0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar bugun arabayı gordum.nasıl ve nerde oldugunu sormayın, arabanın ustu ortulu idi, actik ve disina baktık.dıs gorunus şahane olmuş. ben yeni honda civic'ten cok cok daha fazla begendim. agır ama aynı zamanda sportif bir duruşu var. fotolarda gozuktugunden cok cok daha guzel gozukuyor.ici kilitli idi ve kapalı bir garajda idi, isik yoktu net goremedim ama az isikta gordugum ic kismininda kalite ve klas oldugu seklinde.vitesli modellerde, vitesi kucultmusler vw. golflerdeki gibi sık bir vites olmus. cok tatli. otomatik viteslilerde de direksiyondan vitesler cok guzel olmuş. iç plastikler de cok tatlınasıl anlatsam. efsane kasa vardırya, yedinci seri, cekik gozlu olanlar. hala ikinci elde en cok is yapan 7. seri, iste toyota onun ust modelini yapmis gibi. aradaki cirkin kasalı modelleri unutmus.cok cok begendim, motora 125 bg imi 1,6 hacimde. tek sorun fiyatlarda.toyota uygun fiyatları koyarsa piyasayı sallar arkadaslar. hersey fiyatlandırmaya kalıyor. bu araba cok cok is yapar, gorun. [/quote] Arka arkaya 3 tane yeni Corolla ile ilgili konu okudum şimdi, üçünde de üsttekinin aynısı üç yazı var. Nejat bey, arabayı görmüşsünüz ama nerde sormayın diyorsunuz, kimden korkuyorsunuz