Gönderen Konu: Hp Rw 6815 Pocket Pc  (Okunma sayısı 4175 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Toyota Club Türkiye
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '13
  • 34 kere teşekkür etti
  • 25 kere teşekkür edildi
Hp Rw 6815 Pocket Pc
« : Ocak 14, 2007, 15:47:31 »
Uzun bir inceleme safhasından sonra dün gittim aldım. Harika bir alet. Normal telefondan sonra kullanması biraz zor ama alışınca güzel oluyor. Bu tarz aletlere sahip olan veya daha önce kullanan varsa ayar ve kullanım ile ilgili yardım almak isterim.

İşte alet bu ...

Toyota Club Türkiye

Hp Rw 6815 Pocket Pc
« : Ocak 14, 2007, 15:47:31 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
Hp Rw 6815 Pocket Pc
« Yanıtla #1 : Ocak 14, 2007, 18:30:14 »
Bende bir Palm Tungsten T var, ama oldukça eski sayılır buna göre ve telefon vs özelliği yok. Okulda çok işime yarıyordu ama artık pek kullanmıyorum.
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
Hp Rw 6815 Pocket Pc
« Yanıtla #2 : Ocak 14, 2007, 20:33:23 »
Alıntı yapılan: Günal Yılmaz
Uzun bir inceleme safhasından sonra dün gittim aldım. Harika bir alet. Normal telefondan sonra kullanması biraz zor ama alışınca güzel oluyor. Bu tarz aletlere sahip olan veya daha önce kullanan varsa ayar ve kullanım ile ilgili yardım almak isterim.

[/quote]
Merhaba, bende eski bir HP IPAQ 2210 var ve PDA olarak kullaniyorum. Yaninda GPS flash karti, SD karti, Presentasyon karti, WIFI karti ile makul bir sey oluyor. Ama sizinki cok iyi donanimli. Sizinkinde tek eksik sanirim GPS, bir de o olsa nefis olurdu. Isletim sistemi WM2003 ise her konuda yardimci olabilirim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Hp Rw 6815 Pocket Pc
« Yanıtla #3 : Ocak 14, 2007, 21:08:32 »
Güle güle kullanın, özelliklerine baktım beğendim.  Şarjı ne kadar gidiyor merak ettim (mesela PDA aktif kullanılınca).

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Toyota Club Türkiye
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '13
  • 34 kere teşekkür etti
  • 25 kere teşekkür edildi
Hp Rw 6815 Pocket Pc
« Yanıtla #4 : Ocak 15, 2007, 00:13:16 »
Alıntı yapılan: Ziya Alkan

Merhaba, bende eski bir HP IPAQ 2210 var ve PDA olarak kullaniyorum. Yaninda GPS flash karti, SD karti, Presentasyon karti, WIFI karti ile makul bir sey oluyor. Ama sizinki cok iyi donanimli. Sizinkinde tek eksik sanirim GPS, bir de o olsa nefis olurdu. Isletim sistemi WM2003 ise her konuda yardimci olabilirim. [/quote]

Microsoft Windows Mobile 5.0, Phone Edition kullanıyor. Ama benzer yönleri çoktur eminim ...

[quote=Serhad Kangöz] Güle güle kullanın, özelliklerine baktım beğendim. Şarjı ne kadar gidiyor merak ettim (mesela PDA aktif kullanılınca). [/quote]

Şarjını yoğun kullanımda 1 - 1,5 gün diyorlar. Ama ben daha tam olarak deneyemedim. Bir de pilinin sonradan açılma olayı var, dolayısıyla şimdiden kesin birşey söyleyemem.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
Hp Rw 6815 Pocket Pc
« Yanıtla #5 : Ocak 15, 2007, 10:24:14 »
Alıntı yapılan: Günal Yılmaz
Microsoft Windows Mobile 5.0, Phone Edition kullanıyor. Ama benzer yönleri çoktur eminim ...

Şarjını yoğun kullanımda 1 - 1,5 gün diyorlar. Ama ben daha tam olarak deneyemedim. Bir de pilinin sonradan açılma olayı var, dolayısıyla şimdiden kesin birşey söyleyemem.
[/quote]

Evet benziyor isletim sistemleri, ikinci bir pil ve USB sarj cihazini (3 in 1 turunde, araba sarj cihazi da olabilir turden) hararetle tavsiye ederim. e-bay'den bulabilirsiniz.
Bu tarz cihazlarin en buyuk sorunu kanimca pilinin bitip hard reset olmasi. yani uzerindeki programlarin silinmesi. cep telefonlarinda bu sorun yok cunku cep telefonlarinda genelde flash bellekde tutabiliyorsunuz bilgileri pili tamamen bitse de uzerinden kaybolmuyor programlar. pocket pc'lerde bu bilgiler genelde RAM'de oldugundan uzerine tonla program yuklemisseniz tekrar hepsini yuklemek 1 gun aliyor. bir suru sorun. bunun icin her 3 gunde bir otomatik backup tavisye ederim. SBP backup programi bu konuda ideal.