Sevgili arkadaşlar,
Yaklaşık 1 ay önce 2009 toyota corolla aracıma my-07 taktırdım.Ve şu an bir problem gözükmüyor.Yalnızca aracımla giderken ışıklarda yavaşlamak için debriyaja bastığımda devir saati öne 0 a doğru iniyor sonra tekrar düzeliyor.Bazen stop edecek diye korkuyorum.acaba böyle bir şey başına gelen var mı?
BRC yetkili servisi bu araçların matar devirlerinin çok düşük olduğunu söylüyor.Devir saatindeki dalgalanma inanın çok moralimi bozuyor...
Bu konuda bir fikri olan varsa yardımlarını bekliyorum..teşekkürler..
arkadaşlar hiçbir fikri olan yok mu?
Çok çok çok çok çok sinir bozucu birşey.. Benimde başıma geliyordu zamanında ama sonra kendiliğinden geçti..
Oguzhan Murat senin araba kaç model
Merhaba; Bende de 2005 model hb var. Üzerinde tartarini lpg var. Aldığımda 3 yıl önce takıldığını ve 30.000 km yaptığını söylediler.
kırmızı ışığa yaklaşınca debriyaja basınca devir ibresinde salakça bir salınım oluyor. 0-1000 devir arasında. Sinir bozucu. 3 Ayda arabadan soğudum yani.
İlk ay içerisinde arabam yolda giderken stop etmeye başladı. LPG den şüphelendim ve doğru çıktı. Bobin değiştirdiler düzeldi. Şimdi aynı problem var. Gene götüreceğim bakalım ne diyecekler. Ama şunu anladım bundan sonra kesinlikle LPG li araç almam da taktırmamda.
bir ara bende de olmuştu.sonra ayar ile düzeltildi.yanlız bendeki sorun arac rolantide iken benzine aldığımda rolanti düşüp tekrar(yaklaşık 30sn sonra)normale dönüyordu.aynı olay lpg'den benzine gecerken de oluyordu...