0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bende sıstem var sıstem satılık ılgılenırsen msn adresım den goruselım.pıooner 5700 ana unıte jbl - pıonner sub 2 tane 2 tane kenwood 430 watt kolon fıyat olarak bıse dusunmedım ama arabayı satacagım ıcın buyuk ıhtımal sokecem.[/quote]msn i verebilirmisin sup kutsunun üzerindeki anfiyimi kullanıyorsun
97 corolla'ya müzik sistemi yapan varmı xe modeline varsa neler koydugunuzu veya resimlerle yardımcı olabilirmisiniz[/quote]şuan arabamda olan sistemTS-W305F WOFIR 800 WATT PIONEERTS-A6981S OVEL KOLON 420 WATT PIONEER 4 ADET SJ-2080 USB MMC MP3 SUNNY ANA ÜNİTEHR-608A HARWARD 4X150 ANFİM bu sistemle nasıl daha kaliteli müzik sistemi kurabilirim bunlar benim eski arabamın
Amfinin iki kanalını ovallere verirsin, geri kalan iki kanalı da köprüler woofera girersin. Başka birşey yapamazsın o sistemle.Nasıl daha kaliteli derken neyi kastediyorsun? Tam amaç söyleyebilirsen daha iyi olur.[/quote]bu siteye resim koyamadım ama bizim buralarda müzik sisteminden tam anlayan yok buralarda msn adresin varsa resimleri yollayayım sana yani ben sunu istiyorum arabanın içinde oldukca bass sesi yüksek ama aracın dısında yok ben aracın dısındada bass sesi istiyorum yada arabanın izalasyonu cok iyi dısarı cıkmıyor ilgilenirsen tesekkür ederim
Dışarıya ses yayıp etrafı rahatsız etme gereğinin neden duyulduğunu hiç anlayamadım bugüne kadar ... Müziği siz mi dinliyorsunuz yoksa dışarıdakiler mi? Dışarıdakiler dinleyecekse alın iki kolon, koyun tavana herkes duysun [/quote]çok komik herkez arabasına müzik sitemi koyarken kendisi için koymuyor kendileri için koysalardı kulaklık takıpta müzik dinlerlerdi ve kisede duymazdı değilmi yani