0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Önceki forum konusunu bir inceleyin. Memnun kalacaksınız.[/quote]Alper arkadaşın nerededir bu önceki forum konusu malum yeni üyeyim herşeyi inceleme fırsatım olmadı..ışık tutarsanız sevinirim
Alper arkadaşın nerededir bu önceki forum konusu malum yeni üyeyim herşeyi inceleme fırsatım olmadı..ışık tutarsanız sevinirim [/quote]linke tıklarsanız önceki forum konusuna gidebilirsiniz[url]http://www.toyotaclubtr.com/forum/index.ph...hl=mmt[/url]+şanzıman
servistekiler mmt hakkında bi b.k bilmiyor malesef. durunca 3 sn sonra boşa alıyor. çok yoğun trafikte m moduna alırsanız araç gereksiz yere 2.vitese atmaz , bunun dışında yapmanız gereken bir şey yok.mesela dik bir yokuş çıkarken araç 3.vitese atmasın diye de araç ikideyken m moduna alabilirsiniz. 2 de devam eder. bayılmaz 3 e geçip.ben bazen otoyolda da yokus asagı olunca boşa atıyorum. o ısınma ve sesli ikaz çok yoğun trafikte devamlı araç 1-2-1-2-1 yaparsa olur.[/quote]Yaman bey arkadaşım çok teşekkür ederim bende aynen sizin gibi düşünüyorum servistekiler hakkında ve özellikle kitabı okuduktan sonra dediğiniz gibi kullanmaya özen gösteriyorum Saygılar.... [quote=Alper Kutluer]Çok kısa durmayacaksan hiç vitesle uğraşma, zaten otomatik boşa atıyor, örn. 30-40 sn. veya fazla duracaksan ayağını pedalda tutmamak için boşa at. Hem kendini, hem vitesi meşgul etmezsin. [/quote]Alper arkadaş sizede çok teşekkür ederim