Gönderen Konu: döşemesi eskimeye başlayanlar buraya dikkat  (Okunma sayısı 1377 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
döşemesi eskimeye başlayanlar buraya dikkat
« : Aralık 27, 2009, 13:06:44 »
merhaba arkadaşlar..dün döşemlerimin yavaş yavaş rengini kaybettiğini farkettim..aklıma bir fikir geldi ... kılıf almak..   tabi ki değil  :D  markete gittim ve PERWOLL siyah sihir aldım... hemen onla yıkadım koltukları ,gözle görülür bir canlılık oldu..sizde deneyin pişman olmazsınız  ;) yanlız koltuklar siyah olmalıdır bunuda söylemeye gerek yok heralde :D

Toyota Club Türkiye

döşemesi eskimeye başlayanlar buraya dikkat
« : Aralık 27, 2009, 13:06:44 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Best of Techno Bass
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: döşemesi eskimeye başlayanlar buraya dikkat
« Yanıtla #1 : Aralık 27, 2009, 14:57:25 »
merhaba arkadaşlar..dün döşemlerimin yavaş yavaş rengini kaybettiğini farkettim..aklıma bir fikir geldi ... kılıf almak..   tabi ki değil  :D  markete gittim ve PERWOLL siyah sihir aldım... hemen onla yıkadım koltukları ,gözle görülür bir canlılık oldu..sizde deneyin pişman olmazsınız  ;) yanlız koltuklar siyah olmalıdır bunuda söylemeye gerek yok heralde :D
bilgi için sağolun.Bu PERWOLL nedir tam olarak deterjan mı adını ilk defa duyuyorumda :D
short shift,jdm real tails,American Front Bumper,8000K Monza Xenon,,,,, MADE IN JAPAN

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #2 : Aralık 27, 2009, 15:36:32 »
sıvı deterjan. birçok kez reklamda çıktı. suya karıştırıp öle kullanın direk döşemeye sürmeyin  ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2011 corolla
  • 19 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Aralık 28, 2009, 14:51:31 »
Bende deneyeyim. Bunun kirlerede bir faydası oluyormu?
Emin Koyuncu