0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu arada ben tüm beyaz eşyayı Siemensten aldığımda boşandım, haberin olsun:)))))))))))))))))))))
umut abi siemens dava açsa hakkı var bunun üstüne
Ben yeni Vestel buzdolabı aldım ve memnunum şu an Mesut. Samsung'da kaliteli ürünler üretiyor.
O zaman fiyat performans değerlendirmesine göre Arçelik - Beko bakacaksın. Şayet bölgendeki servis problemli değil ise karşılaşacağın tüm sorunları (eğer olursa) en kısa zamanda çözersin.Bu arada peşin imkanın varsa Spotçuları mutlaka gezmelisin.
kardeşim hayırlısı olsun işin zor. bence sınırlı sayıda üretilen bosch buzdolabı alma yedek parçasıda sınırlı sayıda üretilebilir (ihtimal).arçelik buzdolabında iyidir, zamanında buzdolabı alırken beko detaylarda arçelikten daha iyiydi (aksesuarları falan daha güzeldi) malum yurt dışında beko olarak satılıyor. ancak beko yurt dışındaki elektrik standartlarına göre yapılıyormuş malum Türkiye de hele gebzede elektrik dalgalanması çok oluyor. birde arçelikte çalışanlar indirimli alabiliyorlar hatta defolu ürünler falan satılıyor çalışanlara.arçelikte çalışan birini tanıyorum forumdan
Buzdolabım Vestel, Çamaşır ve bulaşık makinem Arçelik. Üçünden de memnunum. Ancak fazlaca elektronik sistemleri olanlardan kaçınıyorum. Bir de servis ağı fazla olanları tercih ediyorum.
Mesut abim evimizde 9 senelik arçelik buzdolabı ve çamasır makinesi kullanıyoruz valide sultan'la daha sıkıntı çıkardığını görmedim bi 2 ay once buz dolabının iç aydınlatma lambası patladı sanırım yanmıyor annemde o kadar önemli değil bi lamba dedi
tv, dvd, ses sistemi vb. elektronik ürünler : 1.sony, 2.phılıps, 3.sunny buzdolabı, çamaşır ve bulaşık makinası : 1.arçelik, 2.bosch,elektrik süpürgesi : 1.arçelik, 2.miele, 3.çalı süpürgesi çaydanlık : hiç farketmez, yalnız demliği porselen olsunbursa'dan alırsanız, parada nakitse spot firmalar var, daha uygun oluyor (gürkaynaklar, coşkun gibi firmalar)beyaz eşya olayı öncelikle şans işi, ama yukarıdaki gibi iyi markaları tercih ederseniz işinizi daha az şansa bırakmış olursunuz...iyi şanslar...
Mesut'cum Spotçular ile ilgili senin bölgende bir araştırma yaptım GEBZE'de Poli Spotçular çarşısını buldum. Adresi aşağıda umarım işine yarayan bir bilgi olur.Söğütler Mah. İstanbul Cad. No : 55 (E-5 Yanyol) Gebze