0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Cumartesi günü Toyan'da 250 TL'ye 5 taksite 6000 K olaranlardan takabileceklerini söylediler. Ayrıca muayne sırasında da hiçbir sorun olmayacağınıda garanti ettiler. Karar veremedim yaptırıp yatırmamaya ama fiyat mantıklı görünüyor.
Ali Abi markası ve garantisi konusunda bilgin var mı ?
Onu sormadım Ceyhun ama istersen yarın Toyan'ı arayıp sorarım. Gidersen Adil orada yardımcı olur.
ben taktırdıgımda sadece 4300k vardı demek 6000k da cıkmıs.şimdiye kadar hiçbir sorun yaşamadım gayet hoş duruyor ve piyasadaki yüksek kelvin li olanlardan bile daha kaliteli geliyor gözüme.servisin taktıkları toyota markalı xenon artık hangi markanın ismini toyota olarak değiştirdiler bilmiyorum gerçi toyota üretiyor dediler yaklaşık 6 ay oldu daha hiçbir sorun yaşamadım fakat size tavsiyelerim ;1-xenon takıldığında serviste ilave olarak plastik conta ilave etmelerini söyleyin.çünkü sarsıntılı bir yolda cok titreme yapıyordu gidip söyledim hemen taktılar titreme kesildi.2-park lambalarını ve plakalık lambalarını beyaz ampullerle değiştirin.serviste istedim bizde yok dediler dısardan 10 liraya aldım garanti kapsamında takıyorlar onuda.cok cok hoş bir görüntü oluyor hemde sosyal acıdan hiçbir zararı yok. yardımcı olabildiysem ne mutlu iyi günler
öncellikle verdiğin bilgiler için sağolplastik conta ilave ettirin demisinde nereye ilave ettirecez.
hmm ampulun takıldıgı yere iyice sıkıstırması için ilave conta takıyorlar serviste söyleyince anlarlar zaten.önerim servisten başka yere de taktırmayın.ücreti cok az fazla olsadaşimdi kampanyalarla fiyat düşüktür.trafikte biri mavi biri beyaz xenon larla cok karsılasmaya başladım...
ya yukarda bi mesajım var ama kimse sallamamış gibi...o zaman şöyle değişip ortama uyum yapalım:evet bende 8000 lik taktırayım..hatta sislerede takalım ki hiç görmeyelim.karşıdan gelelninde gözü çıksın...ne de olsa yol benim..yakarım öküz gibi farları diye düşünüyorum kendi kendime:=)))