0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
karşımdakinin gözlerini alan herşeye karşıyım..bi arkadaşına ver arabayı sonrada sen onun arabasıyla onun öününden git veya karşıdan gel gözünü almıyorsa no problem...xenon u sis e yapmasaydın bu kış yine sis basarsa ki pek çok kezz olcak bu...işin zor...siste fazla ışık duvar oluyor geri tepiyo
Aynen katılıyorum. Sadece görüntü olsun diye yapılmasına karşıyım ama zevkler ve renkler tartışılmaz. Kimseyi rahatsız etmiyorsa sorun yok ama göz alıyor ve karşıdan ya da arkasından gittiğiniz araç sürücüsünü rahatısız ediyorsa o zaman kötü bir iş yapmışsınız demektedir.Uyarı sesi konusunda bir yanlış anlama söz konusu. İlk mesaj da açık unuttuğunuza dair bir uyarı verilip verilmediği sorulmuştu ki, sisler orjinal olmadığından bu uyarının verildiğini sanmıyorum. Akü boşaldıktan sonra kontağı çevirdiğinizde duyduğunuz ses marş dinamosunun sesidir. Yeni nesil araçlarda vurdurma tavsiye edilmiyor, vurdurarak çalıştırdıktan sonra araçta öncesinde göre farklı bir durum olmadıysa sorun olduğunu sanmam.
sisleri orjinal yarisin sisleri ama sonradan taktırdığım için bağlantısı orjinal bağlantısı şeklinde olmadı , ondan dolayı uyarı sesi vermiyo sislerde açık kalınca.farklı bir durum sadece saat kendiliğinden değişti birde mazot göstergesinde 120 km gidebilir gösteriyodu akü bitmeden önce , vurdurduktan sonra 180 km yazdı orda mazot koymamama rağmen , başka sorun olmadı , saati zaten ayarladm , mazot göstergeside çalışıyo yani şu anda yol gitikçe gidebileğim km sayısının yazdığı yerdeki sayılar azalıyo eski haliyle aynı ama sanki sayılar daha çabuk azalmaya başladı , çok yakmaya başlamışta olabilir yada ibre normal gösterceği değere düşmeye çalışıyodur fazla gösterdiği için.
Yol bilgisayarı gidebileceğiniz kilometreyi ortalama yakıt tüketimini baz alarak hesaplar. Akü bittiğinde ortalama yakıt tüketiminiz sıfırlandığı için yakıt sensöründen aldığı değeri o anki tüketime göre hesapladığı için farklı bir sonuç göstermiştir. Daha hızlı azalmasının sebebide tüketim değeriniz değiştiği içindir.
teşekkür ederim abi, sağolasın bilgilendirdiğin için.
ytü mmarlık....vallahi güzel bölüm...beşiktaşın tepesinde çok güzel yerde...ben biyoloji öğretmeniyim..orayı kazanan çok öğrencim var ama farklı bölüümler...bu arada aracın gündüz görüntüleride güzell