0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
vallahi hi bek tavsıye etmem benım arabam 97 model herhangı bı koruma felan yaptırmadım su ana kadarsadece jıla kullanuyorum okadar[/quote]Soruma cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim? Resimdeki arabaysa maaşallah pırıl pırıl duruyor.Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin. Cila derken pasta cila mı? markası ne?
yasemın abla kutusunu bulamıyorum ama onu aldıgım yerden ogrenecegım en kısa zamanda.k.bakma[/quote]Bende gene unuttun sanmıştım. Demek unutmamışsın teşekkürler!
Yasemin Hanım Ben 27.01.2007 de Ziebart Yenibosna'da Yeni aldığım 2.El arabama Boya Koruma ve Antibakteriyel iç temizlik yaptırtcam.. özellikle ikinci elde antibakteriyel iç temizlik şart...[/quote] Aracım sıfır. Her gören boya koruma yaptır diyor. Bende kullanan, yaptıran varmı diye bir sorayım dedim sağolsun herkese ve size olumlu, olumsuz fikirler yanıtlar aldım. Kendi çapımda değerlendireceğim. Bir de boya korumayı ne kadara yaptıracaksınız öğrenebilirsem sevinirim.
Aracım sıfır. Her gören boya koruma yaptır diyor. Bende kullanan, yaptıran varmı diye bir sorayım dedim sağolsun herkese ve size olumlu, olumsuz fikirler yanıtlar aldım. Kendi çapımda değerlendireceğim. Bir de boya korumayı ne kadara yaptıracaksınız öğrenebilirsem sevinirim. [/quote] Ben toplamda 350 YTL'ye anlaştım Yenibosna Ziebart ile... 1. Boya Parlatma ve Tam Koruma 2. Antibakteriyel iç Temizlik ve Koruma Toplamına 350 YTL vericem.. İnşallah Yarın Yağmur yağmaz hemen çıkışta götürüp kapalı garaja koyacam 2 gün kapalı garajda beklemesi boya için iyi olacak sanırım...
Ben toplamda 350 YTL'ye anlaştım Yenibosna Ziebart ile... 1. Boya Parlatma ve Tam Koruma 2. Antibakteriyel iç Temizlik ve Koruma Toplamına 350 YTL vericem.. İnşallah Yarın Yağmur yağmaz hemen çıkışta götürüp kapalı garaja koyacam 2 gün kapalı garajda beklemesi boya için iyi olacak sanırım...[/quote]Cevap için teşekkürler.
Yasemin Hanım; Zeibart Yenibosna şubesinin müdürü benim çok sevdiğim bir abim. Boya koruma yaptırmayı düşünürseniz size fiyat konusunda yardımcı olabilirim. Ayrıca boya koruma oldukça yararlı bir uygulama. Kesinlikle yaptırmanızı öneririm. Zeibart'ta iki türlü boya koruma var. Birisi normal boya koruma diğeri ise Diamon Gloss. Diamond Gloss en iyisidir. Saygılarımla...[/quote]Verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim:)
Ayrıca Dimond Gloss Yeni araçlara uygulanıyor İkinci el yada kullanılmış araçlara kullanılmıyor... Aracın Yüzeyinde çizik filan olmayacak çünkü Diamond Gloss daha ince bir kalkan ve böle çizikler varsa işe yaramıyor...[/quote]Görüşlerin için teşekkürler!