Gönderen Konu: Hava Filtresi Konum  (Okunma sayısı 6368 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
Ynt: Hava Filtresi Konum
« Yanıtla #20 : Ocak 05, 2010, 00:00:58 »
gördüğüm kadarıyla sade bi modifikasyon yapmışsn arabaya cok güzelde olmuş... benim arabada ses sistemi var 1 gün sonrada Tüv'de muayeneye giricek... ama kabin bagajda bilirsinizki yaris' bagajları biraz ufaktır... kabini cıkartsammı acaba gitmeden sorun olurmu stepneyi görmesi açısından ? :S kafama takıldıda... yoksa koltukları yatırıp kabini orayamı çeksem :)

Benim arabadada tesisat var, muayeneye gittiğimdede vardı, sorun olmaz

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Ocak 05, 2010, 00:00:58 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '11
« Yanıtla #21 : Ocak 05, 2010, 00:21:24 »
Benim arabadada tesisat var, muayeneye gittiğimdede vardı, sorun olmaz

özellikle baba bey takdı bu konuya benide takıntılı birisi yaptı :) Bide 2miz gidicez muayeneye... ben çıkarmam .. ama bide onun gözü önünde git çıkar gel derseler varya offf çenesinden kurtulamayız vallahi billahi :))))
Tabi o zaman yan yok, Hep düz...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • No Stock+
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Ocak 05, 2010, 00:54:32 »
özellikle baba bey takdı bu konuya benide takıntılı birisi yaptı :) Bide 2miz gidicez muayeneye... ben çıkarmam .. ama bide onun gözü önünde git çıkar gel derseler varya offf çenesinden kurtulamayız vallahi billahi :))))
Aga o zaman sen gitmeden sigorta yaptır. :D
Gitmeden çıkar altı üstü 2 fiş koy kenara gelince tak tamamdır. : ))

Çıkartta gel diye demezler.Bakabilirse kendisi bakar veya içeriye çağırır varmı yokmu diye sorar veya bi kaldır da bakalım falan der.MEsela benim arka emniyet kemer tokaları koltuğun altındaydı.Muayene görevlisi kendisi çıkaramayınca gel tokaları çıkar kemerleri tak dedi.Gidip çıkarıp taktım tamam oldu. Korkulcak sorun değil yani senin ki. :D
2005 Corolla 1.6 (2005 - 2018)
2013 Avensis 1.6 (2018 -         )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Ocak 05, 2010, 01:02:00 »
yav ne isticekleri belli olmuyor bizim okul taşıtının kemerlerine takmışlardı bunların paraşüt kemeri şeklinde olması gerekio felan demişti :D abartmıyorum..
JA 8668

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #24 : Ocak 05, 2010, 10:08:45 »
arabamda eksoz başlığı koyu film bide muayenede bişi olmasın diye sis farlarını sökmüştüm xenonlarla birlikte çıkardım normal farlarada ayar bile yapmadan dandik ampülleri taktım gittim ... mersinde geçen yaz tüv ün küçük bir muayene istasyonunu buldum genellikle ağır vasıtalar gidiyormuş bende ordan geçirdim ve bi sorun çıkarmadılar tabi birazda muhabbet ettik adamlarla falan :D :D bu arada seti falan filan hiç saymadım bile arka sislerde normal stoplara bağlı falan adam sisleri aç diyor açıyorum önden bi tanesi çalışıyor arkada tık yok :D yandaki küçük sinyallerinde biri çalışıyor biri çalışmıyordu :D aklıma gelenler bunlar daha neler vardı ve ben geçtim...
hesap iptal :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #25 : Ocak 05, 2010, 18:53:05 »
Onurcum ben daha 2 ay önce geçtim Tüv den biliyosun :D bide benim aracın halini düşün :D hiç geçmemesi lazım ozaman benim araç :D Tüvde 4 5 kişi etrafına toplanıp baya bi, iç dış motor incelediler aracı maşallah :D :D
abi senin arabanda muayneye engel hiçbir şey yokki engel teşgil edicek,egzostlu basık turbolu typerlar geçiyor farların yansın sileceklerin su fışkırtsın frenlerin tutsun,ferrari kornan olmasın,sinyallerin parklara baglı olmasın,trafik araç gereçlerin olsun,önde plakan olsun yeter gerisiyle trafik polisleri ilgilensin diyorlar.Hatta bizim arabalar soft tune bile kalıyor :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #26 : Ocak 05, 2010, 19:40:43 »
benim sizlere bir sorum olucak ;

Tuv'e gittiğimizde aracın beygiri orjinalinden yüksek çıkarsa hava filtresi vb gibi nedenlerden vergilerde bir artış oluyormu ? cevaplarsanız çok sevinirim çünki 1 ay sonra muayene geliyo :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #27 : Ocak 05, 2010, 20:14:38 »
yukarda açıklamıştım ama söliyim beygire falan bakan yok,dün 1 arkadaşımın aracını götürdük 2008 ford focus adam kaputu açtı aşşağı baktı yukarı baktı üstün körü tamam dedi,çıkışta baktık araba hafif kusurlu geçmiş nie?motor no okunamadı ona bile bakmıyorlar düzgünce anlıycagınız

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #28 : Ocak 05, 2010, 20:55:11 »
yukarda açıklamıştım ama söliyim beygire falan bakan yok,dün 1 arkadaşımın aracını götürdük 2008 ford focus adam kaputu açtı aşşağı baktı yukarı baktı üstün körü tamam dedi,çıkışta baktık araba hafif kusurlu geçmiş nie?motor no okunamadı ona bile bakmıyorlar düzgünce anlıycagınız
ben köyde kullanmak için 89 model land rover jip almıştım 11.000 milyara.. 1 haftada tüve 8-9 kere gittim bi gittiğimde motor no okunmuyo falan filan emniyet kemeri yok falan diye..

ama en çok uğraştıran... ruhsatta 4 koltuk yazıyormuş.. arabada iki koltuk varmış.. aslında arabada 2 koltuk yok... 2 tane normal koltuk var... diğerleride yan duruyor.. onun için koltuk taktırmıştım gidip muayeneyi olduktan sonra çıkarıp adama geri vermiştim koltukları ):