Gönderen Konu: sonunda aradıgım en az yakan toyotamı buldum...  (Okunma sayısı 1571 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • 1 kere teşekkür edildi
sonunda aradıgım en az yakan toyotamı buldum...
« : Aralık 27, 2009, 14:19:41 »
Evet arkadaşlar bildığınız gibi (takip edenler için sölüyorum) aracımı alalı 2,5 ay oldu...aldıktan sonra hiç bakıma sokmadım çümkü aldıgım adam yaptırmıştı.ilk lpg ölçümümde 1 depo lpg ile (depo 43 lt alıyor).450 km yol gittim..yer ankara şehir içi kullanım,petrolofisi 1lt lpg=1550tl idi...son ölçümden önce küçük bir bakımla bujileri değiştirdim ve ölçüm sonucu......24.12.2009 Yer Ankara .Ş.İçi Kullanım...1 depo ile 500km yol gittim.Petrolofisi 1lt lpg=1588tl..... Şimdiye kadar önceki (toyota) araçlarımda hiç bu sonuca ulaşamamıştım..kış şartlarında bu sonuç bence mükemmel.bilmiyorum bu sonuçların altında bir degere ulaşan varmı kış şartlarında???? ....değerleri sizlerle paylaşmak istedim hepinize iyi forumlar....
Corolla,2001 vvt-i 1.6 Special 110 Bg-- Ankara

Toyota Club Türkiye

sonunda aradıgım en az yakan toyotamı buldum...
« : Aralık 27, 2009, 14:19:41 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • herşey buvatan evlatlarının eğitimi için...
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 119000
  • Model Yılı: -
  • 38 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
Ynt: sonunda aradıgım en az yakan toyotamı buldum...
« Yanıtla #1 : Aralık 30, 2009, 17:35:09 »
Evet arkadaşlar bildığınız gibi (takip edenler için sölüyorum) aracımı alalı 2,5 ay oldu...aldıktan sonra hiç bakıma sokmadım çümkü aldıgım adam yaptırmıştı.ilk lpg ölçümümde 1 depo lpg ile (depo 43 lt alıyor).450 km yol gittim..yer ankara şehir içi kullanım,petrolofisi 1lt lpg=1550tl idi...son ölçümden önce küçük bir bakımla bujileri değiştirdim ve ölçüm sonucu......24.12.2009 Yer Ankara .Ş.İçi Kullanım...1 depo ile 500km yol gittim.Petrolofisi 1lt lpg=1588tl..... Şimdiye kadar önceki (toyota) araçlarımda hiç bu sonuca ulaşamamıştım..kış şartlarında bu sonuç bence mükemmel.bilmiyorum bu sonuçların altında bir degere ulaşan varmı kış şartlarında???? ....değerleri sizlerle paylaşmak istedim hepinize iyi forumlar....
bizim araçların yakıtı söylediğin gibi gerçekten diğerlerine göre daha iyi
tabii bakımları yerindeyse.
Ataşehir Final Anadolu Lisesi ; Kurucu & Müdür _ Fizik  & Fen Bilimleri öğretmeni Eğitim Yönetimi Uzmanı
2001 corolla vvti-Milano sıralı lpg
2011 avensis 1.8 multidrıve s - brc comfort lpg

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #2 : Aralık 30, 2009, 23:58:46 »
çok iyi bir sonuç hem de şehir içi.. inşallah böyle devam eder..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Ocak 15, 2010, 23:13:17 »
aracım 1,6cc karbüratörlü 43lt gaz ile şehir içi 535km yapıyorum.gayette agresif kullanmama rağmen çok iyi bence.fakat kışın daha farklı olur tabi tam denemedim şimdiki sarfiyatı, ayrıca gaza gelen zamlarıda gülerek karşılıyorm:P

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Yan cehennem yan, geliyorum yan yan..
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 45 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Ocak 15, 2010, 23:17:51 »
Benimle yarışamazsınız bu konuda :D Uzun zamandır ölçüm yapmıyorum ( çünkü depoyu full'licek param olmadı uzun zamandır :D ) ama yazın gaz 1.5 TL civarında seyrederken kmde 14 kuruş yakıyordu şehir içinde.. Aracım 96 model 1.3 XE corolla. Ayrıca hava filtresinin bir bölümünü bantladık az yaksın diye :D İşe yarıyor mu tam bilmiyorum ama yapan adam yarar dedi. Benim için ne kadar az yakarsa o kadar iyi malum öğrenciyiz :D Agresif kullanmam aracı, devir ekonomi devri :D
2012 Auris - Beyaz- 06UZ 400- 1.4 D-4D- Dizel Comfort Plus
2013 Avensis - Füme - 06UZ 789 - 1.6 - Benzinli Elegant Ex.
2016 Auris - Açık Mavi  - 06 MBM 96 - 1.6 Benzinli Premium
2015 VW Passat Variant - Mavi - 06UZ 776 - 1.6 TDİ Comfortline

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Ocak 30, 2010, 18:55:47 »
Oğuzhan Murat kardeşim gaz 1,5 tl'yken 12 krş yakıyodum şahir içi. yeni corolla 135 yakıyodu arkadaşda fıtık oluyodu arada 18 yaş fark var:)1,6 olupda bundan az yakanını görmedim.