Gönderen Konu: Ynt: Eski Tanıdık Araçlarımız  (Okunma sayısı 2077 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
Ynt: Eski Tanıdık Araçlarımız
« : Aralık 12, 2009, 00:27:38 »
sizdemi doktorsunuz tuncay bey?
tuncay bey benim aracda ole.
adam ayakkabısı ile binmiyodu araca. görsen gulerdin valla ben cok sasırdım. 58 binde aldım bende. ici dısında bir cizik bile yok.
enistemle servise giderken enistem kapıyı biraz hızlı carptı.
adam bana bidaha bole yaparsa arabayı satmayacagını ciddi ciddi soledi ya :)))
gordugum gorecegim en temiz kullanılmıs araba diyebilirim.
 o yuzden terra linea vs cok farketmiyo.
tabi sol olsa daha iyi olurdu ama, cok onmli degil.

bu konu amacını cok astı acan sasıracak zaten. o yuzden bisi sorayım size  bir konunuzda, tartarininin  brc den daha iyi oldugunu yazdıgınızı gordum.
neden acaba
2005 corolla 1.6 sol+brc lpg

Toyota Club Türkiye

« : Aralık 12, 2009, 00:27:38 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1 : Aralık 12, 2009, 00:43:23 »
Yok zeynel bey ben radyoloji teknikeriyim.Benim aracımın sahıbı de acilde çalışan bayna doktorumuzdu eşide doktordu.Oda oglunun ayakkabısını çıkarıtır bindirirdi.Bendede devam ediyor ayakkabı cıkarma huyu  :D..
Zeynel bey  bence  tartarini brc den çok daha kaliteli firma ismi daha az duyulmus ama tartarini taktırıpta şikayet edeni hiç görmedim..Tartarininin enjektörleri brcden saha sessiz ve kaliteli duruyor..Zaten 50 bin km yapmıs abimizdede tartarini vardı..BUrda polis arkadasta vardı istanbulda taktırmıs 30 bin km gecti diyodu hiçbir şikayeti yoktu..Eger tartarinini orda servisi ve ustası varsa bence tartarini sonra brc lovato farketmiyor asagı yukarı aynı cebinize hangisi uygunsa..
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Aralık 12, 2009, 00:53:03 »
   Zeynal bey yolda gök mavisi renginde 06 BH 3012 plakalı bir Corolla görürseniz işte o benim eski aracım.Malatya Turgut Özal'da artık... :( :( SAhibi doktor artık :)
   LPG kitlerinde İtalyan markalar kalitelidirler.BRC,Tartarini,OMVL (benim araçta takılıydı),Landirenzo (en pahalı kitlerdendir) bunlar kaliteli ve sahibini kolay üzecek kitler değildir.Ama sırf yerli ve ucuz diye  gidipte Atiker kit almam.Hemen hemen herkes sorun yaşıyor bu markada.Titreme,gaz kesme,beyin arızası,gaz kontrol saati gibi türlü türlü arızalar çıkarıyorlar....Kullanıcı içinde can sıkıcı arızalar.Bri çoğumuz bir arıza halinde kolay kolay götüremiyoruz.Gerek maddi gerekse iş yerinden izin alma konusunda sıkıntı yaşayabiliyoruz.Bu nedenle biraz pahalı olsun ama sorunsuz olsun.HAksızmıyım?
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2.0 GLİ 16V, ZAVOLİ PAN EVO...
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3 : Aralık 12, 2009, 09:42:17 »
Aslında önceleri Atiker taktıran araç sahiplerine bugünkü kadar çok rastlamazdık, ama bugünlerde bir Atiker çılgınlığıdır gidiyor. Tabi arıza çıkarma durumu saydığınız italyan markalarına göre daha fazla ama şu da bir gerçek ki önceki yıllara oranla Atiker bu piyasadaki ağırlığını artırdı. Benim avatardaki aracımdan önce Doğan SLX marka aracımda BRC vardı şimdi ki aracımda da BRC var iki aracımda da en ufak bir sorun yaşamadım, doğanı çalıştırıp biraz ısınmasını bekledikten sonra viteste en ufak bir titreme bile olmuyordu arabanın çalıştığını bile anlayamazdınız bence BRC iyi bir marka ama forumdaki arkadaşlar Tartarini diye bir markayı da övüyorlar bunu da arkadaşlarıma tavsiye edebilirim sanırım burada öğrendiğim bilgiler benim için çok faydalı çünkü insanların bu bilgileri sadece teorik değil aynı zamanda da pratik bilgiler
"Karanlıktan korkan çocukları çok kolay affedebiliriz, asıl trajedi yetişkinlerin aydınlıktan korkmasıdır" (EFLATUN)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2.0 GLİ 16V, ZAVOLİ PAN EVO...
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #4 : Aralık 12, 2009, 09:51:29 »
Abi ne diyorsan haklısın..Ama  b u tür insanlar forumumuza üye olup sayımız fazla olacagına abi kardeş az oluruz daha iyi.Mesela forumdan bir arkadas benim için istanbul kartal oto sanayisinde parca baktı bunlar güzel şeyler..Hepimizin bi şehirde olması insanların arasında güven olması çok güzel..MArdinden papaz falan istiyosanız hemen göndereyim istemediginiz kadar çok.. -_- -_-
Çok haklısınız Tuncay Bey dostluk ve burada birbirimiz için uğraşmamız bir anlamda kardeşliktir. İşte biz kardeşlik duyguları öylesine güçlü bir milletiz ki içimizde yıllarca papazlarla rahiplerle yaşadık ama her zaman saygılı ve hoşgörü içinde ama forumdaki bazı arkadaşların bundan biraz uzak olduğunu görmek de beni üzüyor sonuşta kimse kimseye yardımcı olmak zorunda değil tabi ama insanlar bilgilerini payalaşınca bile böyle kişiler tarafından sert tepki alabiliyor.
"Karanlıktan korkan çocukları çok kolay affedebiliriz, asıl trajedi yetişkinlerin aydınlıktan korkmasıdır" (EFLATUN)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Aralık 12, 2009, 16:20:09 »
   Mustafa bey Atiker markasının tutması,İtalyan rakiplerine oranla hemen hemen yarı yarıya yakın bir fiyata sahip olmasıdır.Sırf ucuz oldugundan dolayı satıyor.Ve kullanıcı sayısı gün geçtikçe artıyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #6 : Aralık 12, 2009, 23:12:57 »
tuncay bey meslektas sayılırız bende toplum saglıgı teknisyeniyim( saglık memuru).

özcan bey bende  Turgut ÖZAL da calısıyorum.
dediginiz araba 1.4 terra sanırım diyarbakırlı doktor bir arkadasta yanlıs htırlamıyorsam.
eger oysa hergun goruyorum yaf.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
« Yanıtla #7 : Aralık 12, 2009, 23:20:05 »
Zeynel bey ben malatya inönü  saglık hizmetleri mezunuyum.Hala benim dönemimde radyolojide çalışan arkadaslarım var orda.Radyolojinin şefini adı güngör  abiydi hala da o.Mr de Tomo da çalışan abilerimiz var tanıyorum hala ordalar..
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #8 : Aralık 12, 2009, 23:24:23 »
ben kbb deyim.  pek tanımıyorum.  bildigin üzere cok buyuk biyer burası. kimse kimseyi fazla tanımaz. ama  istedigin yada iletmek istedigin bisey olursa, solemen yeter

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
« Yanıtla #9 : Aralık 12, 2009, 23:33:25 »
Biliyorum 2 yıl geçti orda.Malatyaayı çok severim.İlerde tayınım cıkarsa çalışmak istedigim ilk yer.Elbistana yakın olması nedeniyle.2Sıradada antep var..
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #10 : Aralık 12, 2009, 23:38:19 »
bende antebi cok sevdim. birkez geldim ama cok hosuma gitti.
 ins bekleriz. ama malatya kadroları bayagı dolu sanırım. 2. ordudan dolayı. 6 yıl bekledim ben malatyaya gelebilmek icin. siz  saglık bakanlıgındamısınız.,
radyoloji olarak nasıl bilmiyorum ama, hemsire ebe aglık memuru fur burda %113 falanmıs sanırım kadrolar :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • If it is not Boeing, I am not going... ;)
    • ToyotaClubTr Facebook Sayfası
  • Araç: Prius
  • Kilometre: 135000
  • Model Yılı: '10
  • 2 kere teşekkür etti
  • 18 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Aralık 12, 2009, 23:40:44 »
 Burası Mekanik Sohbet değil, Tıbbi Sohbet olmuş beyler :)
 Bu tip konuları lütfen özel mesaj kanalı ile görüşün.
Toyota Prius 1.8 Premium Hybrid

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 74 kere teşekkür etti
« Yanıtla #12 : Aralık 12, 2009, 23:43:38 »
Evet biliyorum saglık bakanlıgındayım..Bİz ögrenci iken malatya devlet.Hast.60 radyoloji tekn.Vardı kadrolar full..Valla malatya havası suyu insanalrı çok iyi.Antep daha güzel büyük şehir..Ama  malatyada daha rahat ederiz diye düşünüyorum.Asayiş olayı falan cok yok.Temiz sakin bir yer.Antep ama başka bir yer

Ergün kardeş gizli saklımızı yok yazarız.. :alkis: :alkis: :alkis: :alkis:.Haklısın tabi konuyu acan arkadasın konusu uctu kendide yok zaten ondan böle yapıyoz
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #13 : Aralık 13, 2009, 02:27:02 »
tuncay bey meslektas sayılırız bende toplum saglıgı teknisyeniyim( saglık memuru).

özcan bey bende  Turgut ÖZAL da calısıyorum.
dediginiz araba 1.4 terra sanırım diyarbakırlı doktor bir arkadasta yanlıs htırlamıyorsam.
eger oysa hergun goruyorum yaf.
    Aynen o Zeynal bey.Serkan'a verdim arabamı.Arabam nasıl iyimi?Serkan iyi bakıyormu mavişime :)))))))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #14 : Aralık 13, 2009, 13:12:39 »
serkan bey, plastik cerrah. karsı servisimiz. her nobette gorusuruz. ankaradan almıstı sanırım.
asistan olmanın verdigi telastan
arabaya cok iyi bakabildigini sanmıyorum. adamlar eve zor gidiyo valla.
aractan cok memnun  oldugunu biliyorum ama özcan  bey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
« Yanıtla #15 : Aralık 13, 2009, 14:01:21 »
Ergün kardeş gizli saklımızı yok yazarız.. :alkis: :alkis: :alkis: :alkis:.Haklısın tabi konuyu acan arkadasın konusu uctu kendide yok zaten ondan böle yapıyoz

Özel Mesaj sistemi adından da anlaşılacağı gibi Özel Konular için vardır Tuncay hocam. Gizli saklı işler için değil, sadece iki kişi arasındaki konular için kullanılmalıdır.
 Ayrıca hala konuya müdahale etmememin sebebi ise sizin, Zeynal Bey'in ve Özcan abinin hatrı içindir. Ama benim ricam forumu, hele hele hiç alakasız bi konuyu amacı dışında kullanmayın.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Aralık 13, 2009, 15:37:55 »
Ergün görevi alır almaz otoriteyi koymuşsun :D

Konunu sis lambasından Malatya'ya gelmesi ve Özcan'ın mavişi bulması ilginç ama bu sohbet özel mesajlar olmazdı herhalde. Yeri bu başlığın altı olmayabiliri ama bunun forumda yazılmasında bir yanlış olduğunu düşünmüyorum açıkcası. Belli bir yerden sonrasını alıp yeni bir başlığın altına taşıman mümkün herhalde, böylece kimseyi üzmemiş olursun değil mi?

Selamlar.
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
« Yanıtla #17 : Aralık 13, 2009, 17:41:55 »
Ergün görevi alır almaz otoriteyi koymuşsun :D

Yeri bu başlığın altı olmayabiliri ama bunun forumda yazılmasında bir yanlış olduğunu düşünmüyorum açıkcası. Belli bir yerden sonrasını alıp yeni bir başlığın altına taşıman mümkün herhalde, böylece kimseyi üzmemiş olursun değil mi?

Bu ayırımı yapamayacak kapasitede değil bu mesajı yazanlar Ali abi. Bence polemik yaratmaya çalışmak yerine uyarıları dikkate alması gerekenlere bırakalım konuyu. Onlar gereğini yapsınlar...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #18 : Aralık 13, 2009, 22:36:43 »
merhaba  Ergün bey, konu tuncay beye  saygısızca cevap veren birine karsı yazılan cevaplarla. buraya kadar geldi. bikac tesadüf ile valla uzamıs gitmis,  yanlız konu zaten kapanmıs sis farını soran kiside yok.
mekanik sohbet icerigine pek uymuyor. haklısınız. ama özel mesajlada 3 kisi bukadar hızlı analasamazdık.
sonucta teknik olarak haklısınız.
ortak nokta ve en fazla soruyu soran ksi olarak ben özür dilerim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
Ynt: Ynt: Eski Tanıdık Araçlarımız
« Yanıtla #19 : Aralık 14, 2009, 13:36:53 »
   Konunun böyle ayrı bir başlık altında açılması güzel oldu :)
   Zeynal bey,Serkan ile D.Bakır'da dükkanımızın oldugu aynı siteden tanışığız.Aracı teslim almaya geldiğinde bana ilk söylediği "ben seni tanıyorum" oldu.Sohbet edince her şey günyüzüne çıkmış oldu.Normalda arabayı ben LPG'siz teslim edecektim.Sohbet esnasında Serkan tanıdık çıkınca LPG'yi ona hediye ettim artık.Yoksa müşterisi bile hazırdı.800 TL'ye satmıştım.Ama Maviş'ten memnun kalması beni ziyadesiyle memnun etti.Selamlarımı iletirsiniz Serkan'a... :)