Gönderen Konu: yeni corollasına xenon taktıranlar buraya lütfen.  (Okunma sayısı 7669 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 2 kere teşekkür etti
Ynt: yeni corollasına xenon taktıranlar buraya lütfen.
« Yanıtla #20 : Aralık 20, 2009, 23:25:57 »
öncelikle arabalarımıza yaptığımız güzel şeylerin bizlerde oluşturdupu o mutlu hissiyatın sürmesi dileğiyle bütün xenon yapan arkadaşlar güle güle kullansın...
FAAAAKAAATT   yaşadığım bi kaç şeyi de paylaşmalıyım..bazen arkamdan bi araba yaklaşıyo sadece ışık hüzmesi ne marka ne renk ne de gerçekten araba mı yoksa!...belli olmuyor..birde karşıdan geliyor bir tane gece uzunlar gibi gözüm ağrıyor uzunları yakarak kızarak karşılık veriyorum bu kez o da uzunları yakıyor ama hiç fark etmiyor..sonra beni uyarıp aklı sıra birkaç kez yakıp kapatıyor...
işte birileri size uzunları sürekli yakıyorsa gerçekten ayarını düşürmelisiniz..normalde denetlemeden geçemeyecek kadar yüksek ışık yapmak size hiçbişi kazandırmaz...
umarım kendi aracımızın güzelliği kadar.. karşıdaki insanın gözlerinin uyuşmasını da önemseriz..

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Aralık 20, 2009, 23:25:57 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Aralık 21, 2009, 00:00:42 »
Cumartesi günü Toyan'da 250 TL'ye 5 taksite 6000 K olaranlardan takabileceklerini söylediler. Ayrıca muayne sırasında da hiçbir sorun olmayacağınıda garanti ettiler. Karar veremedim yaptırıp yatırmamaya ama fiyat mantıklı görünüyor.
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Avensis 1.6 Comfort
  • Araç: Avensis
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Aralık 21, 2009, 00:07:09 »
Cumartesi günü Toyan'da 250 TL'ye 5 taksite 6000 K olaranlardan takabileceklerini söylediler. Ayrıca muayne sırasında da hiçbir sorun olmayacağınıda garanti ettiler. Karar veremedim yaptırıp yatırmamaya ama fiyat mantıklı görünüyor.

Ali Abi markası ve garantisi konusunda bilgin var mı ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 119 kere teşekkür etti
« Yanıtla #23 : Aralık 21, 2009, 00:08:43 »
Ali Abi markası ve garantisi konusunda bilgin var mı ?

Onu sormadım Ceyhun ama istersen yarın Toyan'ı arayıp sorarım. Gidersen Adil orada yardımcı olur.
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1996 Honda VTEC
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #24 : Aralık 21, 2009, 00:12:01 »
Ali abi 30 dk önce farkettim şimdi konuyu gördüm sabah olsun babama söylicem bende Ankara Toyan plazada Xenon 350 tl den 250 tl ye düşmüş kampanya 31 aralık 2009 tarihine kadar geçerliymiş piyasadaki Xenon ların 2 yıl garantisinin olduğunu düşünürsek toyan'da en az 2 yıl garanti verecektir buyrun link : http://www.toyan.com.tr/kampanya/
ve toyan her ay yeni kampanyalar yapacağını belirtiyor :)

Bu ay'ın kampanyası :

Aksesuar'da Kampanya

Park Sensörü  200 TL Değil   150 TL
Xenon Farlar  350 TL Değil   250 TL
Kapı Bantı  175 TL Değil   150 TL

*Bu kampaya 1-31 Aralık Tarihlerinde geçerlidir.

Kaynak: http://www.toyan.com.tr/kampanya/
..::тcт αηкαяα::..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Avensis 1.6 Comfort
  • Araç: Avensis
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Aralık 21, 2009, 00:22:08 »
Onu sormadım Ceyhun ama istersen yarın Toyan'ı arayıp sorarım. Gidersen Adil orada yardımcı olur.

Ali Abi çok teşekkür ettim, o zaman Adil Abi'nin yanına uğrayım ben (madem taksitte var) :=)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #26 : Aralık 21, 2009, 10:30:21 »
antalya bakırcılarda varmı böyle bi kampanya acaba?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 130000
  • Model Yılı: '08
  • 16 kere teşekkür etti
  • 27 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Aralık 21, 2009, 12:59:29 »
ben taktırdıgımda sadece 4300k vardı demek 6000k da cıkmıs.şimdiye kadar hiçbir sorun yaşamadım gayet hoş duruyor ve piyasadaki yüksek kelvin li olanlardan bile daha kaliteli geliyor gözüme.servisin taktıkları toyota markalı xenon artık hangi markanın ismini toyota olarak değiştirdiler bilmiyorum gerçi toyota üretiyor dediler yaklaşık 6 ay oldu daha hiçbir sorun yaşamadım fakat size tavsiyelerim ;
1-xenon takıldığında serviste ilave olarak plastik conta ilave etmelerini söyleyin.çünkü sarsıntılı bir yolda cok titreme yapıyordu gidip söyledim hemen taktılar titreme kesildi.
2-park lambalarını ve plakalık lambalarını beyaz ampullerle değiştirin.serviste istedim bizde yok dediler dısardan 10 liraya aldım garanti kapsamında takıyorlar onuda.cok cok hoş bir görüntü oluyor hemde sosyal acıdan hiçbir zararı yok. yardımcı olabildiysem ne mutlu iyi günler

92' Renault 9 Broadway (1992-1997)
97' Toyota Corolla 1.6 XEİ (1997-2008)
08' Toyota Corolla 1.6 Elegant (2008-...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Aralık 21, 2009, 18:05:03 »
ben taktırdıgımda sadece 4300k vardı demek 6000k da cıkmıs.şimdiye kadar hiçbir sorun yaşamadım gayet hoş duruyor ve piyasadaki yüksek kelvin li olanlardan bile daha kaliteli geliyor gözüme.servisin taktıkları toyota markalı xenon artık hangi markanın ismini toyota olarak değiştirdiler bilmiyorum gerçi toyota üretiyor dediler yaklaşık 6 ay oldu daha hiçbir sorun yaşamadım fakat size tavsiyelerim ;
1-xenon takıldığında serviste ilave olarak plastik conta ilave etmelerini söyleyin.çünkü sarsıntılı bir yolda cok titreme yapıyordu gidip söyledim hemen taktılar titreme kesildi.
2-park lambalarını ve plakalık lambalarını beyaz ampullerle değiştirin.serviste istedim bizde yok dediler dısardan 10 liraya aldım garanti kapsamında takıyorlar onuda.cok cok hoş bir görüntü oluyor hemde sosyal acıdan hiçbir zararı yok. yardımcı olabildiysem ne mutlu iyi günler

öncellikle verdiğin bilgiler için sağol
plastik conta ilave ettirin demisinde nereye ilave ettirecez.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #29 : Aralık 21, 2009, 19:32:20 »
murat kardeş H4 Space 8000kelvin kristal mawi-beyaz var  benim toyotada..cok memnunun tavsiye ederim..
egelim43

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • If it is not Boeing, I am not going... ;)
    • ToyotaClubTr Facebook Sayfası
  • Araç: Prius
  • Kilometre: 135000
  • Model Yılı: '10
  • 2 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Aralık 21, 2009, 19:54:55 »
 Beyler 2 Yıl Garantili Sıfır Cenmax HB4 ve H11 modelleri, kargo ile gönderebilirim.
 Fiyat 200 TL.
Toyota Prius 1.8 Premium Hybrid

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 16 kere teşekkür etti
« Yanıtla #31 : Aralık 22, 2009, 12:58:56 »
öncellikle verdiğin bilgiler için sağol
plastik conta ilave ettirin demisinde nereye ilave ettirecez.
hmm ampulun takıldıgı yere iyice sıkıstırması için ilave conta takıyorlar serviste söyleyince anlarlar zaten.önerim servisten başka yere de taktırmayın.ücreti cok az fazla olsadaşimdi kampanyalarla fiyat düşüktür.trafikte biri mavi biri beyaz xenon larla cok karsılasmaya başladım...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #32 : Aralık 22, 2009, 17:09:56 »
hmm ampulun takıldıgı yere iyice sıkıstırması için ilave conta takıyorlar serviste söyleyince anlarlar zaten.önerim servisten başka yere de taktırmayın.ücreti cok az fazla olsadaşimdi kampanyalarla fiyat düşüktür.trafikte biri mavi biri beyaz xenon larla cok karsılasmaya başladım...
ben zaten arabayı teslim almadan servise taktırmıstım . sadece conta için merak ettim bakıma gittiğimde söylerim servise takmamıslarsa takarlar artık.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
« Yanıtla #33 : Aralık 22, 2009, 20:22:01 »
ya yukarda bi mesajım var ama kimse sallamamış gibi...o zaman şöyle değişip ortama uyum yapalım:
evet bende 8000 lik taktırayım..hatta sislerede takalım ki hiç görmeyelim.
karşıdan gelelninde gözü çıksın...ne de olsa yol benim..yakarım öküz gibi farları diye düşünüyorum kendi kendime:=)))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #34 : Aralık 22, 2009, 21:19:09 »
ya yukarda bi mesajım var ama kimse sallamamış gibi...o zaman şöyle değişip ortama uyum yapalım:
karşıdan gelelninde gözü çıksın...ne de olsa yol benim..yakarım öküz gibi farları diye düşünüyorum kendi kendime:=)))
evren bey benim aracımın farlarıda xenon 6000
daha bugune kadar karsıdan gelenlerden hiç selektör yemedim.
yalnız bu tüm xenonların rahatsız etmiyor anlamına gelmez.

sise xenon olayın gelince:xenon takmayı bırak normal far bile olsa yakılması bence doğru dil.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
« Yanıtla #35 : Aralık 22, 2009, 21:40:27 »
mahmut bey normal ayarlı bir far kullandığınız için gerçekten çok teşekkür ederim.bu parlak far olayı o kadar duyarsız oluyo ki bazen umarım bu toyotacılarda bu duyarsızlık yoktur...
kimse mesaja cvp vermeyince dedim herhalde buralarda duyarsız:=))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #36 : Aralık 22, 2009, 22:14:25 »
ben size tesekkur ederim.
göz alan xenonlardan bende cok rahatsız olyorum.

trafikte herkes duyarsısız olursa çekilmesi mumkun dil zaten.
ama buda bi gerçek duyarlılardan cok duyarsızlar var.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • 119 kere teşekkür etti
« Yanıtla #37 : Aralık 22, 2009, 23:08:50 »

Yukarıdaki mesajı dikkate almamak değil bizimki, bende taktırmayı düşünüyorum ve servise ilk sorduğum soru "bu cihaz muaynede problem oluyor mu?" yani kurallara uygun bir cihaz mı?  Üstelik bu işi serviste yaptırmayı düşünüyoruz ki doğru düzgün yapılsın.

Üstelik trafik kurallarına aykırı söylemlerin bile yasak olduğu bir forumda duyarsızlık olması mümkün değil, şayet siz yanlış bir yorum yapsaydınız o zaman alacağınız tepki ile forum duyarlılığını daha net görebilirdiniz.

Neyse sonuçta haklısınız ama bizi yeterince tanımamışsınız :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
« Yanıtla #38 : Aralık 22, 2009, 23:22:47 »
Ali Bey pek çok konuda duyarlılığı olan mesajları okumuştum bu formlard hala da boş zamanlarımda şöyle eski formları okurum.
özelikle hız sınırında ve diğer konularda da bu duyarlılığın farkındayım.Sizlerinde ilgisine teşekkür ederim...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 16 kere teşekkür etti
« Yanıtla #39 : Aralık 23, 2009, 12:28:31 »
biz zaten kelvini yada ışığın ne kadar çok olabileceğini hiç konusmadık.konusmak istesek servisten yardım almaya calısmamamız lazım çünkü servis yasal olan neyse onu takar biliyorsunuz.bu açıdan tctr ailesi olarak gayet bilinçli tüketiciler oldugumuzu düşünüyorum. herkesi bu konuda kutlarım.. :alkis: :alkis: