0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ne güzel tavsiyeler, paylaşım için teşekkürler Kemal Bey Mesut, iyi oku ciğerim
Kemal abi gene tecrübenizi konuşturup son njoktayı belirlemişsiniz:) emeğinize yüreğinize firinize zikrinize sağlık abi:) bende bir alkış (becerebilirsem:)
Bir ah çeksek hangi dağlar yıkılır acaba
aşkı en güzel anlatan adamdır fuzuli..bir beytinde şöyle der"bende mecnundan füzun aşıklık istinadı varaşık-ı sadık benem mecnunun ancak adı var" nedersiniz?:
Okudum Hakkı abi de bunlar şu zamanda çok zor şeyler , genelde birçok bayanda çalışıyor , devletin hali ortada işyerlerinin verdiği maaşlar ve geçim sıkıntısıyla enflasyon ortada keşke herşey burda yazılanlar gibi olabilse ama mağlesef günümüz şartlarında bunlar imkansız
YrdDoçDrMustafa KARATAŞ hangi dalda uzman acaba??
ben konuların yorumlanış şekline bakıyorum.... bir ilahiyatçıyla bir sosyoloğun yorumlaması mutlak farklılıklar içerir....
yani kemal bey aslında yorum farkı dediğim şey bu ama gerçekçi olursak bu maddelerde hep kadın çalışmayan ev işi yapan biraz mazlum biraz ezik olarak gösterilmiş yalan mı?
Ancak çok önemli bir hususu vurgulamak istiyorum; çalışan kadınların çoğu ''ben kendi ayaklarımın üzerinde durabilirim kimseye ihtiyacım yok,ben de para kazanıyorum '' felsefesiyle hareket ederek boşanmanın eşiğine gelmişlerdir.Böyle üzücü bir sonuca gelmemek için kadının eşine karşı biraz mazlum, biraz da ezik olması hiç kötü bir şey değildir.
kaldı ki kadının para kazanıyor olması erkeğinde boşanma kararını vermesinde yardımcıdır... erkekte bu koşulda bu kararı daha kolay verir....
Nedenini biraz açıklarmısınız?