0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Abi ne diyorsan haklısın..Ama b u tür insanlar forumumuza üye olup sayımız fazla olacagına abi kardeş az oluruz daha iyi.Mesela forumdan bir arkadas benim için istanbul kartal oto sanayisinde parca baktı bunlar güzel şeyler..Hepimizin bi şehirde olması insanların arasında güven olması çok güzel..MArdinden papaz falan istiyosanız hemen göndereyim istemediginiz kadar çok..
tuncay bey meslektas sayılırız bende toplum saglıgı teknisyeniyim( saglık memuru).özcan bey bende Turgut ÖZAL da calısıyorum.dediginiz araba 1.4 terra sanırım diyarbakırlı doktor bir arkadasta yanlıs htırlamıyorsam.eger oysa hergun goruyorum yaf.
Ergün kardeş gizli saklımızı yok yazarız.. .Haklısın tabi konuyu acan arkadasın konusu uctu kendide yok zaten ondan böle yapıyoz
Ergün görevi alır almaz otoriteyi koymuşsun Yeri bu başlığın altı olmayabiliri ama bunun forumda yazılmasında bir yanlış olduğunu düşünmüyorum açıkcası. Belli bir yerden sonrasını alıp yeni bir başlığın altına taşıman mümkün herhalde, böylece kimseyi üzmemiş olursun değil mi?