0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar benim de aracım şu anda 101,000 oldu ve hala triger kayışını değiştirmedim. 94,000km'de bakıma girmişti servise ve 104,000'de çağırdılar tekrar. şakaya gelmeyeceğini ben de biliyorum ama şu anda değiştirmeyi düşünmüyorum. bu arada bir parantez açıyorum. toyotalarda triger kayışı eskiden 150,000'de bir değişiyordu. fakat bir toyota camry triger kayışını 110,000'de sıyırınca (ki tam kopmamış) genel bakım 100,000'e düşürülmüş. bu konuya ne demeli? değiştirsem mi değiştirmesem mi karar veremedim.[/quote]Selim kardeşim ben yinede değiştirmende fayda görüyorum.Çünkü yeri geliyor sert kullandığımız oluyor acele bi yere gideceğimiz oluyor.Allah göstermesin yolda giderken koparsa falan motor dağılır ve en az 1.5 milyar tutar.Ben daha 85bin olmadan değiştirdim.Ne olur ne olmaz.3-5 kuruştan kaçarken o kadar masraf açacak bi olay için tehlikeye atmam.Aslında triger seti çok pahalı değil ben 15 senelik komşum sayesinde amıştım bujilerle beraber 55ytl ye (triger kayışı+bilyaları falan set olarak yani) ama taktırmak için biraz fazla para verdim 100ytl çünkü onun için usta 1 gününü harcıyor.Gel beni dinle değiştir 100bin km az değil zaten 1 kere değiştireceksin.Bidahaki 200binde.
genelde fiyatlar öyle oluyor yaa ben geçen sene v kayışını 90ytlye değiştirmiştim serviste bence serviste değiştir orjinal parça kullanılsın sonuçta triger şakaya gelmez.[/quote]Merhaba Ben Yeni Üyeyim Bence Yetkili servise Cok Güvenmeyin Onlar Sıkıştığı Zaman Kullanıcı Hatası Deyip İşin İçinden Cıkıyorlar En İyisi Dışarıdan Sağlam Bir Usta Bulup Ona Bu İşleri Yaptırmak Muhum Olan Malzeme bence Yetkili Servislerle Yaşanan Problemi Hepimiz Biliyoruz Uff Deseler Para Yazıp Bizlerden Alıyorlar