Gönderen Konu: 2003 avensis alt takım muhafazası var mı?  (Okunma sayısı 3009 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A-
2003 avensis alt takım muhafazası var mı?
« : Aralık 29, 2009, 22:35:40 »
2003 avensıs lerde alt takım muhafazzası warmı? bugun aracımın altını kasıse vurdum ama oldukca yavastım arabada spor helezyon var bırazda kalabalık olunca kasısten gecerken yere degdı aceba bı sorun olusmusmudur goturup gostermeme gerek warmı bununla ılgılı sıtedekı arkadaslar bana ardımcı olursa cok sevınırım sımıdeden tesekurler,

Toyota Club Türkiye

2003 avensis alt takım muhafazası var mı?
« : Aralık 29, 2009, 22:35:40 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Two Brother One Fate (Babo'Leee And Toyota)
    • Otomobil'den Detay
  • Kan Grubu: A+
  • 3 kere teşekkür edildi
Ynt: 2003 avensıs alt takım muhafazası warmı?
« Yanıtla #1 : Aralık 29, 2009, 22:38:01 »
krouma bütün toyota modellerinde var bir şey olmaz
Bana saygı nutuğu atanlar.Önce kendi yaşınıza fiziki olarak değil,Beyin olarak gelin.....
http://fc04.deviantart.net/fs12/i/2006/301/c/5/Toyota_Trueno_AE86__by_AEvsFD.gif

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Aralık 29, 2009, 22:39:32 »
Türkçe imla kurallarına biraz daha dikkat edebilir miyiz lütfen...
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 172998
  • Model Yılı: '90
  • 4 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Aralık 29, 2009, 22:39:51 »
yavaş geçtiysen sorun olmaz evimin önüne yeni kasis yaptılar bende çarptım ama birşey olmadı.bakımı gelmişti yağ değişirken bildirdim ustaya usta baktı sağlam dedi siz arabaya sabah çalıştırmadan altına eğilip bakın eğer altı kuruysa yola devam değilse ustaya devam
1990 Mercedes 300 sel

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Yan cehennem yan, geliyorum yan yan..
  • Araç: Corolla
  • Model Yılı: -
  • 45 kere teşekkür edildi
Ynt: 2003 avensis alt takım muhafazası var mı?
« Yanıtla #4 : Aralık 29, 2009, 22:47:26 »
ben her hafta bir yerlere vuruyorum altını.. Sorun yok :) Türkay napsın garibim :D
2012 Auris - Beyaz- 06UZ 400- 1.4 D-4D- Dizel Comfort Plus
2013 Avensis - Füme - 06UZ 789 - 1.6 - Benzinli Elegant Ex.
2016 Auris - Açık Mavi  - 06 MBM 96 - 1.6 Benzinli Premium
2015 VW Passat Variant - Mavi - 06UZ 776 - 1.6 TDİ Comfortline

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #5 : Aralık 29, 2009, 22:54:59 »
ortalama 4 saat once bu olay oldu aracımı park etım az once altına falan baktım cıkardım altı falanda kuruydu yani dökülen bir sey gormedım zaten öyle bı durumda yağ lambası falan yanardı yada servıs lambası yanardı dıe dusundum aracımı yenı aldım araba bırazda modıfıyelı öyle tahmın ederımki turkıyede esı benzerı yok en kısa surede resımlerını paylasacam sızınle yardımcı oldugunuz ıcın  cok teskurler arabam yenı oldugu ıcın bayagı özenli kulanıyorum bu olayda olunca bayagı canım sıkıldı moralımı falan bozdu oldukcada yavastım ınsallah bırsey cıkmaz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 4 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Aralık 29, 2009, 23:36:05 »
yok yanmaz lamba eğer kaçak küçükse yağın belli boşalma seviyesi var kaçağın boyutuna göre belki1saat belki 1 gün belki 1 haftada yanar sen sabaha kadar marşa basma sabah bak asfalta kuruysa sorun yok
1990 Mercedes 300 sel

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #7 : Aralık 29, 2009, 23:42:16 »
metecan altakımda eger bı sıkıntı sadece yagdanmı kaynaklanır ben motor tarafını vurmadım ıkı teker arasındakı kısmı yanı aracın orta kısmı degdı sadece yagdan yanamı sıkıntı cekerız yoksa farklı seylerdende cıkarmı ama eger avensıste zırh warsa pek bırsey olacagını zanetmıyorum ılgın ıcınde cok tesekur edeıyorum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Araç: Corolla
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Aralık 29, 2009, 23:46:11 »
ben her hafta bir yerlere vuruyorum altını.. Sorun yok :) Türkay napsın garibim :D
okurken hep bunu düşündüm ben :) bilkente çıkarken yol boyunca bozuk olmasından ötürü zıplıyor araç, o zıplamalarda, sekmelerde bile aracın altı sürtüyor, kasisler zaten aracın altı sürtsün diye var..hiiiç bir şey olmaz bırakın sürtsün :) benim başıma gelen en kötü şey egsozun çıkması, tak tuk vuruyor, onu da takarız yerine susar o kadar yani :) çok ciddiyim hiiiiiç bir şey olmaz, benim sürttüğüm kadar yoktur forumda altını sürten
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 4 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Aralık 30, 2009, 00:05:11 »
metecan altakımda eger bı sıkıntı sadece yagdanmı kaynaklanır ben motor tarafını vurmadım ıkı teker arasındakı kısmı yanı aracın orta kısmı degdı sadece yagdan yanamı sıkıntı cekerız yoksa farklı seylerdende cıkarmı ama eger avensıste zırh warsa pek bırsey olacagını zanetmıyorum ılgın ıcınde cok tesekur edeıyorum
genelde yağ ile belli eder bazen nadiren olsada egzos delinmesi gibi sorunlarda çıkar.şanzıman karteride delinebilir.ama toyota gibi bir arabaya hiç bir sorun olmaz o zırh değil direk adı adındandanda belli olduğu gibi karter muhafaza sacı
1990 Mercedes 300 sel

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #10 : Aralık 30, 2009, 23:09:55 »
yardımcı olan tum arkadaslaa cok tesekur edeyıroum sagolun var  olun