0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
mesut abi arkadasın aracları incelerken sitede bende bikac model begendim benim ilgim büyük fakat yeni başlıyorum başlangıç olarak temmuz ayındaydı sanırım alttaki aracı aldım fakat yetersiz geldi ne bileyim belki bilmediğimdenmidir nedir ama basit geldi.sana linkteki olan aracı danışmak istiyorum yada senin önerilerini almak isterim şimdiden teşekkür ederim .bu arada konuya bağlı kalayım araclar gercekten cok güzel özellikle hilux cok hosuma gitti.mesut abi bilgine sundugum arac linki: http://www.mmyhobi.com/urunler_detay.asp?id=5845&gid=254&rnd=0,3776919
abi üniversite mezunu işsiz bir adam olarak bu beni direk dünyadan silmeye programlanmış bi hobi inşallah birgün işim olursa sana danışmaktan büyük bi mutluluk duyacağımı belirterekten bu işi tozlu raflarıma kaldırıyorum merak etme onun yanına arkadaş baya yapmak istediğim şey var yinede çok teşekkür ediyorum
Vay be ne güzel araba.Bizim komşuda da var böyle bir jip benzinli.Normal benzin olmuyormuş.Uçak benzini gerekliymiş.Onunda litresi 30 tl mi ne?Bunlarından yakıtı ne kadar? Konunun tamamını okuyamadım
lt re fiyatı 22 25 arası olaması lazım diye biliyorum hepsinin yakıtı aynıdır uçak araba vs
Taner bey bu araç elektrikli ama bahsettiğiniz araç Nitro ile çalışıyor uçak yakıtı falan değil bu arada 1 Galon yani 3,,68LT si 55 ila 70 TL arasında Nitro oranına (Oktan sayısı gibi) göre değişiklik gösteriyor.Salihçim senin bahsettiğin gibi değil aslında, hepsinde farklı yakıt kullanılıyor, genel içerik Nitro olsadaarabalar için mesela %15 ila %33 nitro oranına sahip ve %12 hint yağı veya sentetik yağ içeren Nitro yakıtlar kullanılıyor.Uçaklar için ise %5 ila %15 arası nitro oranına sahip ve %18 sentetik yağ oranına sahip yakıt kullanılırHelikopterler için ise %15 ila %30 arasında nitro oranına sahip ve %16 sentetik yağ oranına sahip yakıtlar kullanılıyor,bunlar standart satılan yakıtlardır birde evde kendi yakıt yapanlar var ama uzmanlık istiyor, %70 saf alkol , metin alkol ve bağzı maddeleri karıştırarak elde edilen yakıtlarda kullanılabilir