Gönderen Konu: Göğüslükten Gelen Sesler  (Okunma sayısı 7260 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
Göğüslükten Gelen Sesler
« Yanıtla #20 : Şubat 07, 2007, 17:01:51 »
arkadaşlar bende de yaris yeni kasa var ben de de havalandırma ızgarasından aynız cızırtı geliyor muhtemel olarak kullanılan plastiğin kalitesinden kaynaklanıyor ki şu ara hava soğuk ve sıcak hava üflemeye başlayınca bunun plastiğin genleşmesinden dolayı da olduğu rahatlıkla farkedilmekte.

Toyota Club Türkiye

Göğüslükten Gelen Sesler
« Yanıtla #20 : Şubat 07, 2007, 17:01:51 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
Göğüslükten Gelen Sesler
« Yanıtla #21 : Şubat 08, 2007, 08:21:00 »
Bu ne iştir yaa aynı ses bendede oluyor   teyip ile ızgaraların arasından geliyor 10.000km bakıma gideceğim yakında servise göstermeye niyetim var
2006 COROLLA SOL HB AT
2008 MAKYAJLI KASA AVENSİS

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • 1 kere teşekkür edildi
Göğüslükten Gelen Sesler
« Yanıtla #22 : Şubat 08, 2007, 10:27:44 »
gençler, bende ses hastasıydım ama baktım olmuyor bıraktım bu işi. artık ses arayıp durmuyorum. gelirse gelsin. sessiz araba yokmuş okuduklarıma göre. kafayı takmamak lazım. dünya malı değilmi?
Allah’ın seçtiği kurtulmuş millet!
Güneşten başını göklere yükselt!
Avlanır, kim sana atarsa kement,
Ezel kuşatılmaz, çevrilmez ebed.....Şair

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
Göğüslükten Gelen Sesler
« Yanıtla #23 : Şubat 08, 2007, 11:56:47 »
Bu konuda haklısın da 40.000 YTL para verdikten sonra bu sesleri duymak ta adamın asabını bozuyor.
2006 Corolla Sedan D-4D Gümüş Gri

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Göğüslükten Gelen Sesler
« Yanıtla #24 : Şubat 08, 2007, 21:56:23 »
teybin altında iki tane kapaklı bölüm var. şimdide onlardan tıkırtı gelmeye başladı uzun yolda.(kapaklar titreşim yapıyor). cızıl cızıl ötüyor.
araba daha 3 aylık. hayret ediyorum....
corolla d-4d(eski kasa)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Göğüslükten Gelen Sesler
« Yanıtla #25 : Şubat 09, 2007, 00:56:47 »
Arkadaşlar,   Toyota nın müşteri hizmetleri  mail adresine (musteri.iliskileri@toyotasa.com.tr  ) corollalarda olan bu rahatsız edici durum hakkında mail attım. Fakat sorularıma açık bir cevap alamadım. Farklı forum sitelerinde de toyota corolla kullanıcıları ses probleminden oldukça  şikayetçi. 5-10 yaşında olsa araba, ya da 100 000 km yapmış olsa hadi ses olabilir, normaldir diyecem ama,  araçlara 35.000-40.000 Ytl para sayıyoruz,cazır cazır ses dinliyoruz. Bu sesleri Toyota servisleri aracılığı ile gidermek zorunda. Problem olan arkadaşlar lütfen yukarıdaki adrese mail atarak sorunlarını dile getirsinler. en azından servislerde farklı bir çözüm yolu üretebilirler. Göğüslüğü komple söktürürüp izolasyon yaptıran arkadaşlar var ama maalesef ses konusunda hala şikayetçiler.Hatta garanti kapsamında göğüslük değiştirenler bile var. Her yol deneniyor ama sesler malesef kesilmiyor. Özellikle uzun yolculuklarda resmen arabadan soğuyorum. Boşuna mı verdik bu kadar parayı... Herkese sessiz yolculuklar diliyorum , kazasız belasız..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 16000
  • Model Yılı: '11
  • 97 kere teşekkür etti
  • 36 kere teşekkür edildi
Göğüslükten Gelen Sesler
« Yanıtla #26 : Şubat 09, 2007, 10:09:27 »
Abi garantısi varken hallet yoksa sonra cebine sarar
((2017  COROLL@...ADVANCE MDS    * 2018-         ))
(( 2011 COROLL@...ELEGANT  A/T    * 2015-2017 ))
(( 2006 COROLL@...SOL                        * 2009-2015))
(( 2000 COROLL@...TERRA SPECIAL  * 2006-2009))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Göğüslükten Gelen Sesler
« Yanıtla #27 : Şubat 09, 2007, 18:51:30 »
Arkadaşlar, Toyota nın müşteri hizmetleri mail adresine (musteri.iliskileri@toyotasa.com.tr ) corollalarda olan bu rahatsız edici durum hakkında mail attım. Fakat sorularıma açık bir cevap alamadım. Farklı forum sitelerinde de toyota corolla kullanıcıları ses probleminden oldukça şikayetçi. 5-10 yaşında olsa araba, ya da 100 000 km yapmış olsa hadi ses olabilir, normaldir diyecem ama, araçlara 35.000-40.000 Ytl para sayıyoruz,cazır cazır ses dinliyoruz. Bu sesleri Toyota servisleri aracılığı ile gidermek zorunda. Problem olan arkadaşlar lütfen yukarıdaki adrese mail atarak sorunlarını dile getirsinler. en azından servislerde farklı bir çözüm yolu üretebilirler. Göğüslüğü komple söktürürüp izolasyon yaptıran arkadaşlar var ama maalesef ses konusunda hala şikayetçiler.Hatta garanti kapsamında göğüslük değiştirenler bile var. Her yol deneniyor ama sesler malesef kesilmiyor. Özellikle uzun yolculuklarda resmen arabadan soğuyorum. Boşuna mı verdik bu kadar parayı... Herkese sessiz yolculuklar diliyorum , kazasız belasız..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
Göğüslükten Gelen Sesler
« Yanıtla #28 : Şubat 12, 2007, 14:27:56 »
o sesler benim arabadanda geliyor göğüslüğün tam teyip ile birleştiği noktada olduğunu keşfettim orada göğüslük baya bir inceliyor sıcakta daha çok hissediliyor o ses ve servise söylediğimde bana gögüslüğü sökp altına süngerimsi bir madde ile destekliyoruz dediler. (sürekli bu konuda şikayetler aldıklarından olacakki sesi duymak için test bile etmediler) bende aracın gögüslüğünü söktürmedim. şimdilik ölece duruyor
Hayat bazen insana sürprizler yapıyor.
Bazılarını farkediyoruz, bazılarını ise fark ettiğimiz zaman çok geç oluyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
Göğüslükten Gelen Sesler
« Yanıtla #29 : Şubat 12, 2007, 15:29:50 »
bu göğüs söktürüp içerisine yalıtım yapmak veya sesi engelleyici şeyler koymak kaç para bilen var mı?. ben özel bir servise sordum(toyota servisi değil) 200 milyon civarına söküp takarız dedi. çünkü göğüs söküp takmak çok zahmetli bir iş , hava yastıkları var, bir sürü iş var dedi. daha önce söktüren arkadaşlar kaça söktürmüşler acaba.
Allah’ın seçtiği kurtulmuş millet!
Güneşten başını göklere yükselt!
Avlanır, kim sana atarsa kement,
Ezel kuşatılmaz, çevrilmez ebed.....Şair

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: AB+
Göğüslükten Gelen Sesler
« Yanıtla #30 : Şubat 16, 2007, 00:36:01 »
Aynı sorun bendede var acaba yapılan işlem ve maliyet nedir. 2004 Yaris 1.0
Toyota Corolla Sport.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Göğüslükten Gelen Sesler
« Yanıtla #31 : Şubat 27, 2007, 01:33:11 »
Arkadaşlar bende de aynı sorun var GARANTİden yapılıyor herhangi bir ücret yok fakat göğüslükten gelen ses geçmiyor ben 3defa söktürdüm yapıldı izole ettik dediler aracım 2004 corolla sol 1ay düzgün gidiyor ses kesiliyor sonra yeniden siz çakır çukur yollara girdikçe belli bir süre sonra tekrarlıyor problem.
Bu yüzden garanti süresi dolan arkadaşlar hiç uğraşmazsın yazık verilen paralara bir şekilde yeniden gelmeye başlıyor çünkü ses  Toyotanın hastalığı.
Ses gene birşey değil ben alıştım artık ninni gibi geliyor  Benim Dejriyaj baskı balatam değişti 23000 de buna ne diyceksiniz? Koltuklarım çatlak çatlak oldu kızaklar paslandı aracın içi paslanır mı? Toyotaysa evet daha birçok parçam değişti şimdi bunlar saysam bir şahin parası çıkar sanırım  Neyseki servisler iyi sorun çıkartmıyorlar garantiden değişiyor. Onun için sesleri fazla kafanıza takmayın derim.
Bu arada 2sefer mail attım musteri.iliskileri@toyotasa.com.tr ye cevap geliyor ben Ankaradayım gezici ekip geliyormuş İstanbuldan araç incelemesi için fakat 2ay oldu ne gelen var ne giden..