0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Spacer. Tek problemi yaklaşım 15-20mm dışa çıkartır lastikleri ve bu yüzden yüksek ofsetli jant gerektirir. Ayrıca rotlara ve bilyelere de zarar verir zamanla.Bir opsiyon da şu şekilde bijon bulman, ama bulara Türkiyede pek rastlamadım şimdiye kadar:
Bu jantın aynısını gecen hafta sonu izmir üçüncü sanayi sitesinde özmenler prolasta aracıma taktırdım 2008 yeni corolla sağ ön ve arkaya uyguladılar mükemmel bir görüntü cıktı ortaya gercekten cok güzel oldu aydın kardeşim hiç düşünme derim uygulama sorununa gelince 5x112 ile 5x114 arasındaki fark bijon delikleriyle alakalı yani bijonların gectiği deliklerde tornacıda 1 mm gibi bir genişletme yapıldıktan sonra bu jantı aracında sorunsuz kullanabilirsin. Ben jantı alamadım fiyatta anlaşamadık 1250 den aşağıya inmediler replika bir jantada 0 kadar para verilmez diye düşündüm 800 liraya bulsam hiç düşünmeden alırım. Senin baktığınla yerle internet üzerinden bağlantı kurmaya calışıcam çünkü ben izmirde oturuyorum bu konuda sende bana yardımca olurmusun firmayla bağlantı kurmam anlamında şimdiden teşekürler
Ben olsam ya 114 boyutlarında replika bakarım ya da başka jantlara yönelirdim. Ben de şu anda 5x110 bakıyorum, emin olun bulunması en zor bijon boyu
Onur bey siz beni yanlış anlamışsınız ben replika janta bu para verilmez derken replikalar kalitesizdir kötü malzemeden uzak doğuda yapılmıştır anlamında söylemedim. Ben piyasayı çok iyi takip eden biriyim sürekli araştırıyorum ve bir replika jantın fiyatınında 1250 tl olmuycağını biliyorum ben konuştuğum satıcıyada aynen şöyle söyledim bu jantın değeri 1000 tl civarında olmalı dedim teklif ettiğim rakamda buydu satıcının düşüncesi şu kalite bir markanın takliti fyatıda ona göre olmalı diye düşünüyor. Ama beni aydın kardeşimiz haklı cıkardı söylediği fiyat 800 lira benim bile verdiğimden aşağıda bir fiyat bu fiyattan bu jantlar alınır derim SAYGILARIMLA