0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
gördüğüm kadarıyla sade bi modifikasyon yapmışsn arabaya cok güzelde olmuş... benim arabada ses sistemi var 1 gün sonrada Tüv'de muayeneye giricek... ama kabin bagajda bilirsinizki yaris' bagajları biraz ufaktır... kabini cıkartsammı acaba gitmeden sorun olurmu stepneyi görmesi açısından ? :S kafama takıldıda... yoksa koltukları yatırıp kabini orayamı çeksem
Benim arabadada tesisat var, muayeneye gittiğimdede vardı, sorun olmaz
özellikle baba bey takdı bu konuya benide takıntılı birisi yaptı Bide 2miz gidicez muayeneye... ben çıkarmam .. ama bide onun gözü önünde git çıkar gel derseler varya offf çenesinden kurtulamayız vallahi billahi )))
Onurcum ben daha 2 ay önce geçtim Tüv den biliyosun bide benim aracın halini düşün hiç geçmemesi lazım ozaman benim araç Tüvde 4 5 kişi etrafına toplanıp baya bi, iç dış motor incelediler aracı maşallah
yukarda açıklamıştım ama söliyim beygire falan bakan yok,dün 1 arkadaşımın aracını götürdük 2008 ford focus adam kaputu açtı aşşağı baktı yukarı baktı üstün körü tamam dedi,çıkışta baktık araba hafif kusurlu geçmiş nie?motor no okunamadı ona bile bakmıyorlar düzgünce anlıycagınız