0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Emrahcığım tebrikler. O parçayı değiştirmişsin de rot ayarını nasıl yaptın onu merak ettim. BALANS AYARI YANİ[/quote]rot ayarımı ne alaka rot ayarıyla bu parçanın herhangi bir alakası yok ki ayrıca balans ayarıylada bir alaksı yok
bende zaten ayar yapacak yer görmedim usta değiştirirken dikkatlice baktım sadece o parçayı söküp yerine yenisini takıyodu. başka bir ayar filan yapmıyordu. 5 dk bitiyodu işlem.[/quote]görüldüğü üzere usta iki civatayı sökmüş ve iki civatayı sıkmış
Arabasını seven, iyi kullanan, değer veren sürücü, aracının kendi yapabileceği şeyleri kendisi yapandır.Yapamayacaklarını ustaya yaptırandır dediydi benim kuzen...(Basit bir şey için servise gittiydim galiba o yüzden dedi )[/quote]Bilge takılmış senin kuzen
Parçayıaldığın parçacıya parçayı alırken sorsaydın iyi olurdu.
Çok hoş bir cümle olmuş, gerçekten edebiyat parçalamışsın, edebiyat parça parça olmuş. Bu arada parça Z rot doğru.Cumartesi günü ben de değiştirdim.Ama bizim corollalarda ( 9. Nesil 2002 ) daha uzun bu Z rot.Düzce yeni sanayide değiştirttim parça 15 YTL, işçilik 10 YTL.Nasıl uygun mu sizce... Ayrıca bizim araçlarda arka viraj demiri olmadığını önde bulunduğunu ve bu Z rot iki ucu mafsallı bir demir olduğunu öğrendim.Deforme olduğunda acayip ses yapıyor ve sesi arkaya doğru veriyor.Önce arkalara baktılar bi şey bulamayınca ön sağ Z rotdan kaynaklandığı tespit edildi ve değişti.Saygılarımla, sevgiyle kalın...