Gönderen Konu: Eurodizel'mi? Dizel Mi?  (Okunma sayısı 5546 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
Eurodizel'mi? Dizel Mi?
« Yanıtla #20 : Ocak 24, 2007, 01:07:37 »
Alıntı yapılan: mustafa ak
benim aracımın motoru düz olduğu için(turbo inter felan yeni nesil teknoloji yok ayrıca pompa enjeksiyon )genelde shellden alıyorum ama pek farketmiyor ne koyarsam koyayım yakıyor
[/quote]

Servis bana eurodizeli ve Total'i tavsiye etti. Motor tipi: Yüksek basınçlı turbo dizel direkt enjeksiyonlu diye geçiyor. Aracı teslim ettiklerinde yolda kalırsınız içinde yakıt yok dediler. Bende yakınında Shell varmış ordan bir miktar aldım. Daha sonra Bp'den ful depo aldım. bunları tamamen bitirince tek bir yerden almak
lazım diye düşünüyorum.

Toyota Club Türkiye

Eurodizel'mi? Dizel Mi?
« Yanıtla #20 : Ocak 24, 2007, 01:07:37 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • teknikoto.forumup.com
  • Araç: Hilux
  • Kan Grubu: 0+
Eurodizel'mi? Dizel Mi?
« Yanıtla #21 : Ocak 24, 2007, 13:15:24 »
Alıntı yapılan: Yasemin Güven
Servis bana eurodizeli ve Total'i tavsiye etti. Motor tipi: Yüksek basınçlı turbo dizel direkt enjeksiyonlu diye geçiyor. Aracı teslim ettiklerinde yolda kalırsınız içinde yakıt yok dediler. Bende yakınında Shell varmış ordan bir miktar aldım. Daha sonra Bp'den ful depo aldım. bunları tamamen bitirince tek bir yerden almak
lazım diye düşünüyorum.
[/quote]
burada total yok ama pekde önemli değil gelen yakıtlar zaten aynı yerden alınıyor önemli olan depo temizliği
bu yüzden total veya diğerleri önemli değil yani marka önemli değil önemli olan yakıtı aldığın yerin depo temziliği ve dürüstlüktür

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
Eurodizel'mi? Dizel Mi?
« Yanıtla #22 : Ocak 24, 2007, 20:57:12 »
burada total yok ama pekde önemli değil gelen yakıtlar zaten aynı yerden alınıyor önemli olan depo temizliği
bu yüzden total veya diğerleri önemli değil yani marka önemli değil önemli olan yakıtı aldığın yerin depo temziliği ve dürüstlüktür
[/quote]

O zaman sizin tavsiye edeceğiniz veya devamlı aldığınız, memnun kaldığınız bir yer varmı? Dizel deneyimim olmadığı için bilemiyorum. Öyle bir toplumda yaşıyoruz ki; kimin dürüst, kimin güvenilir olduğuna pek de karar veremiyor insan!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • teknikoto.forumup.com
Eurodizel'mi? Dizel Mi?
« Yanıtla #23 : Ocak 24, 2007, 23:01:03 »
O zaman sizin tavsiye edeceğiniz veya devamlı aldığınız, memnun kaldığınız bir yer varmı? Dizel deneyimim olmadığı için bilemiyorum. Öyle bir toplumda yaşıyoruz ki; kimin dürüst, kimin güvenilir olduğuna pek de karar veremiyor insan!
[/quote]
dedim ya şu marka veya bu marka pekde önemli değil asıl olan en azından tanıdğınız veya sahibinin iyi niyetli gibi görünen veya sahibi çok zengin olmayan(burası şaka manasında ama genede bir gerçeklik vardır)bir yerden devamlı alın en iyisi şunu yapın bir yerden yakıt aldınız aracınızda herhangi bir anormellik yoksa aynı yerden almaya devam edin en kolay yolu bu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
Eurodizel'mi? Dizel Mi?
« Yanıtla #24 : Ocak 24, 2007, 23:26:56 »
dedim ya şu marka veya bu marka pekde önemli değil asıl olan en azından tanıdğınız veya sahibinin iyi niyetli gibi görünen veya sahibi çok zengin olmayan(burası şaka manasında ama genede bir gerçeklik vardır)bir yerden devamlı alın en iyisi şunu yapın bir yerden yakıt aldınız aracınızda herhangi bir anormellik yoksa aynı yerden almaya devam edin en kolay yolu bu
[/quote]

Anladım. Paylaştığınız bilgiler için teşekkür ederim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
    • teknikoto.forumup.com
Eurodizel'mi? Dizel Mi?
« Yanıtla #25 : Ocak 24, 2007, 23:54:34 »
Anladım. Paylaştığınız bilgiler için teşekkür ederim.
[/quote]
önemli değil her zaman bilgi paylaşılmalıdır

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
Eurodizel'mi? Dizel Mi?
« Yanıtla #26 : Ocak 25, 2007, 00:46:30 »
önemli değil her zaman bilgi paylaşılmalıdır
[/quote]

Bencede

[quote=Mertol Kip]
Yasemin hn nerede oturyorsunuz?
[/quote]

İstanbul'da oturuyorum. Neden sordunuz?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
Eurodizel'mi? Dizel Mi?
« Yanıtla #27 : Ocak 25, 2007, 14:07:46 »
Alıntı yapılan: Mertol Kip
Avrupa yakası sanırım.. Gerçi tahminim Şişli civarında olduğunuz ama eğer yakındaysanız havalimanının çıkışındaki Shell 'i gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Orası temizdir. Onun haricinde Şişlinin girişindeki BP de temizdir.
[/quote]

Ben doğma büyüme İstanbul Bakırköy'lüyüm. Ve Bakırköy'de oturuyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
Eurodizel'mi? Dizel Mi?
« Yanıtla #28 : Ocak 26, 2007, 01:21:08 »
Alıntı yapılan: Mertol Kip
Bu durumda Merter Shell yada yukarıda da yazdığım gibi havalimanı Shell i kullanabilirsiniz. Herikiside temizdir. Dizel almadan önce o güzergahı kullanmam sebebi ile onlardan benzin alıyordum hiç sorun yaşamadım
[/quote]

Daha önceki aracım benzinli idi bende merter shell den kurşunsuz 98 oktanlı alıyordum. Bir problem yaşamamıştım. Dizele geçince işler biraz değişti. Merter Shell benimde yolumun üzeri deneyeceğim.  Tavsiyeniz  için teşekkür ederim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
Eurodizel'mi? Dizel Mi?
« Yanıtla #29 : Ocak 30, 2007, 13:51:18 »
euro dizel tabiki.tartışmaya gerek yok
BASTIĞIN YERLERİ TOPRAK DİYEREK GEÇME,TANI!
                                           DÜŞÜN ALTINDAKİ BİNLERCE KEFENSİZ YATANI