Yakışıklı olmuş iyi günlerde kullanın...
:=) güzel gözüküyor, kazasız belasız inşallah.
maşallah, güzel araç sağlıkla kullanmanız dileklerimle...
sağolun arkadaşlar ufak tefek bişeler yaptık
Maşallah, 10 numara olmuş
Çok güzel olmuş güle güle sürüşler

10 numara
maşallah...iyi günlerde kullanmanızı dilerim...
Hem adaş hem de hem şehirlim

Aracına maşallah diyorum..
Bu arada şu cam rüzgarlığındaki perflex yazılarını sökersen daha iyi olur.Ayrıca kaputundaki harfler basitleşirme yolunda atılmış yapışkan gibi.(tabi bunlar şahsıma ait fikirler.Kararına saygı duyarım.)
Bu ara da yakın zaman da bi buluşalım.Olmuyo böye iki mesaj yazıp kaçmak.
aynn böle mesajla olmuyo buluşalım bi ara dediğin doğru o yapıştırmayı sökecem yorumlar için sağolun
bu arada emre açık şu aracanındaki bagaj üstü m3 spoilerini nereden aldım ben bulamadımda
Maşallah güzel yapmışsın emre..Bi ben kaldım 17siz.
jantlar güzel uymuş fakat ön farları karatmak lazım panda gibi kalmasın araba
Emre beyler görüşmeye Gebze grubunuda dahil edin gerçi Mesut'la Süray kayıp ama (mesut evlilik hazırlığında olabilir tahminimce)
Emre jantlar iyi durmuş. corollanın bu rengi daha çok hoşuma gidiyor.
bu arada emre açık şu aracanındaki bagaj üstü m3 spoilerini nereden aldım ben bulamadımda
Benim bile haberim yok olduğundan

Yani bende bagaj üstü spoiler yok.Tek cam rüzgarlıkları var kompleyanlış gördün galiba.
aynn böle mesajla olmuyo buluşalım bi ara dediğin doğru o yapıştırmayı sökecem yorumlar için sağolun
Tamamdır.Yakın zamana bi ön görüşme ile toplanabiliriz..
Emre beyler görüşmeye Gebze grubunuda dahil edin gerçi Mesut'la Süray kayıp ama (mesut evlilik hazırlığında olabilir tahminimce)
Emre jantlar iyi durmuş. corollanın bu rengi daha çok hoşuma gidiyor.
Yau sorma zaten birini arıyosun ESKİŞEHİR de

biini arıyosun yolda gidiyor.Daha napim ben size daha napim.

tamamdır abim sen hazır ol, ateş yakmayı özledik.MC de geçmiyor zaman.Hacıoğlu da zati erkenden yatıyor.
yav ben profil resmindeki araba sandım
arkadaşlar yorumlar için sağolun bu arada buluşmalarda benide çağırırsınız heralde tanışış oluruz ot gibi yaşıyorum
ön farlar nasıl kararıyor arkadaşlar bi yardım etseniz onada bi el atıyım
ön farlar nasıl kararıyor arkadaşlar bi yardım etseniz onada bi el atıyım
O biraz riskli iş.El becerinin iyi olması gerek.
Farları ısıtarak açıyorsun, boyayacağın yeri hafiften zımparalıyorsun ince zımpara ile, daha sonra boyayacağın yeri güzlce dışta kalan yerleri bantlaman gerekiyor sızdırmadan ve yüksek ısıya dayanıklı sprey boya ile boyuyorsun, tabi akıntı yaptırmaman gerek, daha sonradan sızdırma yaptırmadan farları kapatıyorsun. Güzel sonuç için çok dikkatle çalışmalısın.
Ya da farları gri olarak ortada bırakmamak için ön panjurunu da gri olarak değiştiriyorsun.Bu da bir farklılık yaratıyor.

arkadaşlar yorumlar için sağolun bu arada buluşmalarda benide çağırırsınız heralde tanışış oluruz ot gibi yaşıyorum
Ayıpsın

özelden msn adresini atarsan N.Ş.A. da haberleşerek de görüşebiliriz.Normalde foruma kayıtlı olmayan bir çok buluşmalar olmuştur. : ))))))