0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hyundai forumda aynı sorunu okumuştum, kronik bi sorun accentlerde, öncelikle o hava kapağını yerinden çıkarıyoruz, sonra iyice temizledikten sonra etrafını inşaat malzemesi satanlarda olan plastik kapı, pencere bandıyla(sünger olan değil) çevirip havalandırmayı yerine oturtuyoruz, son olarak işi garantiye almak için havalandırmanın etrafını şeffaf silikonla iyice yapıştırıyoruz. tabi bu işlem için alttan işlem yapmak biraz zor olacağı için tamponu sökmemiz gerekiyor. umarım anlatabilmişimdir.
Aslında o bagaj havalandırmasının yanında bagaj kapağının rahat kapanmasını sağlayan bir çeşit flaptır Fatih. Eğer doğru şekilde gelmez ise oradan su almaz, alsa da tahliyeden o su gider ve sorun olmaz. Yine onun kenarlarına ve bağlantı ayakalrına (çevresinde görünen) silikon ve conta tarzı birşeyler ile izolasyon yapabilirsin.
aynen dediğim yerde çıkmış sorun, geçmiş olsun abi.
Geçmiş olsun, sorunun çözüldüğüne sevindim Fatih.
Aynı sorun bende de var.Sol arka tarafta su birikmesi oluyor.Ufak bi kaza yapmıştım ve o bölümü biraz sürmüştüm daha sonra kaporta düzeltilip boya yapıldı.Sanırım ustadan kaynaklanan bi sorun var.Ordan su alıyo