Gönderen Konu: Ae 101 küllüğün üzerindeki göz nasıl sökülür ?  (Okunma sayısı 3283 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • "Bilgi Paylaşıldıkça Artar"
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 60000
  • Model Yılı: '14
  • 134 kere teşekkür etti
  • 434 kere teşekkür edildi
Merhaba arkadaşlar,

Ae 101 ön göğüsteki konsolu ( teyp, klima tuşlarının olduğu bölüm)  bir  kaç kez  söktüm geri  taktım. Peki o konsolun altındaki küllüğün üzerindeki boşluk/göz   nasıl sökülür, hiç söken  var mı?  O ara konsolu söktükten  sonra o göz  ayrı  konsoldan. Onu  tutan vida  tırnak, mandal nerelerdedir. Kırmadan herhangi bir yerini nasıl sökeriz ?

Resimdeki yer.

1998 Toyota Corolla 1.3 XL StationWagon 12V 2007-2020
2014 Nissan Qashqai 1.2 DıG-T   2020 -

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
Ynt: Ae 101 küllüğün üzerindeki göz nasıl sökülür ?
« Yanıtla #1 : Aralık 31, 2009, 17:42:00 »
   O kısımların tamamını sökmüştüm.Ama şimdi hatırlayamadım nereden oldugunu.AE 101 canlı canlı görsem belki aklıma gelir ama uzun zaman geçtiği için hatırlayamadım.Hayırdı DVD falanmı takacaksın :)
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
« Yanıtla #2 : Aralık 31, 2009, 19:02:49 »
nasıl söküldüğünü bilmiyorum ama siz bi soru sormak istiyorum aracınızın lpg deki yakıt miktarı nedir bende sizin kitten takdırdım örnek alma açısından
gidemediğin yer senin değildir

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Aralık 31, 2009, 21:34:06 »
Osman abi, kırmızı ile çizdiğin yerin sağ ve sol üst köşede iki tane yıldız başlı vida var önce onları söküyorsun, sonra küllüğü yerinden çıkarıp, kenarlarından tutup biraz kendine doğru çek çıkar başkada birşeyi yok hepsi o kadar. Kolay gelsin şimdiden...
İnsanın en büyük hatası sevmek değil, Sevmeye layık olmayan birinden sevilmeyi beklemektir !
[paul auster]

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • "Bilgi Paylaşıldıkça Artar"
  • Kilometre: 60000
  • Model Yılı: '14
  • 134 kere teşekkür etti
  • 434 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Aralık 31, 2009, 23:28:04 »
  O kısımların tamamını sökmüştüm.Ama şimdi hatırlayamadım nereden oldugunu.AE 101 canlı canlı görsem belki aklıma gelir ama uzun zaman geçtiği için hatırlayamadım.Hayırdı DVD falanmı takacaksın :)

İnsan bi hatırlar be Özcan :)   Hayır DVD değil  dijital bir termometre  projem var bakalım olursa.

nasıl söküldüğünü bilmiyorum ama siz bi soru sormak istiyorum aracınızın lpg deki yakıt miktarı nedir bende sizin kitten takdırdım örnek alma açısından

Salih, Tankım 45 litrelik. Aracım karbüratörlü ve motorum 1300 cc ilk önce bu ön bilgiyi vereyim. Taktırdığım ilk zamanlar yani ayarı bozulmadan önce 41-42 LT lpg   ile şehirlerarası yolda 460-480 km arası gidiyordum. Şu an bir iki kendini bilmez ustanın ayarı bozması  sonucu aynı litre ile maksimum 420 km yapabiliyorum. Bir türlü eski ayarını tutturamadım.

Osman abi, kırmızı ile çizdiğin yerin sağ ve sol üst köşede iki tane yıldız başlı vida var önce onları söküyorsun, sonra küllüğü yerinden çıkarıp, kenarlarından tutup biraz kendine doğru çek çıkar başkada birşeyi yok hepsi o kadar. Kolay gelsin şimdiden...

Teşekkür ederim Eyüp. O vidaları biliyorum konsolu çok kez  söktüm ama burayı hiç denememiştim. Bir deneyeyim yarın ve hafta sonu hava güzel olursa.
1998 Toyota Corolla 1.3 XL StationWagon 12V 2007-2020
2014 Nissan Qashqai 1.2 DıG-T   2020 -