0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
pıonerr ıtavsıye ederım jbl zorlamaya gelmıyo yakarsın[/quote]pıoneer 800 wattjbl 1000 watt kararsızım
pıonerr ıtavsıye ederım jbl zorlamaya gelmıyo yakarsın[/quote]Bu çok havada bir ifade olmuş bende RMS 'i 400w olan iki suba 1100 w veriyorum bayada zorluyorum yanmıyorlar.....Yakmak çok ayrı bir olaydır ..Asıl konuya gelirsek bence arkadaşım dinleme şansın varsa dinleyerek karar ver
Selman Bey, JBL de yazan 1000 wat onun gerçek değeri (RMS) değil ki. JBL GT4-1230 cm ( 12 " ) Subwoofer Mukavemet Gücü : 250 Watt RMS / 1000 Watt Peak Hassasiyet : 93 dB ( 2,83 Volt @ 1 metre ) Frekans Aralığı : 28 - 450 Hz Nominal Empedans : 4 Ohm Ses Bobin Çapı : 50 mm Esneme Kabiliyeti : 12.5 mm Pioneer TS-W305Bu kod ile bir çok ürün buldum internette. Biri 300 diğeri 400 bir başkası da 500 watt gücündeydi. Almak istediğiniz Pioneerin resmini koyabilirseniz daha detaylı bilgi verebilirim. Ama tahminimce her iki sub da birbirine yakın değerlerdedir. Bazı insanlar sert bas sever, bazıları da yumuşak ve titreşimli. Bu yüzden Ramiz'in de dediği gibi bir şekilde dinleme imkanı yaratın derim ben. Şahsi görüşüm ise: ikisi arasında JBL i seçerdim.[/quote]sana tesekkür ederim jbl hakkında baya yardımcı oldun bana ama ben bu siteye bir türlü resim koyamadım ben 800 watt olandan bahsediyorum odada yardımcı olabilirsen sevinirim
İstanbulda olsan yardımcı olurdum benim amcaoğlu tesisatçı istanbulda cumartesi günü corollama tesisat yaptı jbl anfi ile jvc 30 cm bas taktırdım orjinal teyibe cihazlarım sıfır alındı toplam maliyet 700 ytl tuttuişçilik te dahil yerinde olsam jbl alırdım [/quote]resmini koyarmısın merak ediyorum bende öyle yapacam heralde