Gönderen Konu: Öneri  (Okunma sayısı 926 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
Öneri
« : Aralık 24, 2009, 02:56:27 »
sayın yönetici arkadaşlar size özelden mesaj atamadığım için buraya yazmak zorunda kaldım."silebilirsiniz mesajı daha sonra"

mekanik sohbet bölümünü,biliyorum zor olacak ama toyota nın modellerine göre sınıflandırsanız nasıl olur?Başlık bizimle ilgili olabiliyor ama model tuttmadığı için çok faydalı olmuyor.birde aracımızın modeline göre sorunları paylaşmamız daha kolay olur.

Benimki bir öneri iyi çalışmalar...

Toyota Club Türkiye

Öneri
« : Aralık 24, 2009, 02:56:27 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • uçak
  • Araç: Avensis
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: Öneri
« Yanıtla #1 : Aralık 24, 2009, 09:51:10 »
Süper bir öneri,destekliyorum...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: AB+
« Yanıtla #2 : Aralık 24, 2009, 09:52:23 »
daha uygun olurdu tabii yöneticiler içinde uygunsa
kimi adam vardır itibar etmek lazım sözüne
kimi adam vardır çakmak lazımdır gözüne

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Aralık 24, 2009, 09:58:51 »
daha öncede bu öneri yapılmıştı ama Yönetici arkadaşlarımız bu öneriyi uygun bulmadılar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Aralık 24, 2009, 10:39:13 »
Mesut'un dediği gibi daha önce de bu konunun bahsi geçti. Diğer nerdeyse tüm otomobil forumlarında böyle olduğunun da farkındayız.

Ancak bölümdeki birçok konu birden fazla Toyota modeli ile alakalı olduğu için bu işlem aramayı güçleştirecektir. Onun yerine benim şahsi görüşüm, araç modeli yerine konu itibariyle bölümlere ayırmaktır ki iki alt bölümümüz "lastik" ve "yakıt" olarak var. Hem ayrıca bu şekilde farklı model bölümlerinde aynı kounların açılmasının da önüne geçip, mükerrerliği önlemiş oluyoruz.
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • ***AVENSIS***
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 110000
  • Model Yılı: '13
  • 3 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Aralık 24, 2009, 16:49:18 »
Alper haklı. ARaçlarımızın modelleri farklı da olsa kullanılan sistemler aşağı yukarı aynı. Ama şu olabilir bence;

Motor arızaları; kaporta arızaları vs.  Gerçi arızanın nasıl olduğunu da anlamak lazım öyle olunca da.
Böylece kendime de cevap vermiş oluyorum. :)

En çok karşılaşılan arızalar diye bir başlık olabilir mekanik sohbet altında sabitlenmiş olarak.
2013 Avensis 1.6 Elegant Extra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #6 : Aralık 24, 2009, 17:15:11 »
Konuyu açan arkadaşlar başlıklarda bu bilgiyi verebilir, ayrı bölüm olması mesaj kirliliğini arttıracaktır.
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Achtung! Adolf Hakkı ohne Toyota Yaris Twin-Turbo
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • 17 kere teşekkür etti
  • 41 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Aralık 24, 2009, 17:38:11 »
Konuyu açan arkadaşlar başlıklarda bu bilgiyi verebilir, ayrı bölüm olması mesaj kirliliğini arttıracaktır.

Evet, konuya indeksleme açısından bakarsanız en makul çözüm bu olacaktır. Artık her gördüğümde konu başlıklarını düzeltmeye başladım.
Folgsamkeit macht frei...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: -
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #8 : Aralık 24, 2009, 22:30:45 »
  Öneri güzel (daha önce düşünülmüştü ve üzerinde çalışılmıştı Alper'in de söylediği gibi) ancak uygulamada sıkıntıları mevcut.
 Evet, asıl önemli olan açılan konunun başlıklarının yeterince açıklayıcı olması. Sonuçta bir çok model araçta (artık bazı markalarda da) bir çok ortak nokta mevcut. Ayrıca örneğin bir Corolla'nın bile bir çok alt modeli mevcut ve her biri için ayrı başlık açılması gerçekten zor olur. Ancak konuyu hep beraber daha detaylandırıp en uygun yöntem belirlenmesi için bir fırtına yaratılabilir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #9 : Aralık 25, 2009, 01:41:19 »
mekanik sohbette mesajların sayısı çok fazla,bundan dolayı eski mesajları kategorilere ayırmak çok zahmetli,bunu belirtmiştim.
Çözüm önerisi : bundan sonra açılacak mesajların konu başlıklarına modeli de sistematik ve ya açık bir şekilde yazma zorunluluğu gelebilir.
Örneğin:
 *Auris-sağ kapıdan gelen ses

*avensis-klima düğmesi sorunu

*corolla2005-balata sorunu

gibisinden olabilir.Bu ilk başlarda zor olsada,yöneticiler tarafından yapılan gerekli uyarı ve düzeltmelerle zamanla bu sistem oturacaktır.

NOT:benim ki yine acizane bir öneri-iyi çalışmalar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • __DEVLET BABADA MÜHENDİZZ TOYOTACI__
« Yanıtla #10 : Aralık 25, 2009, 01:56:36 »
bencede bu ayrımı yapmamak gerekir.eğer bu ayrım yapılırsa toyotaclubtr olarak daha sıcak sohbetler yerine daha kopuk msjlaşmalar birbirini takip eder gibime geliyor.bence yöneticilerimizde nitekim benim gibi düşünüyor olmalılar.
a_m_k        2009 model, siyah, benzinli, COMFORT  1.6 motor, M/M ve tabiki COROLLA