Gönderen Konu: yeni corollasına xenon taktıranlar buraya lütfen.  (Okunma sayısı 7670 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
Ynt: yeni corollasına xenon taktıranlar buraya lütfen.
« Yanıtla #60 : Nisan 09, 2010, 01:02:20 »
ayarsız fara karşıyım.Yüksek kelvinli xenon olupta far seviyesi en yüksekte gözünün içine tutanlar çileden çıkarıyor.60 bin km de aracım şimdiye kadar en az5 defa far seviyesi ayarı yapılmıstır ve şehirler arasıda 3.5-4 seviyede olur.Öndeki aracın plaka altına denk geliyor hemen hemen.Bu şekilde serviste taılma  6000 k senon var kimsede selektör yapmıyor.Sisleri kesinlikle kullanmam artizlik için kullananda görgüsüzün önde gideni..Tek onda var  o sisler zaten..Neyse bazı arkadaşların merceksiz xenona karsı olması dogaldır.Ben ayarsız fara karşıyım xenon veya halojen 2 si çok yoruyor gözü.
2011 d4d Corolla

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #60 : Nisan 09, 2010, 01:02:20 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #61 : Nisan 10, 2010, 17:24:34 »
ayarsız fara karşıyım.Yüksek kelvinli xenon olupta far seviyesi en yüksekte gözünün içine tutanlar çileden çıkarıyor.60 bin km de aracım şimdiye kadar en az5 defa far seviyesi ayarı yapılmıstır ve şehirler arasıda 3.5-4 seviyede olur.Öndeki aracın plaka altına denk geliyor hemen hemen.Bu şekilde serviste taılma  6000 k senon var kimsede selektör yapmıyor.Sisleri kesinlikle kullanmam artizlik için kullananda görgüsüzün önde gideni..Tek onda var  o sisler zaten..Neyse bazı arkadaşların merceksiz xenona karsı olması dogaldır.Ben ayarsız fara karşıyım xenon veya halojen 2 si çok yoruyor gözü.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
« Yanıtla #62 : Nisan 10, 2010, 17:27:41 »
foto eklemek istedim ama neden açımadı:S

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 250
  • Model Yılı: '15
  • 68 kere teşekkür etti
  • 287 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #63 : Nisan 14, 2010, 21:16:56 »
Yeni aldığım corollaya taktırdım.Taktıracaksanız servisine taktırın.En azından garantili.400 dediler sıkı pazarlık sonucu 300 e anlaştık.Yedek parça müdürü arkadaşım.Ancak bu kadar inebildi.Bana takılanlar 4500K orjinal.Toyotanın şu an kullandığı xenon farlarda standartmış bu.Karşıdaki sürücüyü hiç rahatsız etmiyor.Tavsiyem sadece kısa farlara xenon taktırın.Diğerlerine gerekmez

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #64 : Nisan 16, 2010, 18:17:55 »
6000 k olsa sorun yaratırmı 4500k sanki daha beyaz gibi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 250
  • Model Yılı: '15
  • 68 kere teşekkür etti
  • 287 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #65 : Nisan 16, 2010, 19:31:58 »
Kod: [Seç]
6000 k olsa sorun yaratırmı 4500k sanki daha beyaz gibi.
6000K sorun yaratmaz.Dışarıdan da taktırabilirsin.Ben arabamı yeni aldığımdan dolayı servisine taktırdım.Toyotanın orjinalinde 4500K kullanılıyor.
Bende istedim 6000K taktırmak ama orjinali 4500K deyince tamam o zamandedim.Genelde 6000K tercih ediliyor.