Gönderen Konu: Kazadan sonra emniyet kemerleri kitlendi yardım...  (Okunma sayısı 3287 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
    • Hitit Tuning Club
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
Kazadan sonra emniyet kemerleri kitlendi yardım...
« : Aralık 23, 2009, 15:56:06 »
arkadaşlar önden kaza yaptım ve ön emniyet kemerleri kilitlendi ve airbag ışığı yanıyor ama airbag açılmadı arabam 2001 corolla vvti 1.4 servise sordum değişmesi gerekiyor dedi tanesine 390 tl dedi 2 si 780 tl gibi bi rakam yapıyor ne yapmalıyım buakdar parada veremem bi çözümü olmalı diye düşünüyorumm şimdiden teşekkür ederim.. :(

Toyota Club Türkiye

Kazadan sonra emniyet kemerleri kitlendi yardım...
« : Aralık 23, 2009, 15:56:06 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
Ynt: Kazadan sonra emniyet kemerleri kitlendi yardım...
« Yanıtla #1 : Aralık 23, 2009, 16:01:39 »
Hurdacılara bir bakın orjinalinden çıkmasını daha ucuza bulabilirsiniz belki.
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
    • Hitit Tuning Club
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #2 : Aralık 23, 2009, 16:05:24 »
orjinal çıkma bulsam bile takıldıktan sonra eskisi gibi olacakmı ve airbag lambası sönecekmi bilemiyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Aralık 23, 2009, 16:08:50 »
Orjinal çıkma bulursanız takıldıktan sonra eskisi gibi olur fakat airbag lambası için birşey diyemiyeceğim, bu konuda sözü uzman arkadaşlara bırakmak gerek.

Not: Forum kuralları gereği kendinizi tanışma bölümünde tanıtmanız gerekiyor, bu nedenle sorularınıza cevap alamabilirsiniz bilginize.
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"