Gönderen Konu: Kırmızıda geçenin ehliyeti gidecek.  (Okunma sayısı 2212 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür edildi
Ynt: Kırmızıda geçenin ehliyeti gidecek.
« Yanıtla #20 : Aralık 21, 2009, 20:53:41 »
 Ya abi zaten soyacakları kadar soyuyorlar, vergi vergi vergi vergi, bir kerede vermeyigi ya öfff delirecem. Maaştan keser, benzinden öttürür, ötv alır mtv alır, pinpon topuyla enflasyon hesaplar...... sonu yok.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Aralık 21, 2009, 20:53:41 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Site Başçavuşu
  • Model Yılı: -
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Aralık 21, 2009, 21:57:29 »
Eskiden belli bir saatten (gece 01.00) sonra kırmızı ışık olmazdı ve geçiş önceliğine göre 4 yollarda sarı veya kırmızı ışık yanıp sönerdi. Şimdi dikkat ediyorum da, 4 yol ağzı bile olmayan tek gidişlik yollarda ama kamera denetimi olan yerlerde kırmızı ışık devamlı yanıyor! Ve bu bahsettiğim gecenin 4-5 civarları! Saat 1 olsa tamam derim de bu ne demek şimdi biri bana açıklayabilir mi?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Aralık 21, 2009, 22:02:49 »
Geçsede ceza kessek modeli :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Araç: Corolla
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Aralık 21, 2009, 22:28:09 »
Eskiden belli bir saatten (gece 01.00) sonra kırmızı ışık olmazdı ve geçiş önceliğine göre 4 yollarda sarı veya kırmızı ışık yanıp sönerdi. Şimdi dikkat ediyorum da, 4 yol ağzı bile olmayan tek gidişlik yollarda ama kamera denetimi olan yerlerde kırmızı ışık devamlı yanıyor! Ve bu bahsettiğim gecenin 4-5 civarları! Saat 1 olsa tamam derim de bu ne demek şimdi biri bana açıklayabilir mi?

Sen kırmızı ışıkta geç açıklamayı posta ile eve gönderiyorlar Dağhan.
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 317000
  • Model Yılı: '94
  • 14 kere teşekkür etti
  • 33 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #24 : Aralık 22, 2009, 01:15:24 »
Bu konuda Turkiye teknolojiyi cok yakindan takip ediyor, hatta teknolojiye liderlik ediyor gibi :P
Bulundugum sehirde hiz, kirmizi isik kamerasi falan yok sukur(hiz yaptigimdan ya da , sadece ekip otolari var, onlarin radarlari/lazerleri var.
Fe... :-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • Site Başçavuşu
  • Model Yılı: -
  • 52 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #25 : Aralık 22, 2009, 03:38:50 »
Sen kırmızı ışıkta geç açıklamayı posta ile eve gönderiyorlar Dağhan.
Demek istediğim sadece yaya geçidinin olduğu ve 2 gidiş, 2 geliş olarak ve arada kaldırımın bulunduğu ve başka herhangi bir yolun ana yolu kesmediği ve sadece yayaların geçmesi için konulmuş ışıklardan bahsediyorum. Hadi olur, yaya geçer diye bazılarına bir düğme koyarlar, ona basarsın filan kırmızı yanar anlarım. Ortada ne yaya var ne de başka bir şey... Belli aralıklarla bildiğiniz kırmızı yanıyor bomboş yolda gecenin 4'ünde...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #26 : Aralık 22, 2009, 09:44:14 »
Demek istediğim sadece yaya geçidinin olduğu ve 2 gidiş, 2 geliş olarak ve arada kaldırımın bulunduğu ve başka herhangi bir yolun ana yolu kesmediği ve sadece yayaların geçmesi için konulmuş ışıklardan bahsediyorum. Hadi olur, yaya geçer diye bazılarına bir düğme koyarlar, ona basarsın filan kırmızı yanar anlarım. Ortada ne yaya var ne de başka bir şey... Belli aralıklarla bildiğiniz kırmızı yanıyor bomboş yolda gecenin 4'ünde...

Mantığın bitti yerde askerlik başlamıyor demek ki, senin dediklerini anlıyorum ama mantıklı bir açıklamam olmadığı için böyle bir espiri yapmıştım.
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"