0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Para cezası artsa ne olur artmasa ne olur? insan duygu ve düşüncelerini para cezasıyla frenlemek çok zordur.Aynen benzin zamlarına benzer.Bir kaç gün konuşulur,sonra alışılır ve unutulur gider.
Cezalar fazla zamlanmamış. 121 km/h ile 268 TL ceza yemiştim Peşin ödedim, 68 TL kâr ettim Yeni Yıl, İnşaallah kazaların azaldığı (hiç olmadığı diyemiyecem) bir yıl olur..
Araç kullanırken telefonla konuşmanın son derece tehlikeli ve dikkat dağıtıcı oduğu bilimsel olarak kanıtlanmış durumda. Kaç kişi bu yasağı uyguluyor?Hemen hemen hiç kimse uygulamıyor.Eskiden cep telefonu yokken ne yapıyorduk?
inanmazsınız belki ama ben uyguluyorum... çok önemli bir telefon alma ihtimalim dahi olsa dörtlüleri yakıp kenara çekiyorum....
alkış için yazmamıştım... ben gerçekten çok kızıyorum sanki herkes milletvekili herkes holding patronu ellerinden telefon düşmüyor.....(benim sevdiceğimde aynı şeyi yapıyor beni deli ediyor laf aramızda...)
Hız sınırını yüzde 30 oranında aşmak: 270 liraYa hız sınırlarını değiştirsinler, ya da birileri bu soygunu durdursun......