0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bujiler için öncelikle Denso yoksa Bosch... Yağ tercihin ise tamamen sana kalmış ben Shell lpg 15/40 kullanıyorum Efsanem lgli memnunum gayet... Benim tercihim herzaman Shell... Yağ filtrelerini orjinal almaya bak orjınal alamıyorsan kalitelisini al filtrelerde kalite iyice düştüğü için içindeki kağıtlar kötü olmaya başladı buna dikkat et... Gerçi önümüz kış ama hava filtreside ucuz olduğu için söylüyorum ayda bir değiştirmende fayda var sonuçta araç nefes alıyor
Selam A.C.D Bujiler için bosch önermekte birçok arkadaşım yağ ve benzin filtresinide orjinal olarak temin edeceğim fakat yağ konusunda kararsız kaldım bi arkadaşım CASTROL EDGE 5/40 koyma konusunda diretiyor sizce 5/40 a gerek varmıdır.
Selam Tunç kusura bakma alelacele selam edememişim Forumu araştırırsan eğer burdada çoğunluğun Denso yada NGK önerdiğini göreceksin... He bende Bosch kullanıyorum oda ayrı bi mesele Yağ konusunda pek bilgim yok ama ben 15/40ta bi sıkıntı yaşamadım
Hangi iklimde/hangi sehirde yasiyorsun Tunc? Yag ona bagli. Ama 5w-40 Edge iyi bir secim olur, genis kapsama alanli. NGK iyi olmus. Bosch kullandim, zararini gordum.
tunç kardeşim ben yağı yeni değiştirdim yağcım mobil 1 leri tüketmiş elinde castrol kalmışcastrol magnetec 10/40 koydum mecburen .ama şöhreti forum üyeleri arasında biraz kötü gibim haberin olsun bir de biliyorsun yağ konusu hakkında bir bölüm var istersen orayıda inceleyebilirsin. saygılar..
çift tırnak ne anlama gelıyor ne sağlar bize arkadaşlar ?
Genelde 1.6 larda çift tırnak oluyor bildiğim kadarıyla.. Benimki 1.3 tek tırnaklı
Sen sus la Neşet toplantıda 2 laf etmedin burda dilin çözülüyo arkadaş Klavye gevezesi seni
Geceleyin açılır benim çenem sorun burda
fesuphanallah
La saat 23.00 kadar beraberdik daha ne kadar gece olcak kusura bakma daha ileriye gidemem