Gönderen Konu: could air intake yardım  (Okunma sayısı 1257 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
could air intake yardım
« : Aralık 19, 2009, 11:25:19 »
arabama yapmaya karar verdim yanlız borusu pimaşdan olucak ve motorun ısısını almasın diye dısını önce elyafla üstünüde aleminyum bantla sarmayı düşünüyorum acaba mantıklı olur mu veyahut sizin önereceginiz bi  sistem var mı?pimaşı aldım kn in sitesinden projesini indirdim uygulucam

Toyota Club Türkiye

could air intake yardım
« : Aralık 19, 2009, 11:25:19 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A-
  • 10 kere teşekkür edildi
Ynt: could air intace yardım
« Yanıtla #1 : Aralık 19, 2009, 12:21:24 »
yanlış anlamayın ama birkaç düzelme yapmak zorunda hissettim kendimi;

could air intace değil, cold air intake
pimaj değil, pimaş
üstünüde derken de bağlaç yani ayrı yazılır
alemenyum değil alüminyum
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • fastest 3zzf(t)e in turkey :)
  • Kan Grubu: A+
Ynt: could air intace yardım
« Yanıtla #2 : Aralık 19, 2009, 12:29:39 »
türkay türk dil kurumu gibisin :D
soruya gelince olur olmaz diye bişey yok sölediğin gibi yapılmışınıda gördüm sesi güzel yankılaıtr pimaş ama güzelce izole etmen gerek ki sıcaklığı almasın....diğer seçenek alüminyum borudan olur bu madde ısıyı ıletmezyalatmanada gerek kalmaz bölece
3sgte swaped rolla?awd?

skyrolla01@yahoo.com.tr
ufuk L. yalçın

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: could air intake yardım
« Yanıtla #3 : Aralık 19, 2009, 12:36:47 »
yanlış anlamayın ama birkaç düzelme yapmak zorunda hissettim kendimi;

could air intace değil, cold air intake
pimaj değil, pimaş
üstünüde derken de bağlaç yani ayrı yazılır
alemenyum değil alüminyum

:) düzelttim yanlız aleminyum yazmıştım

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • E12 SPORT 3ZZ-FE (Auris - Yaris D4D MMT) Civic EK9
    • Model araçlar, uçaklar, helikopterler
  • Model Yılı: -
  • 482 kere teşekkür etti
  • 760 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Aralık 19, 2009, 12:40:28 »
türkay türk dil kurumu gibisin :D
soruya gelince olur olmaz diye bişey yok sölediğin gibi yapılmışınıda gördüm sesi güzel yankılaıtr pimaş ama güzelce izole etmen gerek ki sıcaklığı almasın....diğer seçenek alüminyum borudan olur bu madde ısıyı ıletmezyalatmanada gerek kalmaz bölece

Türkay birkaç şey düzeltmiş Ufuk arkadaşımızın yazısında ama bende seninkinde düzelmek istedim :) şaka bir yana aluminyum la ilgili verdiğin bilgi yanlış aslında, bu madde ısıyı çok çabuk ilettiği gibi çok çabuk ısınıp soğuyabilmektedir bu nedenlede soutucu olarak tercih edilmektedir, çünkü ısıyı hücreleri arasında çok hızlı ve eşit dağıtır

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • pahalı zevklerim var, benzin gibi
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Aralık 19, 2009, 13:00:04 »
Türkay birkaç şey düzeltmiş Ufuk arkadaşımızın yazısında ama bende seninkinde düzelmek istedim :) şaka bir yana aluminyum la ilgili verdiğin bilgi yanlış aslında, bu madde ısıyı çok çabuk ilettiği gibi çok çabuk ısınıp soğuyabilmektedir bu nedenlede soutucu olarak tercih edilmektedir, çünkü ısıyı hücreleri arasında çok hızlı ve eşit dağıtır
krom boru kastetti bence mesut abi ;) ama ilk mesajdaki proje hoşuma gitti benim, elyaf kullanıp üstüne alüminyum kullancakış..alüminyum görüntü için elyaf da izolasyon için işe yarar gibi geldi bana :)
ae101 4a-fe+ junyan angel eye+ 8000k xenon+ usdm oem stop+ racing stripes+ 16" astra H jant+ 195/45r16 continental sport contact2 ve michelin pilot sport+ sonax cam filmi+ ışıklı kapı eşiği+ ayak aydınlatması+ beyaz gösterge aydınlatması+ oem anatomik spoyler+ bagaj led aydınlatma+ e34 paspas+ alpine CDE-9873RB teyp+ alpine mrv-f450 amfi+ alpine MRP-M500 mono amfi+ jbl komponent+ fli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • fastest 3zzf(t)e in turkey :)
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #6 : Aralık 19, 2009, 13:19:15 »
kromdu aklımdan geçen ama yeni uyandım hatlar karıştı sanırsam benim aynı anda aleminyum aluminyun sayıklıyordum hangisini günlük kullanıyorum acaba diye öle karıştı hatlar :) eltaf sarsa aslında onun içinde kolay olur hemde daha düşük maliyetli olur....
3sgte swaped rolla?awd?

skyrolla01@yahoo.com.tr
ufuk L. yalçın

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Aralık 19, 2009, 17:50:26 »
bugun hava fılıtresını soktum ve baktım kı aslında kutuyu cıkartmadan alttan gelen havayı ceken boruyu cıkartıp oraya pımas boru ıle acık hava fılıtresı takıcam
akıs metreyı cıkartmayım dıyorum ama kutuyu sokup dırek pımas boruyu eklersem mesafa kısaldıgı ıcın daha etkılı olur mu acaba
 yoksa orjınal mesafesını sokmeyımmı sızce hangısı daha ıyı olur tamamen sokmek mı yoksa kutunun ıcındekı fılıtreyı cıkarıp sonra alttakı havayı ılk ceken boruyu cıkarıp pımas boruya acık fılıtre taksam mı daha ıyı olur sızce bunu yapmak daha ıyımı olur