0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Teknik özellikleri sormuşsunuz cevap:Mükemmel...Fiyatı sormuşsunuz cevap:30000-32500 arası,temizse....
merak ettiğim bi kaç şey araç benzinli lpg yok keyless go varmı?bu özellik engine start düğmesimi oluyor?bnm bulduğum araç ta kaza darbe yok etek altı boyalı çziiklerden 23500 alıcam
ilana yazmışta sahibi keyless go özelliğini ondan sorayım dedim birde sizce fiyatı nasıl
2.0 Elegant, Excetuvite'leri bile bu kadar para etmiyor Fikri Bey... Keyless Go yok bu araçlarda, dolayısıyla da engine start'da yok. 2006 Elegant'larda; Teknik Özellikler / Benzinli Modellerhttp://www.parmaksizlar.com.tr/toyota/avensisteknikozellikler.html
2006 elegant avensisi siz kaça almayı düşünüyorsunuz ERGÜN bey...15 bin falan mı? ben 2004 elegantı lpg takılı 27 bine aldım...77 binde ve kazasız belasız...piyasadan haberiniz yok galiba...
sanırım sizinle irtibata geçemiycez gibi bi türlü haberleşemedik sizinle.elimdeki araç için rahatsız etcektim sizi mesajda bıraktım.2005 56000 km de 1,6 comfrt.yakıt olarak şehir dışı 850 km ye kadar çıkıyo şhir içi 650 km ccivarı
Çağdaş Bey; Aracınızın satılık ilanını "İlanlar" bölümünde yayınlayabilirsiniz. Konu bölünmesin lütfen.