0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
vallahi hı bu konu hakkın da yardımcı olamayacagım dıgerlerınde elımden gelenı yaptım.[/quote]Çok teşekkür ederim. Düşünmen yeter. Yalnız Henkel'in cilasını söylemedin?
Araç ilk çalıştığında bayağı bi gürültü yapıyo kışın. Hararet göstergesi yükseldikce sesin yok olduğunu hissedeceksiniz. Ama kısa mesafeler katediyosanız bu motor ısınmadan hareket etmeniz demektir ki, gürültünün kesilmediğini, aracın gürültülü çalıştığını zannetmenize neden olabilir.[/quote]e yani olacak o kadar gürltü neden mi çünkü motor sğuk ateşleme veya patlama daha zor oluyor birde yağlama tam yapılmadığı ve yağ ısınıp incelmediği için biraz daha sesli çalışıyor motor soğuk olunca genelde ısınınca gürültü azalır birde yeni araçlarda satıcı bayii ve üretici firma 15 30 sn arası rolantide çalıştırıp sonra gidilmesinde herhangi bir mazur yoktur diyor belkide bu şekilde yapan arkadaşlar varsa bu yüzdende motor biraz gürültülü gelebilir
Araç ilk çalıştığında bayağı bi gürültü yapıyo kışın. Hararet göstergesi yükseldikce sesin yok olduğunu hissedeceksiniz. Ama kısa mesafeler katediyosanız bu motor ısınmadan hareket etmeniz demektir ki, gürültünün kesilmediğini, aracın gürültülü çalıştığını zannetmenize neden olabilir.[/quote]Verdiğiniz bilgi için teşekkürler. Bir de uzun mesafede deneyim bakayım.
e yani olacak o kadar gürltü neden mi çünkü motor sğuk ateşleme veya patlama daha zor oluyor birde yağlama tam yapılmadığı ve yağ ısınıp incelmediği için biraz daha sesli çalışıyor motor soğuk olunca genelde ısınınca gürültü azalır birde yeni araçlarda satıcı bayii ve üretici firma 15 30 sn arası rolantide çalıştırıp sonra gidilmesinde herhangi bir mazur yoktur diyor belkide bu şekilde yapan arkadaşlar varsa bu yüzdende motor biraz gürültülü gelebilir[/quote]Rolantide hakikaten çalıştırarak denemedim. Kısa mesafelerde kullanma durumu doğru. İstanbul trafiği dur-kalk belki ondan da olabilir. Servise götürürsem kurcalıyacaklar dururken başka bir yerini bozarlar diye de içim el vermedi bir bilene danışayım dedim. Verdiğiniz bilgi ve ayırdığınız zaman için çok teşekkürler!