0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Benım bıldıgım sol modellerın arka frenlerı disk , terralar da kampana....
ERgün ilk üretim 2002 de çıkan bazı terra ve linea 1,4 donanımlarında disk yoktu.Arkalar kampana....Serviste kendim gördüm
bu konuyu takip edeyim yaza doğru bende birşeyler düşüneceğim.....bu arada linea dan bahsedebilir misiniz? anladığım kadarıyla sol ve terra gibi donanım farkını içeren bir tanımlama....
ERgün ilk üretim 2002 de çıkan bazı terra ve linea 1,4 donanımlarında disk yoktu.Arkalar kampana....Serviste kendim gördüm Hamit bey bence megane2 yaklaşmayın.Yanlış anlamanızı istemem ama bana göre alınmaz.Nedeni dısardan göze hitap ediyor..Arkadaşımın 2004 dynamıc megane 2 si 52,bin km de daha.Araç ı alalı 1 sene oldu 750 tlye yakın masaraf yaptı halada yapıyor..350 tl ye hava yastıgı kablosu kopmuş yaptırmadı bugunde bahsediyordu kartlı çalıştırma sistemi bazen çalışmıyor dedi.Geçen 1000 devrin altına düşünce araba stop ediyordu kendi nöbetçiydi aracı nı servise götürdüm okadar rahatsız oldumki koltuk çok dar baş mesafesi aynen öyle direksiyonu yolda gitmesi langur lungur ediyor.Benim aracım da 2004 60 bbinde buzamana kadar yag değişimi yapıldı sadece..Onun kadar masraf çıkarmadı..Boyum 1,85 100 kiloyum megane nin içinde bunaldım cidden.Arabam hb olmasına ragmen oturus pozisyonu sürüş konforu olarak megane deen çok iyi.Açıkcası sabredin toyota olmazsa honda alın ama megane almayın.Bu kendi düşüncem tabiki de ama