 3.sunny :D
buzdolabı, çamaşır ve bulaşık makinası : 1.arçelik, 2.bosch,
elektrik süpürgesi : 1.arçelik, 2.miele, 3.çalı süpürgesi :D
çaydanlık : hiç farketmez, yalnız demliği porselen olsun
bursa'dan alırsanız, parada nakitse spot firmalar var, daha uygun oluyor (gürkaynaklar, coşkun gibi firmalar)
beyaz eşya olayı öncelikle şans işi, ama yukarıdaki gibi iyi markaları tercih ederseniz işinizi daha az şansa bırakmış olursunuz...iyi şanslar... ::)

Eşimin ailesi bursada oturuyor sık sık gidiyorum bu aralar :) haftaya sanırım bursada olucam ozaman araştırırm verdiğiniz firmaları teşekkürler :)

Mesut'cum Spotçular ile ilgili senin bölgende bir araştırma yaptım GEBZE'de Poli Spotçular çarşısını buldum. Adresi aşağıda umarım işine yarayan bir bilgi olur.

Söğütler Mah. İstanbul Cad. No : 55 (E-5 Yanyol) Gebze

Ali abi orası yeni açıldı 1 2 ay önce, eskiden yerinde oto yedek parça üreten bi fabrika vardı ama bi yangış çıkıp harap oldu, sonra Poli spoçular çarşısını açtılar fakat kardeşim geçen ay bişeyler almak için gitmiş hiçbişey yok içinde doğru düzgün diyor :) bende E-5 ten geçerken hep görüyorum yerini tam biliyorum bi uğriyim yinede belki bişeyler vardır

Teşekkür ederim Ali abi.