Gönderen Konu: ae 101 arkalara 16cm kolon koymak istiyorum  (Okunma sayısı 2823 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
ae 101 arkalara 16cm kolon koymak istiyorum
« : Aralık 19, 2009, 19:13:57 »
arkadaşlar yapıcağım tesisat için sizlerinde fikrini almak istiyorum arka kolonlarımıda değiştiricem sizce pantizotun orjinalliğini bozmadan aldığım kolonları nasıl takabilirim piionerin 400  wattlık oval hoparlöründen aldım yada başka bir pandizotmu yaptırmalıyım görüşlerinizi bekliyorum.

http://img130.imageshack.us/img130/9809/otayttsa6904i.jpg kolonlar resimdekilerdir.

Toyota Club Türkiye

ae 101 arkalara 16cm kolon koymak istiyorum
« : Aralık 19, 2009, 19:13:57 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Ynt: sizce ne yapmalıyım ?
« Yanıtla #1 : Aralık 20, 2009, 17:06:51 »
yokmu yardım edicekler arkadaşlar resimdeki kolonlar direk eski kolonların yerine olurmu yada takan varmı benimkilerde 6*9 olarak geçiyo

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #2 : Aralık 20, 2009, 23:45:52 »
nese kimse cevap vermicek yardım etmicek heralde genede saolun

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Aralık 21, 2009, 00:06:30 »
nese kimse cevap vermicek yardım etmicek heralde genede saolun

Konu hakkında fikri olan bir arkadaş okursa mutlaka yardımcı olacaktır. Fakat konu başlığı yeterince bilgi vermediği için belki arkadaşlar okumuyor bile olabilirler. Bu arada ben bugün bu başlığı 2 kere okudum bunun sebebide başlığın isteğinizi yeterince tariflememesidir. Bilginize.
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
Ynt: ae 101 arkalara 16cm kolon koymak istiyorum
« Yanıtla #4 : Aralık 21, 2009, 01:04:40 »
oğuzhan murat...bu adamın bir konusu var discorolla tarzında bir şey, o konuda cevabını bulabilirsin
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • ae101
    • www.muhammetaliyavuz.com
Ynt: ae 101 arkalara 16cm kolon koymak istiyorum
« Yanıtla #5 : Aralık 21, 2009, 12:21:08 »
ufuk arkadaşım bende arka pandizotu degiştireceğim 2 büyük woofer ve oval kolon koyacağım yani anlıcan kestirecegim sanada tavsiye ederim kestirirkende dikkat etmelisin ki düzgün oldugundan emin ol.
şuan orjinali var bende arkada 2 oval kolon 20 cm lik ufak woofer var ama ben döşemeyi söküp wooferların altındakı yuvayı söktümde koydum öbür türlü bu 20 cmlik kolonlar sığmayacaktı .
kafamdaki plan ise güzel bir mdf bulup şekli cizip kestireceğim 1 kat sünger kaplayıp üstünede siyah kumaş bez çekeceğim aynısını bence yapman iyi olur