0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yılbaşı gecesi fazlamı kaçırdın , ne...? hala ayılmamış gibisin
arkadaşlar dün şehir içinde depoyu 216 km yol yaptım 27 lt aldı km başına 243 gibi bir değer 100 km de ise 12.5 lik ancak bu gün 125 km şehirler arası gittim geldim 7. lt gazla doldu ortaya tıka basa 9.5 lt aldı ve ortaya 100 km de 7.5 lt gaz tüketimi km ye 159krş gibi bie değer çıktı bu farka şaşırdım tabi lpg de yeni montaj edildi zamnla daha iyi şehir içi performans alabilirmiyim ama şunu söyleyeyim çıkarım ben toyota ile uzun yola kokluyor mübarek gazı
abicim forumda espirili bir kişilik olduğunun farkındayım her konuya farklı yaklaşıyorsun ancak bazen konuyla ilgili cevap vermenin yararı olur dimi ama yinede söyleyeyim tadını bile bilmem o tarz şeylerin ve anlayışıma da ters
iyi güzelde bu aşağıdaki mesajın çok fazla yazım hatası içeriyor, imla kuralı falanda yok, gerçekten anlamakta zorlandım
Salih bey ağrıda 216 km şehir içi yolu ne kadar bir sürede yaptınız bu bir günlük bir olay olması mümkün değil gibime geliyor. Tahminimce yaklaşık 1 aylık toplam bir km den bahsediyoruz burada. ve bunun içinde aracı soğukta birçok kez çalıştırmanız, jiklede harcanan fazladan bir dünya yakıt. Tabi benimki bir tahmin sadece. Ama daha öncede dediğim gibi şehir içi ölçümün bence hiçbir anlamı yoktur çünkü ışıklara yaklaşırken nasıl davrandığınız bile yakıt miktarını etkiler.